forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Pomoć u kupovini

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
anto Posted - 13/09/2008 : 13:14:27
Rešio sam da kupim izdanja Belog puta, i to ediciju Integrali i Biblioteku 88.Biblioteku 88 sam pročitao i znam šta me čeka, ali od Integrala baš ništa , pa tražim vaš savet, pošto stripovi i nisu baš jeftini ( mada kada pogledam šta dobijam za te pare nisu ni skupi ), da li ovi stripovi vrede i kojim bi ih redom vi kupovali ( mislim od najboljeg ka najlošijem ako se mogu porediti) , jer planiram da uzimam jednog mesečno.Hvala unapred na svim korisnim savetima!
22   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Djole Posted - 14/09/2008 : 19:25:02
E, i ja sam dobio Jaguara po ekstra dobroj ceni.

I nije vredan čak ni tih para. Ma ni dinara.
anto Posted - 14/09/2008 : 17:32:45
Ha ha ha ha ha ha
Dekara najači si
Samo, vremena se menjaju, navukao sam i ja neku emociju.
Najbolje vam nisam rekao.Čovek koji će da mi proda sve ove stripove daće mi ih po ceni takvoj da se razmišljam da ih uzmem sve odjednom pa čak i jebenog "Jaguara"
U životu samo treba biti strpljiv
BlekenDekara Posted - 14/09/2008 : 17:02:27
Kolko se ja chika Anta(Anto-a?) setjam on je beskrupulozni, neemotivni strip kolekcionar i ako se neka od tih odlika prebachila i u njegov regularni zivot chisto sumnjam da tje mu pateticharisanje(fina rech:) u Sambrovima letji tako dobro kao shto vi mislite:))
alexts Posted - 14/09/2008 : 16:21:19
Sambrovi su remek delo.
Bleksad je odličan.

Oba su pravi izbor. Šninkela sam čitao ranije - ko voli Rosinskog (tj Torgala) - vredi!

ostalo nisam još čitao
ken2 Posted - 14/09/2008 : 13:03:37
quote:
Originally posted by BlekenDekara

shninkel i bleksad su pristojno ulozeni novac.
sambrovi i tamo gde pogled ne dopire su zaludno utroshen papir.
jagura nisam chitao.

da sam na tvom mestu radje bi taj novac utroshio na jedan album Bonea mesechno - kad se pogleda proporcijonalno jeste skuplji od prosechnog BP albuma ali mu je i kvalitet znatno superiorniji.

za bonea se slažem s dekijem
ali po pitanju sambrova i pogleda je promašio ceo fudbal
po mom mišljenju, a ono je univerzalno provjereno, prvo to kupi
anto Posted - 14/09/2008 : 12:39:19
Eh, Mikijeve zlatne godine i Kada je miki bio mlad.Slobodno mogu reći da su mi ovi stripovi jedni od najdražih u kolekciji.Svaki put kada ih uzmem u ruke userem se od sreće.Ako me nešto vraća u one najbezbrižnije dane detinjstva to su onda ova dva albuma.Ko ih nema od vas forumaša - kolekcionara , moje najtoplije preporuke da ih odmah nabavite.OBAVEZNO!!!!
tronožac Posted - 13/09/2008 : 18:53:00
Jaguar je nešto najgore što može da se dogodi pri izboru kupovine stripova.Možda je dobar za odvikavanje od čitanja stripova.Cvrc možda-pravi metadon!
Kasnije moraš pročitati Mikijeve zlatne godine i Kad je miki bio mlad u jednom danu.
Vid Posted - 13/09/2008 : 17:54:51
quote:

jagura nisam chitao.

da sam na tvom mestu radje bi taj novac utroshio na jedan album Bonea mesechno - kad se pogleda proporcijonalno jeste skuplji od prosechnog BP albuma ali mu je i kvalitet znatno superiorniji.

Vidiš, okusi su različiti. Meni je reecimoTamo gde pogled ne dopire jedna od najlijepše ispričan priča koje sam imao priliku čitati i nešto stvarno prekrasno. A Sambrovi jedna dobra priča sa fantastičnim crtežom.

No Bone mi je teško sranje od kojega sam jako brzo odustao.

A oko ostalih izdanja u Ediciji integrali:

Bleksad: Fantastičan strip, koji če po meni, ako održi kvalitet za par decenija biti klasik, kakav je danas recimo Asterix ili Blueberry.
Shninckel: Jako dobra priča i jako dobar črtež, no drugo se ni ne može očekivati kad su Van Hamme i Rosinski u pitanju.
Jaguar: nisam čitao.
Gil-galad Posted - 13/09/2008 : 17:14:54
Od onog shto sam prochitao, definitivno bih ti preporuchio Shninkel i Pogled!
Djole Posted - 13/09/2008 : 16:34:45
quote:
Originally posted by Obi-wan

Jaguar - zanimljivo da ovo imam, ali nije došlo na red za čitanje (kao i kod većine ostalih)

Ja se mučio sa prvim poglevljem, žestoko se mučio - i digao ruke na kraju. To mi se zbilja retko događa.
Obi-wan Posted - 13/09/2008 : 15:55:07
quote:
Originally posted by anto

Zaboravio sam da napomenem, stripovi iz Integrala su : Blacksad, Tamo gde pogled ne dopire, Sambrovi, Jaguar i Velika moć malog Šninkela

Bleksad - odlična krimi priča, crtež obara s nogu
Šninkel - maštovito, bajkovito, slatkiš
Tamo gde pogled ne dopire - jedna lijepa dirljiva priča
Sambrovi - revolucionarna Francuska, mrak, tragedija, ljudski jad i ludilo (za mene prolazi, ali nije me oborilo s nogu)
Jaguar - zanimljivo da ovo imam, ali nije došlo na red za čitanje (kao i kod većine ostalih)

Preporuka: Bleksad i Šninkel obavezno, ja bih ti preporučio i Tamo gde pogled ne dopire, a ostala dva ako bude viška novca...
BlekenDekara Posted - 13/09/2008 : 15:15:16
quote:
Šninkel sjajan, mada je scenario malo "sektaški"

to mu je i glavni kvalitet
DusMan Posted - 13/09/2008 : 14:49:39
Sambrovi su i meni odlični.
Blekasd lepo nacrtan noir.
Pogled je super u prvom albumu, ali drugi album ide samo nizbrdo.
Šninkel je malo mator i prevaziđen.
anto Posted - 13/09/2008 : 14:22:51
Ono što sam ja zaljučio iz raznih izvora je da su Sambrovi odlični, Blacksad takođe , mada je scenario malo šupljikav,Tamo gde pogled ne dopire solidan, ništa specijalno, Šninkel sjajan, mada je scenario malo "sektaški"
anto Posted - 13/09/2008 : 14:17:40
Viđam se ja sa čika Andrijom često.Čovek hoće da mi proda Bonea po ceni kao u striparnicama, i ne spušta cenu.Opasan je matori ko soda, jesi li video kakvu ženu ima, avion ( za svoje godine )
Djole Posted - 13/09/2008 : 14:07:20
quote:

jagura nisam chitao.

Sambrovi su okej ako voliš istorijsku patetiku (kao ja).

Jaguar je neopevana kršina po svakom mogućem subjektivnom i objektivnom kriterujumu.

A sve od Lavirinta je uvek dobro uložen novac.
BlekenDekara Posted - 13/09/2008 : 13:53:02
quote:

Čekaj, zar nije Bone duplo jeftiniji od stripa iz edicije Integrali ( u maloprodaji )???

u pravu si - lapsusovao sam cenovno BP integrale(najgori naziv edicije ikad)i BP grafichke nove(povlachim shta sam rekao u prethodnoj zagradi:)).
BlekenDekara Posted - 13/09/2008 : 13:50:59
quote:

Tako nešto mi predlaže i Marec.Ili da kupim sve od Lavirinta ?

jebesh Lavirint - Bone je bolji:)
A i vidi sa Marecom da li chika Andrija josh uvek prodaje svoj komplet.
mozda i ustedish tako koji dinar...
anto Posted - 13/09/2008 : 13:47:13
Čekaj, zar nije Bone duplo jeftiniji od stripa iz edicije Integrali ( u maloprodaji )???
anto Posted - 13/09/2008 : 13:44:22
Tako nešto mi predlaže i Marec.Ili da kupim sve od Lavirinta ?
BlekenDekara Posted - 13/09/2008 : 13:42:02
jagura nisam chitao.

anto Posted - 13/09/2008 : 13:17:17
Zaboravio sam da napomenem, stripovi iz Integrala su : Blacksad, Tamo gde pogled ne dopire, Sambrovi, Jaguar i Velika moć malog Šninkela

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000