forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Manga
 subota mi je omiljeni dan u sedmici

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
BlekenDekara Posted - 27/06/2009 : 11:51:42
...jer subotom chitam novi chapter Bakumana.

samo toliko.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
KuntaKinte Posted - 14/08/2013 : 21:26:37
Nema više :(

Sneaksie Thiefsie Posted - 22/06/2012 : 12:25:29
Bakuman
Shuckey Posted - 20/06/2012 : 13:17:00
Oooooo kak' su cakani...

(ukradeno sa onog drugog foruma)
Lex Posted - 23/04/2012 : 13:57:56
Predivno. Najpozitivnija i, pokazalo se, najdraža manga koju sam pročitao.

Sad još Viz da izbaci preostalih 10 tankobona, pa da pročitam sve još jednom, odjednom. :)
KuntaKinte Posted - 20/04/2012 : 14:31:35
...

(U stvari sam i ja hteo da napišem isto AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...)

Šmrc.
mcn Posted - 19/04/2012 : 14:21:54
176 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...

mcn
mcn Posted - 31/03/2012 : 18:46:44
173: rascmoljio sam se na zadnjoj stranici.

mcn
KuntaKinte Posted - 24/03/2012 : 09:51:46
172 is out.
bubba Posted - 02/03/2012 : 16:18:33
169:
SPOILER!SPOILER!
ovo dvoje(Azuki i Mashiro)su potpuno ludi.Rekli su svijetu da se vole putem radio.To je tako ludo,tako dirljivo i tako kul.Ohba,Ohba.Ali,dobro to sam nekako prošao.Ali ono što me pravo odvalilo je kad se Mashiro javio u radio.. Tsugumiu Ohbi i Takeshiu Obati što su nam dali ovo predivno djelo,Bakuman
Shuckey Posted - 23/02/2012 : 18:11:13
Ubr'o sam danas Bakumane 7, 8 i 9 u Algoritmu. Navali, narode!
mcn Posted - 31/01/2012 : 17:21:56
Bou yastard!

mcn
Shuckey Posted - 31/01/2012 : 09:20:54
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Ma baš me briga što je spojler, ionako sam ostao sam ovde.

You bastard!

KuntaKinte Posted - 30/01/2012 : 13:25:36
Ma baš me briga što je spojler, ionako sam ostao sam ovde.
#164:
WH
OO
OO
OO
AA
AA
AA
AA
AA
H!

ANI-ME-EE-EE!
KuntaKinte Posted - 12/01/2012 : 09:05:01
Iz druge knjižice, meni veoma simpatično kako Ohba crta Hattorija:

KuntaKinte Posted - 09/01/2012 : 21:39:39
quote:
Originally posted by Shuckey
Je l' da da su Vizovi tankobončići super? Bakuman mi se bio jaaako svidio u skenovima, ali na papiru me raspametio zato jer sam papirofil i zato jer se tankoboni lakše čitaju, tj. prijevod je duplo bolji.

Koliko god da mi je drag strip, mislio sam da nikad neću da ga čitam ponovo, pre svega zbog "količine teksta": ako za prosečan tankobon treba recimo sat vremena, za Bakumana treba jedno tri.

Međutiš...

...nisam mogao a da ne kupim Vizova izdanja. I apsolutno nisam pogrešio. To je strip koji toliko zrači dobrotom i uživam u svakom sekundu čitanja. Mrzi me da skeniram, ali u tankobonima ima i veoma simpatičnih dodataka, uključujući i ona standardna upoznavanja sa najbitnijim likovima na početku svake knjižice.

Plus, skenovi kakvi god da su, ne mogu da se porede sa osećajem držanja papira u rukama i dodatnom uživanju u Obatinom fenomenalnom crtežu (neko negde reče i ja se tu slažem, da niko ne crta nabore na odeći kao on). Kupite ljudi, kupite, nećete se kajati
A i jeftini su brate: 7 oira komad, a u preorderu 5,2!
Shuckey Posted - 09/01/2012 : 20:59:42
quote:

Par citata iz Vizovih tankobona:
(...)

Je l' da da su Vizovi tankobončići super? Bakuman mi se bio jaaako svidio u skenovima, ali na papiru me raspametio zato jer sam papirofil i zato jer se tankoboni lakše čitaju, tj. prijevod je duplo bolji.

quote:

I kad sam kod citiranja, evo još jednog iz Death Note v13 "How to Read".
Na pitanje "Do you have a creator who inspires you or whom you admire?", Ohba odgovara:
"Not a creator, but my editor. Ha advises me with such a serious face that I can't help but be affected [laughts]. I admire how hard he works."
Zvuči poznato?

SPOILER
Meni je najnajnajdraža sličica kad njihov mladi urednik odlazi, a njih dvojica potrče za njim i duboko se naklone... Onda se urednik okrene i kaže: "Create something amazing!" Nemre bit jednostavnije i nema boljeg savjeta. I suze mi krenu na oči. Fuck yeah.

Od sada vjerujem svakoj preporuci Macan-senseija i Dekare-kuna.
KuntaKinte Posted - 09/01/2012 : 20:04:51
Par citata iz Vizovih tankobona:
v1
Ohba Tsugumi: Many children believe that life is long, while many older people believe that life is short. That's what I think.
Obata Takeshi: There's no fantasy in this series, so I feel a bit nervous about it.

v2
Obata Takeshi: The title of this manga is Bakuman! It means bakuhatsu (explosion), bakuchi (gamble) and baku (an animal that supposedly eat dreams)... It has many meanings to it, and I think it's a very fun tittle.

v5
Obata Takeshi: I spill more then just ink on my manuscripts. The most common mishaps are with coffee and for some reason, blood from my nose...

itd...
Heh, "Manga is hard".

I kad sam kod citiranja, evo još jednog iz Death Note v13 "How to Read".
Na pitanje "Do you have a creator who inspires you or whom you admire?", Ohba odgovara:
"Not a creator, but my editor. Ha advises me with such a serious face that I can't help but be affected [laughts]. I admire how hard he works."
Zvuči poznato?
KuntaKinte Posted - 07/11/2011 : 14:35:02
154: Ahhhaahhhh, Hattori-san se nasmejao!!! Skeri :)
dr strangelove Posted - 05/10/2011 : 10:49:02
slučajno naišao u jednoj mangi

Raspucin Posted - 25/08/2011 : 20:28:36
To se kupuje. Mora da je dobro cim se smeju ovi stari lisci.
Mali_Mate Posted - 24/08/2011 : 21:42:37
eto Bakumana na papiru u Algoritmu

http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proizvod&kat=647&id=148556#

DusMan Posted - 07/08/2011 : 21:44:59
Voajerišem vas i ja iz prikrajka, ali ne mogu da učestvujem u pošalicama i citatima vas kul dece jer sam hendikepiran usled fakta da i Bakuman i 20CB konzumiram samo u papiru, putem Viza.
Dobro, lažem. Bakumana konzumiram, a 20CB i dalje čekam da sve izađe pa da pročitam u cugu. ;)
KuntaKinte Posted - 01/08/2011 : 19:47:19
Spala knjiga na dva slova, ali ajde da se igramo i dalje: moja najomiljenija je verovatno 20thCB. Pa stoga i radost zbog:
http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-07-23/urasawa-20th-century-boys-manga-wins-eisner-award
Hm, zanimljivo je da je i završeni Usagi Drop bio nominovan.
mcn Posted - 23/07/2011 : 01:02:55
>140: A koja je vaša omiljena manga? A most amazing manga?

Jebeno pitanje. :) Omiljena mi je vjerojatno Bakuman. :), a most amazing ... Buddha? Ili Gen?

141: Aj fil fakin old. :(

mcn
KuntaKinte Posted - 15/07/2011 : 15:12:15
140: A koja je vaša omiljena manga? A most amazing manga?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000