forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Trondheim u USA

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
jaki Posted - 27/02/2008 : 16:14:41
http://forum.newsarama.com/showthread.php?t=148214
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
BlekenDekara Posted - 02/03/2008 : 23:56:54
quote:
Originally posted by Markos

Ne trebas me ubjedjivati, samo mi trebas donirati 5.000 eura:)

kako god okrenesh izadje mu na isto - mishn imposibl:))
Mr. Bushido Posted - 02/03/2008 : 23:53:28
Ovaj dio intervjua mi se posebno svidio.
quote:
LT: I think there are endemic types of comics in different creative centers around the planet. Some of those endemic comics, like superheroes and manga, manage pretty well in export markets. The classic comics of the French-Belgian school have struggled more, because they've cut themselves off from their popular roots. But now we're witnessing a form of cross-border comics: comics and graphic novels that can be read by everyone, which are created by authors that are separating themselves from their comics references and going more towards literature. People like Chris Ware, Daniel Clowes, Seth, Jiro Taniguchi, Marjane Satrapi, Joann Sfar and many others have managed to win over an audience that had slowly turned away from a type of comics that had become too facile, too commercial. We're witnessing the appearance of an international movement of authors who have grasped this medium vigorously and are trying to return it to one of the freest and most creative places to be, in terms of artistic narration. Whoa—am I sounding too pompous, saying that?
Markos Posted - 02/03/2008 : 23:43:06
Ne trebas me ubjedjivati, samo mi trebas donirati 5.000 eura:)
BlekenDekara Posted - 02/03/2008 : 23:23:08
vala, kad shtampa eternautu i from hell u 500 motji tje i ovo:)pPP
a i svagdanja borba je iznenadjujutje dobro(dobro - relativan pojam)proshla tako da ima nade i za ovakve stvari...
samo, kazem, treba prvo marka da ubedimo da je ovo ustvari odlichan strip:))
KuntaKinte Posted - 02/03/2008 : 21:09:01
quote:
Originally posted by BlekenDekara

trilogija?
a ja budala sve vreme chekam da izadje chetvrti albuma(ne znam zashto sam sebi uvrteo u glavu da ih ima 4) pa da krenem da uchestalije dosadjujem Markosu:)

Ha, odmah mozes da mu kazes i u kom tirazu da stampa: 8 komada.
BlekenDekara Posted - 02/03/2008 : 13:03:33
trilogija?
a ja budala sve vreme chekam da izadje chetvrti albuma(ne znam zashto sam sebi uvrteo u glavu da ih ima 4) pa da krenem da uchestalije dosadjujem Markosu:)
mcn Posted - 02/03/2008 : 11:42:44
Mislim da je trilogija.

mcn
jurica Posted - 02/03/2008 : 10:51:03
imam i ja pitanje pitanje! jesu li na francuskom Astronauti buducnosti nastavljeni ili se stalo na ona dva albuma izasla na engleskom?
DusMan Posted - 02/03/2008 : 00:51:57
Kod mene je sve naopako, pa čak i snobizam.

Nego, iako bih voleo da se na ovom topicu prate moji doživljaji to ipak nije tema, pa da se kanda vratimo istoj.
Koji izdavač u Hrvatskoj će prvi izdati nešto od Trondheima ove godine (ajde da ne računamo Frkafuljce)?
mcn Posted - 01/03/2008 : 21:59:31
>Bom-bons?

Ne, bons je naopaki snob.

mcn
DusMan Posted - 01/03/2008 : 15:06:07
Nego šta su!!!
jurica Posted - 01/03/2008 : 11:37:53
quote:
Originally posted by DusMan

Ne volim Heroese, ali sam ih odgledao, i to godinu dana posle svih, kad je prošao hype.

jel ovo neki vic?

mislim, mora biti vic. ako nije vic, tebi su covjece marketinski strucnjaci skroz na skroz icijedili mozak kao staru spuzvu.
DusMan Posted - 29/02/2008 : 23:56:41
Bom-bons?
Uostalom, ja nisam nigde ni izjavio da volim Trondheima. Opšte je poznato da ja ništa ne volim. Dobro, volim šiš-ćevap.
mcn Posted - 29/02/2008 : 17:56:36
>Ne volim Heroese, ali sam ih odgledao, i to godinu dana posle svih, kad je prošao hype.

Ah, i bons k svemu nabrojenom.

mcn
DusMan Posted - 29/02/2008 : 16:07:07

Ne volim Heroese, ali sam ih odgledao, i to godinu dana posle svih, kad je prošao hype.
mcn Posted - 29/02/2008 : 12:21:11
>nema odgovora. izgleda da jedino ti volis i Trondheima i Heroese.

Dvije dimenzije, ali um bez predrasuda - Duš-Man!

mcn
jurica Posted - 29/02/2008 : 11:58:28
nema odgovora. izgleda da jedino ti volis i Trondheima i Heroese.
DusMan Posted - 28/02/2008 : 22:53:07
A jesu li Heroes-o-ljupci primetili hommage ili možda ipak rip off Astronautsa u prvim epizodama druge sezone?
jurica Posted - 28/02/2008 : 14:07:04
kako je ono islo?

- oh ne! pucaju i unistavaju najveca djela svjetske umjetnosti! skreni prema modernoj umjetnosti!
- ali to je slijepa ulica! (misli na prostoriju)
- i te kako! (misli na modernu umjetnost)

what's there not to like???
Markos Posted - 28/02/2008 : 11:52:12
Polako, first things first.
BlekenDekara Posted - 28/02/2008 : 11:39:03
ma markos ne ume(ne zeli?:) da uvidi njihovu(njegovu?) genijalnost:)
KuntaKinte Posted - 28/02/2008 : 11:30:17
Što, šta je problem sa Astronauts Of The Future?

Deda, imaš private message.
BlekenDekara Posted - 28/02/2008 : 11:13:28
quote:
Originally posted by jurica

quote:
Originally posted by KuntaKinte
Astronauts Of The Future

e bravo! ovo bi zaboravio, a ozbiljan je kandidat za mjesto omiljenog mi Trondheimovog stripa koji sam procitao.

IN - YOUR - FACE, MARKOSE!
jurica Posted - 28/02/2008 : 11:07:10
ja sam Ne, ne, ne kupio na njemackom (Nein, nein, nein), pa se valjda moze dobiti na njihovom Amazonu ako nije rasprodano? ali to ti je mini/mikro album. ne isplati ti se definitivno narucivati samo to, nego kad narucujes vise stvari, nek ti to samo ubace pride :-)

btw. strip je potpuno isprican pantomimom pa ti je svejedno na kojem "jeziku" ga narucis.
KuntaKinte Posted - 28/02/2008 : 10:31:50
quote:
Originally posted by jurica

[quote]Originally posted by KuntaKinte

medjutim, to mjesto ce ipak prepustiti mini albumu Ne, ne, ne!, ne zato sto je tako izrazito BOLJI od ostalih, nego zato sto svaki put kad ga prolistam imam osjecaj da drzim ogledalo u kojem se ogleda moje dosadasnje uzaludno postojanje.

a DusMan je sugerirao da glasamo za OMILJENI strip, pa eto...

Za sada mi je najomiljeniji ipak Zekan i to Blacktown.

Ne, ne, ne - gde to može da se nađe? Ja imam kombinacije da naručujem sa Amazona i to sa kanadskog, nemačkog i engleskog. Ne, ne, ne sam jedino našao na francuskom.

ALIEEEN je nešto najblesavije što sam ikad video a da je strip. Sam koncept, pričice, "nagorele stranice"... Ali ipak... Ma ne znam ni sam šta sam očekivao, verovatno strip sa druge planete

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000