Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
RadioClash
Posted - 20/10/2019 : 01:28:33
Inspirisan temom “Puls čitatelja” koju je Mr. Bushido otvorio prije 8 godina, poželio sam otvoriti svoj topic fokusirajući se primarno na mange. Pravila ću ostaviti ista, tj. svakih nekoliko dana postaviti ću dvadesetak stranica iz jednog stripa, najčešče prvo poglavlje, naslov, godinu i ime autora. Zanimaju me vaše reakcije i mišljenja, da li je stanje isto kao od prije 8 godina ili je došlo do promjena.
Života ti, imam prvi tankobon na japanskom Prijatelj mi donio iz Osake ima par godina, rekao sam mu da mi uzme neku mangu po svom izboru. Kakav je serijal sveukupno?
Peerless je prequel Otokojuku serijala koji se fokusira na život Edajime Heihachija, od djetinjstva do momenta kada je postao ravnatelj škole. Meni je super, ali ja sam osoba koja voli shounen 80tih. Meni je sve što je Akira Miyashita napisao odlično. Miyashita kao autor, je mješavina između Toriyame i Tetsuoa Hare.
Života ti, imam prvi tankobon na japanskom Prijatelj mi donio iz Osake ima par godina, rekao sam mu da mi uzme neku mangu po svom izboru. Kakav je serijal sveukupno?
vidio sam na njuškalu da netko prodaje prvih 10ak (mislim black lagona) na japanskome; na njuškalu se to nalazi u manga rubrici