forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Manga
 Cijene mangi?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
DeeCay Posted - 29/01/2009 : 11:38:53
Recite, jel vam pristupačna cijena od 35 kuna za ove mange koji izlaze kod nas? Hrvati, Srbi? Sad kad se nakupilo tih mangi pa svaki tjedan izlazi par naslova, tko sve kupuje ovo izađe dosta skupo.

Znate li kako se kreću cijene vani budući da se ovo radi u većim tiražima?

I kakva je situacija u Japanu, jel tamo manga općenito jeftinije štivo? I po koliko stranica izlaze tamo? Znam da ima onih skupljih, jeftinijih, no interesiraju me ovi poznatiji naslovi...
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
maddjuro Posted - 04/04/2012 : 16:15:00
Cijene mangi znaju biti pprene, ali to ponajviše zavisi od izdavača; dark horse ima skupe mange, dok recimo viz ima osjetno jeftinije. Bonelli mi je još uvjek najdraži, ali si tu i tamo kupim koju mangu iz serijala koji odlučim skupljati; naravno pritome ne račuam ove mange koje u nas izlaze; od kojih ionako samo skupljam oštricu
Naruto Posted - 14/02/2009 : 16:48:37
aha
Mali_Mate Posted - 14/02/2009 : 16:46:20
ne, ne...stripovi su teska narkomanija (ili ako ti je draze, ljubav, zanimacija, interes, nostalgija)....barem meni...

a svaki ovisnik uvijek zna kako ce doc do iduce doze...

novci su tu sporedna stvar

Naruto Posted - 14/02/2009 : 16:24:26
ili sam te ja krivo razmel pa si htel reći da je poso kao doga
Naruto Posted - 14/02/2009 : 16:23:15
no naj sad jeb.. da krivotvoriš drogu pa ti niko ne poveroval
Mali_Mate Posted - 14/02/2009 : 16:16:45
quote:
Originally posted by Naruto

pa kak to kupuješ mislim imam i ja đeparac ali kaj ti imaš od 200kn

Krvavo radim

u redu, ne bas krvavo, al radim sve i svasta pa se skupi novaca....

teska je to droga...(treba uzeti obzir da u ovo gore nisu ukljuceni Bonelliji (kiosk+Libellus), strip-casopisi, Amazon itd..., kad se to uzme u obzir onda brojeve ne zelim niti zapisivati...prepadnu me povremeno)

al sta ces, neki trose na cigarete, a po ovom pitanju znam da ima i vecih pacijenata od mene :D
Naruto Posted - 14/02/2009 : 16:05:21
pa kak to kupuješ mislim imam i ja đeparac ali kaj ti imaš od 200kn
Mali_Mate Posted - 14/02/2009 : 16:03:07
quote:
Originally posted by Naruto

mange su oko 30 kn svaka znaći tebe košta oko 120kn ne

171

(3*35, 2*33)
Naruto Posted - 14/02/2009 : 15:27:05
mange su oko 30 kn svaka znaći tebe košta oko 120kn ne
Mali_Mate Posted - 30/01/2009 : 16:46:45
S obzirom da kupujem 4 mange (sve osim Piichi garu) izadje me dosta...al sad, za prilike u domacem izdavastvu i nije skupo...
Wicked Posted - 30/01/2009 : 16:19:58
quote:
Originally posted by cibalia

Možda uzmem janje. Nedavno probo sa Blade of imortal, jebiga ne ide. Crtež nemoguće probavit. Warcraft je bio dobar, ali glavni faktor crtež me smeta. Vjerovatno dižem ruke od mangi. Odo ja čitat Nathan gigant 3.

Nista bez bonelija
Man_of_Steel Posted - 30/01/2009 : 16:16:13
Ovom Srbinu je skupo!
Naravno, kada vidim da imam dve mange, crno bele, na običnom papiru, i neki jako pristojan trejd FC od US stripova, pogađate za šta se radije odlučim...
supermark Posted - 30/01/2009 : 15:47:44
quote:
Originally posted by cibalia

Možda uzmem janje. Nedavno probo sa Blade of imortal, jebiga ne ide. Crtež nemoguće probavit.

meni je crtez fenomenalan
supermark Posted - 30/01/2009 : 15:46:50
kupujem samo blade pa mi 35 kn nije puno
ali ako izadje jos koja bi me zanimal kupovat cu i nju
Le Samourai Posted - 30/01/2009 : 01:11:41
Gdegod sam bio po striparnicama u svetu (Amerika, Grchka, Francuska...) ista scena. Udju dve devojke, pokupe jedno desetak mangi, kupe, i izadju. Nisu se ni one rodile sa shojoom u krvi, kao ni nashe domace. :)

...a onda, naravno, uz te devojachke, pochnu da dovode i ostale mange, i onda smo na konju.
Renky Posted - 30/01/2009 : 00:20:06
Jbga... tom đaku ili nezaposlenom je to dvi kutije duvana a na to ne žali nitko dati novac... pih
zivimrtvac Posted - 30/01/2009 : 00:17:43
Cijena je realno ok, ali pretpostavljam za dosta đaka, studenata i nezaposlenih i tih 35kn je još uvijek puno.
Više me brinu izdavači, teško će se kod nas obogatiti na izdavanju mangi, ili stripu uopće, kad shvate da nema tu nekog profita nit će ga biti možda dignu ruke od svega. Al sam pesmista.
Renky Posted - 30/01/2009 : 00:05:57
Cijena je ok... za one koji vole taj đir. Ode kod mene se oštrica najslabije prodaje, prema infu na kioscima... one za curice idu bolje. Sve perverznjaci

Kupija san prvih 6 "Blade..." na sajmu, bila akcija 3 po cijeni dva i onda nastavija na kioscima. Pričali smo sa urednicom tada, nije bila zadovoljna prodajom.
kico Posted - 29/01/2009 : 23:02:38
quote:
Originally posted by mpavin

A kico, kakvo je to Janje od Večernjeg lista?
Na forumu nema baš nikakvih komentara o tome...

Pssst,ne govori nikom,al još nisam pročitao ni jedan.
cibalia Posted - 29/01/2009 : 22:14:02
Možda uzmem janje. Nedavno probo sa Blade of imortal, jebiga ne ide. Crtež nemoguće probavit. Warcraft je bio dobar, ali glavni faktor crtež me smeta. Vjerovatno dižem ruke od mangi. Odo ja čitat Nathan gigant 3.
jaki Posted - 29/01/2009 : 21:57:08
To i oni govore za Bonellija
Obi-wan Posted - 29/01/2009 : 19:06:25
Nije mi baš jasno kako te mange opstaju. Tko to uopće kupuje. Tiraži su ogromni. Tu i tamo čujem, netko kupio Oštricu besmrtnika... Ovo drugo - kao da nitko ni ne kupuje. Neki novi klinci ili što?
mcn Posted - 29/01/2009 : 18:51:58
U Japanu su oko 7 kuna, al' jebiga, i naklade su veche. :)

mcn
Le Samourai Posted - 29/01/2009 : 18:00:46
Mislim da je tih oko 5 evra savrsheno adekvatna cena za onih 200-300 stranica. Posebno imajuci u vidu da su preko neta najmanje oko desetak dolara (da ne pominjemo da su Americhki Blejd tankoboni mirorovani i kraci od Algoritmovih).

Ja uzimam Blejd i Pich Grl, a drugarica mi uzima Lament of the Lamb u Zagrebu. Eventualno bih probao Negimu, ali od ostalih trenutno u prodaji me nishta ni iole ne zanima. Pich Grl mi je super, mada je malo lagan na pricha/tankobon kvocijentu, pa bih ga se najlakshe odrekao.
mpavin Posted - 29/01/2009 : 12:49:17
Skupo mi je, i ja se sad mislin već tjedan dana da li da odustanem od Oštrice, još nisan kupio ovaj zadnji broj...

A kico, kakvo je to Janje od Večernjeg lista?
Na forumu nema baš nikakvih komentara o tome...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000