T O P I C R E V I E W |
LudensovPotrcko |
Posted - 17/09/2024 : 18:32:34 I sada se ti drogiraj u uličici!
Scenarij: Marzano Crtež: Camagni
Broj u Italiji: 377.
Već dostupno na shop.strip-agent.hr
Uskoro i na ostalim prodajnim mjestima! |
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
dariohead |
Posted - 23/10/2024 : 15:57:25 Skroz dobra epizoda, ugodno iznenađen!
Zanimljivi su mi okusi... Meni je crtež baš od prvog lista upao u oko kao baš zanimljiv. Baš mi paše uz Dylana.
U svakom slučaju, skroz OK zaokružena priča i broj. |
zveles |
Posted - 07/10/2024 : 19:48:33 Crtež mi je totalno dobar, pa čak i priča, bez obzira što je svašta reciklirano. Sviđa mi se kako ova epizoda filmski plovi iz kadra u kadar.
I, naravno, nenadmašan prijevod u kojem u Ludensu nitko nikad ne uključi mozak, pa je iranski trgovac emigrant s pol snage prekršten u irskog trgovca. Možda bi i bio "stranac" da se radnja ne odvija u zemlji koja se službeno zove Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Irske. |
peropero |
Posted - 22/09/2024 : 23:34:39 Meni ovo sasvim ok, a ni crtež nije tako loš kako se priča. |
Digitalni tata |
Posted - 22/09/2024 : 11:54:30 Shvatio sam da volim ove odmake od standardnog Dylana. Meni je ovo bilo zabavno.
Podsjetilo me na prvog Dylana kojeg sam pročitao "Emet" (u kasnijim izdanjima priča se zvala "Ubojica"). Doduše, tamo je nadnaravni ubojica pogonjen dijametralno suprotnim načelima. |
Sarghan |
Posted - 18/09/2024 : 20:32:36 Generalno lošnjikav filler, no zadnje 2-3 stranice će biti važne u nadolazećim brojevima (na žalost, tek za nekoliko godina po Ludensovom tempu).
Dodatno, na zadnjoj stranici dobro promotrite lica u kutovima kadra, sjećam se da mi je kod prvog čitanja promakao jedan važan "kontinuitetski" detalj (također važan u narednim brojevima), što mi je osobno loše scenarističko rješenje, koliko god možda bilo namjerno. |
peropero |
Posted - 18/09/2024 : 11:07:50 Na kioscima. |
delboj |
Posted - 17/09/2024 : 21:00:00 Ne znam kuda ovo vodi. Onaj jedan dampirovski vampir nacista, načelnik neonacista, Karpenter nimalo reprezentativan... Ovo ne liči na Dilana, moglo bi da prođe kao Dampirova priča. Kamanjijev crtež standardno užasan. Likovi ponekad pomalo vuku na Galepa i Teksove epizode na njegovom zalasku karijere. |