forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Pitanje oko Inkala - molim odgovor

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
branimir Posted - 29/10/2007 : 09:35:29
Naručio sam prvu knjigu Inkal integrala. Može li mi netko tko zna kazati koliko je Inkala izašlo i u kojim izdanjima jer koliko sam shvatio imamo Avanture Džona Difula, pa njegovu mladst pa metabarune itd. Zanima koliko toga ima i koliko je dosad izašlo na našem jeziku
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Duh_koji_hoda Posted - 05/02/2008 : 18:34:26
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

... evo danas sam nabavio sva tri Inkala i mogu samo da kazem kriminalno je to kakvi se glupi, debilasti propusti desavaju tim ljudima... znaci uzas... format tabli u prva dva albuma j format i onog izdanja humanoida za americko trziste i postoji numeracija stranica... u trecem albumu table su razvucene do kraja i ne postoji numeracija stranica... pa stvarno ne mogu da shvatim, koliki je to napor malo mucnuti glavom i odraditi nesto kako treba....

Kako mislis, razvucene do kraja? I kako moze format tabli biti jednak americkom izdanju kad je sistemovo izdanje puno vece?

malo sam se bzv izrazio... mislio sam na format humanoida za recimo bilalove stripove... e sad kako to? Pa papir jeste veci, ali su table odstampane otprilike u tom formatu...

@ Zlatko

oke, znam da su ta zadnja dva albuma tako radjena, posto sam citao i staro izdanje, ali hteo sam da kazem da je bilo prostora da table u prva dva albuma budu vise razvucene po strani, pa se tako postigne bar priblizna velicina... a i u prva dva aluma staviti numeraciju stranica, a onda u trecem ne... stvarno bezveze...
zmcomics Posted - 05/02/2008 : 09:02:30
quote:

u trecem albumu table su razvucene do kraja i ne postoji numeracija stranica... pa stvarno ne mogu da shvatim, koliki je to napor malo mucnuti glavom i odraditi nesto kako treba....

Koliko sam shvatio pricas o Petoj esenciji (treci dupli album Systema), i koliko shvatam smeta ti sto table popunjavaju cele strane.
E, vidis, ta dva albuma i jesu nacrtana tako da skoro sve strane idu u margo, da popunjavaju kompletne strane. I bas zato su genijalna...:)

Markos Posted - 05/02/2008 : 08:43:06
quote:

... evo danas sam nabavio sva tri Inkala i mogu samo da kazem kriminalno je to kakvi se glupi, debilasti propusti desavaju tim ljudima... znaci uzas... format tabli u prva dva albuma j format i onog izdanja humanoida za americko trziste i postoji numeracija stranica... u trecem albumu table su razvucene do kraja i ne postoji numeracija stranica... pa stvarno ne mogu da shvatim, koliki je to napor malo mucnuti glavom i odraditi nesto kako treba....

Kako mislis, razvucene do kraja? I kako moze format tabli biti jednak americkom izdanju kad je sistemovo izdanje puno vece?
wiskey Posted - 05/02/2008 : 08:26:37
Kojom glavom?
Duh_koji_hoda Posted - 05/02/2008 : 00:27:42
axle munshine Posted - 15/12/2007 : 22:31:00
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by corto33

To je poslednja u serijalu?

6 komada Mladosti
3 dupla Avanture
I to je to, koliko ja znam, 12 albuma, kompletirano.

Tu su jos dva naslova iz univerzuma Inkala za koja se nadam da ce ih System izdati...

axle munshine Posted - 15/12/2007 : 20:06:05
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by axle munshine

Da,Renky je u pravu,zasto bi to uradili!?!Od sest albuma Mladosti DzoDifa cetiri je izaslo ove godine...Meni je samo krivo sto ove tri knjige Inkala nisu imale i svoju HC verziju,kao i Mladost i Tehnopape,ali o tome smo vec diskutovali...

Ako bi ta HC verzija bila kao 3-6 knjige mladosti... onda je bolje da je nema

Ne,vec sam rekao,albumi Mladosti u HC,narocito ta cetiri zadnja su vise nego dobri,super su ispali.Nije mi jasno zasto su tvoji losi,ocigledno da su neki primerci ispali losi,ali kad bi video ove moje uverio bi se u ovo sto kazem...
Obi-wan Posted - 15/12/2007 : 19:10:40
quote:

6 komada Mladosti
3 dupla Avanture
I to je to, koliko ja znam, 12 albuma, kompletirano.
Renky Posted - 13/12/2007 : 20:08:10
quote:
Originally posted by axle munshine

Da,Renky je u pravu,zasto bi to uradili!?!Od sest albuma Mladosti DzoDifa cetiri je izaslo ove godine...Meni je samo krivo sto ove tri knjige Inkala nisu imale i svoju HC verziju,kao i Mladost i Tehnopape,ali o tome smo vec diskutovali...

Ako bi ta HC verzija bila kao 3-6 knjige mladosti... onda je bolje da je nema
darth-vader Posted - 13/12/2007 : 19:28:40
bio bi red da tehnopape nastave s izlaženjem... ovako po 2 bio bilo dobro
axle munshine Posted - 13/12/2007 : 18:40:54
Renky Posted - 13/12/2007 : 16:14:04
Zašto, kad su tek nedavno objavili "mladost" u 6 zasebnih albuma.
wiskey Posted - 13/12/2007 : 15:52:14
Da li će Mladost JD ići u integralu po dva kao ovih prvih 6 albuma?
corto33 Posted - 12/12/2007 : 21:46:43
Renky Posted - 12/12/2007 : 21:43:22
Mljac!
axle munshine Posted - 12/12/2007 : 21:32:02
Da,izasla je..."Peta esencija" u dva dela...
night Posted - 12/12/2007 : 19:50:43
Izasla treca kniga Inkala - ima u Alan Fordu
wiskey Posted - 12/12/2007 : 13:18:34
Nisi jedini!!!
vope Posted - 17/11/2007 : 14:43:56
Upravo završio sa degustiranjem Mladosti DžD i 4 albuma avantura i uz prethodno pročitane Metabarone mogu glasno da izjavim da je ovo zaista nešto najbolje iz svijeta SF stripa i stripa uopšte. Još da malo ubrzaju ovu treću knjigu Avantura i da nastave sa Tehnopapama pa da se cjelina zaokruži... Volim ove stvari, stvarno...
axle munshine Posted - 29/10/2007 : 21:57:35
Da je to doslo do Belog Puta,imali bi takodje dve knjige od po cetiri albuma,kao i Metabarone...ali System i Humanoidi su u nekoj tajnoj vezi...
Sawaar Posted - 29/10/2007 : 21:50:30
quote:
Osam. Ne znam, je li to sve...

Da, to je sve. Serija je završena.
corto33 Posted - 29/10/2007 : 11:20:20
quote:
Originally posted by kico

Koliko u originalu ima naslova Tehnopapa?

Osam. Ne znam, je li to sve...
http://www.bedetheque.com/serie-65-BD-Technoperes-(Les).html
kico Posted - 29/10/2007 : 10:53:34
Koliko u originalu ima naslova Tehnopapa?
branimir Posted - 29/10/2007 : 10:42:07
Hvala
Renky Posted - 29/10/2007 : 10:38:10
Ah da Tehnopape... Isto System Comics, ali samo jedan album i taj dio Incal univerzuma mi je nepoznat.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000