T O P I C R E V I E W |
etmgosa |
Posted - 12/11/2007 : 14:20:20 Primjetim neki dan crtez koji je uradila moja mladja kcerka (sad ce joj biti 8 godina) - vidim nacrtala jako dobro neku djevojcicu i posebno je dobro uradila krupne oci sa dosta detalja. Kad sam je pitao gdje je tako dobro naucila da crta oci, odgovorila mi je (ozbiljna): - Pa to su Manga oci!
Sreca njena pa joj tata cita stripove, tako da znam sta mi je rekla.
 |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Naruto |
Posted - 14/02/2009 : 16:10:46 zakej ti ne leže kaj nisu ti dobre il su ti preskupe |
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 22/04/2008 : 22:26:44 zanimiljiva mi je japanska kawaii kultura,pa tako i mange,mada mi ne leze... |
Man_of_Steel |
Posted - 21/04/2008 : 14:26:40 quote: Originally posted by Jules_Damned
Kak ona to zna?? 
Ih bre sto se cudis covek? Puna televizija anima i pune novine za curice takvih crteza. Ima dete gde da vidi, to je sigunrno. |
Jules_Damned |
Posted - 20/04/2008 : 22:34:25 Kak ona to zna??  |
Man_of_Steel |
Posted - 12/11/2007 : 18:59:15 quote: Originally posted by etmgosa
Primjetim neki dan crtez koji je uradila moja mladja kcerka (sad ce joj biti 8 godina) - vidim nacrtala jako dobro neku djevojcicu i posebno je dobro uradila krupne oci sa dosta detalja. Kad sam je pitao gdje je tako dobro naucila da crta oci, odgovorila mi je (ozbiljna): - Pa to su Manga oci!
Sreca njena pa joj tata cita stripove, tako da znam sta mi je rekla.

Sreca tvoja. U suprotnom bi bilo 'Ma nista tata...' i sve bi ti bilo jasno. Postuj cerin crtez da ga vidimo. Ipak crtanje, devojcica, osam godina, retko je i divno videti tako nesto! |