forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex specijal 9 - Dolina terora

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Strip-Agent Posted - 17/06/2025 : 17:36:38
Dvorci su na Divljem zapadu bili uobičajeni...

Scenarij: Nizzi
Crtež: Raviola

Broj u Italiji: 9.

Već dostupno na shop.strip-agent.hr

Uskoro i na (pre)ostalim prodajnim mjestima!

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
jaki Posted - 01/07/2025 : 15:15:18
VČ je odavno super s tiskom.
john connor Posted - 01/07/2025 : 14:32:48
Mogu da potvrdim, iako mnogo ne marim za politiku V koja mi se ne svidja, izdanja su im vec nekoliko godina savršena.
Voodoo84 Posted - 01/07/2025 : 13:10:42
I papir je isto odličan. To kad je papir i otisak bio loš je bilo pre više od 10 godina.
5ypo Posted - 01/07/2025 : 13:00:37
VC je odavno popravio otisak. Sad je odlican.
Starduster Posted - 01/07/2025 : 12:53:59
U trenutku kad Ludens / Strip-agent (isti izdavač, dvije firme) odluči podići cijene, a što se događa otprilike pet puta u sto godina, do trenutka kad se na kioscima pojavi i zadnje izdanje s novom cijenom, prođe 2-3 mjeseca.

I tako, dođe Šime na kiosk, poskupio Zagor. Dođe sutra, poskupio i Dylan Dog. Dođe u petak, poskupio i Tex maxi. Sljedeći tjedan poskupe i Mali Rendžer i Tex klasik. Šime ima osjećaj da "izdavači svako malo poskupljuju stripove", ljut je i piše komentare po forumima, fejsbucima pa čak i instagramima.

Ali, koliko god je Šime ljut i misli da ga izdavači napadaju, radi se o samo jednom poskupljenju nakon onog tamo negdje usred pandemije kad su nabili cijene papira abnormalno. Prije toga, stripovi su poskupili (s 18 na 20 kuna) toliko davno da se rijetko tko toga sjeća.

Btw, VČ redovna izdanja, manja formatom, na lošijem papiru, s katastrofalnim otiskom, u zemlji u kojoj su tiskare jeftinije, je skuplji od Ludensovih redovnih izdanja.
RAKOSI4 Posted - 28/06/2025 : 21:56:06
Slovencima je najlakše oni imaju najveće lične dohotke a Kosovarima najteže oni imaju najmanje lične dohotke
teller Posted - 28/06/2025 : 21:29:16

Originally posted by petarStripovi10

Je, je, evo svi se ubiše od borbe. Recimo VČ malo odahne kad spiči cijenu 11 eura za kiosk izdanje.

Ako misliš da bi ti radio bolje kupi prava i počni objavljivat..
Ima još junaka iz SBE i van njega koji fale čitateljima...radi za džabe i poklanjaj stripove..vidi se da te taj posao zanima i da bi ga radio volonterski sa lijevom rukom..
petarStripovi10 Posted - 28/06/2025 : 20:34:06
Je, je, evo svi se ubiše od borbe. Recimo VČ malo odahne kad spiči cijenu 11 eura za kiosk izdanje.
teller Posted - 28/06/2025 : 20:09:22

Originally posted by sonor
Nije problem u kukanju 10 puta. Problem je u kukanju 25262727 puta. Shvatila se poanta i prvi put.

Ako je komentiranje cijena kukanje onda su isto tako hvalospjevi i obrana izdavača rektalni alpinizam.

Rektalni se više događa sa nekim drugim izdavačem (jadni Marko!),...i šta imamo od toga da se i Radovčiču zavlačimo?...budalaština na kubik..
vi kukajte i dalje..a mi čemo hvalit izdavaća, jer i u ovim za strip zajeb*anim vremenima izbacuje po bar 10 stripova mjesečno,... bori se sa Tiskom i babama na kioscima..uvodi nove junake i radi posao najbolje što može..
Imali smo več pre Ludensa i Strip Agenta hrabre izdavače sa tri stripa mjesečno i to od svakog junaka po par brojeva..i to u vreme velikih naklada..hvalimo i Veseli jer su pre njega svi prdnuli u čabar posle par brojeva…
Ludens nije dizao cijena i po 10 godina, nebi ni sada da nije složena situacija...
petarStripovi10 Posted - 28/06/2025 : 12:02:58

Originally posted by sonor
Nije problem u kukanju 10 puta. Problem je u kukanju 25262727 puta. Shvatila se poanta i prvi put.

Ako je komentiranje cijena kukanje onda su isto tako hvalospjevi i obrana izdavača rektalni alpinizam.
sonor Posted - 28/06/2025 : 11:51:54

Čekaj, pa šta je to sad normalno da se ne može komentirati ako izdavači svako malo dižu cijene?
Ista stvar je bila i s Libellus stripovima i skupoćom pa je opet bilo ekipe za ušutkavanje kao to je sve normalno ako plaćate skuplje stripove.
A evo sad su i kiosk izdanja po 7, 8, 10 eura. Kod Veselog Četvrtka i Golconde isto, nije samo Ludens/Strip Agent.
Kako je i jaki rekao:
"U zadnje vrime smo imali poskupljivanje papira zbog korone,poskupljivanje cijena zbog uvođenja eura i sad poskupljivanje cijene zbog većih marži distributera."
Evo u Srbiji nije uveden Euro i nadam se da distributer nije povećeo maržu kao što je jedan jedini u Hrvatskoj.
Tko voli stripove kupovat će ih i dalje, bilo rjeđe ili ne, al podržavati plaćanje istog skuplje je ludost.
Osim toga to nisu samo stripovi u pitanju već svaki mogući artikl.
Sad je postala normala da svakih nekoliko mjeseci od kafane pa nadalje povećavaju cijena pa bio opravdani ili izmišljeni.

Caglio Posted - 28/06/2025 : 11:41:10

Originally posted by Ted Miller

Originally posted by Caglio

Ja se nadam da će mi se pojaviti na kiosku, stvarno je čudno sa tim stripovima postalo, nešto se jednostavno ni ne pojavi.

meni je samo Blek kolor promaknuo i to valjda zato sto je prvi broj i valjda ima dosta jos starih fanova bleka pa su pobrali sve, morat cu si narucit online :D

Kod mene ih ima, nekoliko komada, našao i specijal, predivan crtež, nadam se da će i priča bit ok
Ted Miller Posted - 27/06/2025 : 16:44:50

Originally posted by Caglio

Ja se nadam da će mi se pojaviti na kiosku, stvarno je čudno sa tim stripovima postalo, nešto se jednostavno ni ne pojavi.

meni je samo Blek kolor promaknuo i to valjda zato sto je prvi broj i valjda ima dosta jos starih fanova bleka pa su pobrali sve, morat cu si narucit online :D
Caglio Posted - 27/06/2025 : 14:50:13
Ted Miller Posted - 26/06/2025 : 16:42:30
predobro, Magnus lijepo crta i western krajolike, jako lijep stil a face Carsona su predobre, uzivao sam ga gledati :D dok je Tex vise coolerski, ne mjenja facu previse, malo lici na Alan Forda razumljivo:D
SpongeBobek Posted - 24/06/2025 : 19:14:26
Ovo sam godinama ganjao (nedavno i nabavio), ali uzimam i ovo kiosk izdanje :)
Vorador Posted - 24/06/2025 : 18:41:37
Iskreno, simpatičan mi je Magnus na ovako malom formatu :-D Za sada još skupljam ali vidjet ćemo...
teller Posted - 24/06/2025 : 18:33:00
Mislim da če se ovo odlično prodati...
kuzman Posted - 24/06/2025 : 10:13:54
Upravo kupio zadnji primjerak na trafici Tiska,Korzo u Ri.
gogs.321 Posted - 24/06/2025 : 06:44:29
Na kioscima.
RAKOSI4 Posted - 23/06/2025 : 22:41:08
Evo sam primjetija grešku u postu pa sam ispravija,Teleru oprosti omaška

Kad te vidim častim
teller Posted - 23/06/2025 : 21:41:07

Originally posted by RAKOSI4

Lako je tebi Teletu kupovat sve u tri primjerka kad imaš visoki lični dohodak.
A i ne ide ti se u penziju jer bi ti pa lični dohodak

100% sve tacno...
U penziji samo jedan primjerak.. i to kao Jaki... u paketićima...
RAKOSI4 Posted - 23/06/2025 : 21:04:28
Lako je tebi Teleru kupovat sve u tri primjerka kad imaš visoki lični dohodak.
A i ne ide ti se u penziju jer bi ti pa lični dohodak
teller Posted - 23/06/2025 : 19:49:35

Originally posted by Starduster

pa ako su problem distributeri, neka se ukine distribucija na kioske i da sve direktno preko web shopova izdavača kupujemo po manjim cijenama i za neku normalnu poštarinu za tiskovinu. u čemu je sad tu problem? silom gurati na kioske po visokim cijenama i svu krivicu svaljivati na distribuciju? pa eto rješenja gore napisanog.

Znaš li koliki udio u ukupnoj godišnjoj prodaji imaju ljudi koji povremeno kupuju stripove na kioscima - usput, nove ili stare u paketićima? Ne znaš. A kako to ne znaš, ne znaš ni to da bez kioska nema opstanka za stripove kakve izdaju Ludens i VČ.

Ovo što pišeš odokativni su zaključci koji ne drže vodu jer nemaju uporište u informacijama nego u pretpostavkama. Upravo zbog toga, kad ti napišem argumente, ti zblokaš i jedino što uspiješ iscijediti je: "Sereš." Da, serem, ali argumente potkrijepljene brojevima s papira. A ti pretpostavljaš (majka svih zajeba), sereš kvake, i imaš "mišljenje", kao i svi koji ne znaju.

"Što manje znaju, to više laju."
- Broj 1, Alan Ford.

Svidas mi se care... ne lupaš bezvezarije ko mi...
Starduster Posted - 23/06/2025 : 18:38:32

pa ako su problem distributeri, neka se ukine distribucija na kioske i da sve direktno preko web shopova izdavača kupujemo po manjim cijenama i za neku normalnu poštarinu za tiskovinu. u čemu je sad tu problem? silom gurati na kioske po visokim cijenama i svu krivicu svaljivati na distribuciju? pa eto rješenja gore napisanog.

Znaš li koliki udio u ukupnoj godišnjoj prodaji imaju ljudi koji povremeno kupuju stripove na kioscima - usput, nove ili stare u paketićima? Ne znaš. A kako to ne znaš, ne znaš ni to da bez kioska nema opstanka za stripove kakve izdaju Ludens i VČ.

Ovo što pišeš odokativni su zaključci koji ne drže vodu jer nemaju uporište u informacijama nego u pretpostavkama. Upravo zbog toga, kad ti napišem argumente, ti zblokaš i jedino što uspiješ iscijediti je: "Sereš." Da, serem, ali argumente potkrijepljene brojevima s papira. A ti pretpostavljaš (majka svih zajeba), sereš kvake, i imaš "mišljenje", kao i svi koji ne znaju.

"Što manje znaju, to više laju."
- Broj 1, Alan Ford.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000