T O P I C R E V I E W |
Bosman |
Posted - 23/02/2025 : 15:40:47 Čuo sam negdje da se Bonelli stripovi najbolje prodaju u ovim državama, pa me zanima da li su objavljivali epizode smještene u njima. Znam da Dampyr ima par epizoda u BiH i još par Istočnoevropskih država i mislim da Marti ima jednu epizodu u Turskoj. Za Latino Ameriku ne znam, tako da me zanima zna li ko za epizode smještene u ovim državama. |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
sonor |
Posted - 23/02/2025 : 21:56:34 quote: Originally posted by going going
Dampir ima vise epizoda smestenih u Bosni, bio je i u Beogradu. Ima i brdo epizoda smestenih u Pragu, ali to nije pitanje sada.
Pricalo se nekada davno da Zagor treba da ide na Evropsku odiseju, od koje se nazalost odustalo i da je tada trebalo da prodje i kroz ove nase prostore Hrvatske, Bosne, Srbije ali od toga nikad nista nije bilo. Onaj kolorni specijal o doktoru Metrevelicu ima deo koji se valjda desava kod nas.
Da, Metrelevic spominje kako je on iz Jugoslavije, mada u to doba ona nije postojala. Scenaristicka sloboda. |
going going |
Posted - 23/02/2025 : 20:53:15 Dampir ima vise epizoda smestenih u Bosni, bio je i u Beogradu. Ima i brdo epizoda smestenih u Pragu, ali to nije pitanje sada.
Pricalo se nekada davno da Zagor treba da ide na Evropsku odiseju, od koje se nazalost odustalo i da je tada trebalo da prodje i kroz ove nase prostore Hrvatske, Bosne, Srbije ali od toga nikad nista nije bilo. Onaj kolorni specijal o doktoru Metrevelicu ima deo koji se valjda desava kod nas. |
matori paraliticar |
Posted - 23/02/2025 : 17:33:51 Deluje da Bosmana najvise zanimaju Boneli stripovi smesteni u tim krajevima
ali od viska glava ne boli. |
NIXA |
Posted - 23/02/2025 : 17:09:41 Ponos vragova - Biuković, Macan
radnja smještena u postapokaliptičnom Zagrebu :) |
Bosman |
Posted - 23/02/2025 : 15:41:47 Zaboravio sam na Mister Noa upotpunosti. |