T O P I C R E V I E W |
Grujah. |
Posted - 21/09/2009 : 23:24:03 Jel gledao neko ovo? Ja lično pri svakom gledanju završim na podu smejući se. Domaći AMV, vrhunski odrađen:
http://www.youtube.com/watch?v=i431emoPRSA prvi deo http://www.youtube.com/watch?v=q4r4Gg42UJ0 drugi deo
Meni su najjači ovi klipovi iz Devil May Cry i Highlander. :D |
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
weljko94 |
Posted - 27/09/2009 : 23:18:44 quote: Originally posted by Mord
Nisam gledao hellsinga. Uopce sam nov sa animama. Osim miyazakija skoro nista nisam gledao. Slozio sam neku listu po komentarima s raznih foruma, pa pocinjem gledati:
monster - Monster ostavi za kraj cowboy bebop - Ne verujem da ce ti se svideti,meni se nije, ali ukusi su razliciti wolf's rain Ovo pogledaj obavezno, anime je fantastican samurai 7 ne znam shta je ovo gto Takodje obavezno stivo, moj omiljeni anime death note E sad ne znam kako ce ti se ovo svideti, meni je anime u top 3 jer je bolesno lud!! trigun berserk OBAVEZNO ghost in the shell ninja scroll helsing Sacekaj ovo novo shto izlazi, to je radjeno po mangi bez filera, ovaj prvi serijal od 13 epizoda je sranje ili koliko vec ima robot carnival neon genesis evangelion Ovo bi mogao da gledash prvo, ako ti se to ne svidi, batali anime
Prvi put sam probao gledati full metal alchemist i to mi je bilo dosadno. Drugi put sam krenuo s afro samurai i nije mi bas legao. Sad mislim krenuti s cowboy bebop-om.
Za prijevode sam pitao, jer sam primjetio da znaju biti jako lose prevedeni.
Shto se prevoda tiche najbolji su ti na www.animefreak.tv Tu ja gledam anime-e Fullmetal alchemist je meni bio super, takodje u pocetku dosadan. Probaj FMA 2 brotherhood, on je skoro pocheo i radjen je po mangi i bez filera. Cowboy bebop ima odlicnu muziku, super atmosferu i super kraj, ali radnja je samo nja.
Ako te zanima ecchi mozesh probati Golden Boya i Green Green.
Takodje ako iole volish boks, a i ako ga ne volish, probaj Hajime No Ippo. Pozdrav!
|
Mord |
Posted - 27/09/2009 : 21:19:40 Nisam gledao hellsinga. Uopce sam nov sa animama. Osim miyazakija skoro nista nisam gledao. Slozio sam neku listu po komentarima s raznih foruma, pa pocinjem gledati:
monster cowboy bebop wolf's rain samurai 7 gto death note trigun berserk ghost in the shell ninja scroll helsing robot carnival neon genesis evangelion
Prvi put sam probao gledati full metal alchemist i to mi je bilo dosadno. Drugi put sam krenuo s afro samurai i nije mi bas legao. Sad mislim krenuti s cowboy bebop-om.
Za prijevode sam pitao, jer sam primjetio da znaju biti jako lose prevedeni. |
Grujah. |
Posted - 27/09/2009 : 13:46:29 Hellsing ultimate ima kompletan u Dual Audiju, ja skido sa mininove, iako obično anime skidam direktno sa sajtova koji ih subuju. Što se hellsinga običnog tiče, ne znam, to dobih na poklon.
Inače, Hellsing Ultimate prati mangu od početka i mnogo je bolji od ovog "običnog", u kojem se ni ne pojavljuje Aleksander Andersn, Sigurno najjači lik u hellsingu. |
Mord |
Posted - 27/09/2009 : 00:12:18 Vecinom su dead linkovi.
Ali iz ovog jednog sto sam skunuo vidim da iako je dubbed ima i titlove, tako da mozda i oni koje sam ja gledao po torrentima imaju titlove uz dual audio. |
Mord |
Posted - 25/09/2009 : 22:38:05 Ok nasao sam, radi se o helsingu. Jel me moze netko uputiti gdje naci tu, i ostale anime serije ali na japanskom i sa koliko toliko dobrim prijevodom(titlovanim). Moze i nas prijevod, ako postoji? Cowboy bebop me isto jako zanima. |
Mord |
Posted - 25/09/2009 : 21:30:30 Koji je ono anime sa onim tipom s crvenim sesirom odma pri pocetku prvog clipa. |
weljko94 |
Posted - 22/09/2009 : 20:39:28 200 na sat uuuu krivinu xaxaxaxa
xaxaxaxaxa jao vidi shto ti slatka mala. Kako se zove xD Necu da ti kazhem celavi xaxaxaxa bleach xD
LOL jel onaj lik shto drka, jel to iz Green greena?? OMG OMG KOJI VRH KLIP xaxa Japanska mashinaaa od 500 kubika xD svaka cast na ovome gruja rispekt za link xD
EDIT: Aj mi reci molim te koji je ono anime sa kerom??? |
|
|