T O P I C R E V I E W |
Bachy |
Posted - 26/05/2009 : 16:43:49 Je li moguće da je od tog serijala samo prvi album preveden i objavljen u Hrvatskoj? Kakva strahota.
Zna li možda netko kakva je budućnost ovog serijala u Hrvatskoj?
Što se tiče izdanja u Stripoteci: sve ok, samo bih volio da nešto izađe i kod nas i ako je moguće u boji! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Bachy |
Posted - 29/06/2009 : 23:55:53 quote: Originally posted by GGG
quote: Originally posted by Bachy
Što fali bookglobeu?
Sigurno ne nove serije, nek nastave s ovima koje su započeli
Ja kažem: ŠTO VIŠE TO BOLJE! A i da Lutka bude objavljena na hrvatskom jeziku (tj. cijeli serijal) jedan mi je od sna snova! |
GGG |
Posted - 29/06/2009 : 22:43:10 quote: Originally posted by Bachy
Što fali bookglobeu?
Sigurno ne nove serije, nek nastave s ovima koje su započeli |
Bachy |
Posted - 29/06/2009 : 20:16:20 Što fali bookglobeu? |
Renky |
Posted - 29/06/2009 : 20:09:57 quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by jaki
Neko je kupio prava za Hr jezik!
Nije valjda Bookglobe.
A tko drugi? |
axle munshine |
Posted - 29/06/2009 : 19:46:05 quote: Originally posted by jaki
Otkud ti to Jakša? Gdje si to čuo? Tko ti to na uho šapće?
Odeš na stranicu Glenata-Foreign rights-language croatian i eto..
Da...za razliku od recimo Lombarda gde pisu i koji je izdavac u pitanju ovde samo stoji serijal i nista vise...malo sam pogledao taj spisak i nije bas nesto jasno,da li se misli samo na prava za albume i knjige ili uopste za objavljivanje njihovih serijala na nekom jeziku,pa makar i u casopisu...ako je ovo drugo,onda za srpski taj spisak nije davno azuriran...a verovatno i za hrvatski... |
jaki |
Posted - 29/06/2009 : 15:22:20 quote: Originally posted by Bachy
Otkud ti to Jakša? Gdje si to čuo? Tko ti to na uho šapće?
Odeš na stranicu Glenata-Foreign rights-language croatian i eto.. |
kico |
Posted - 29/06/2009 : 13:26:28 quote: Originally posted by jaki
Nije valjda Bookglobe. |
Bachy |
Posted - 29/06/2009 : 09:51:55 quote: Originally posted by jaki
Otkud ti to Jakša? Gdje si to čuo? Tko ti to na uho šapće? |
Bachy |
Posted - 29/06/2009 : 09:50:20 quote: Originally posted by axle munshine
Ova epizoda u Stripoteci(8.album) je ujedno i zadnja koju je nacrtao pokojni Franz...Njegovi prijatelji Michel Faure i Francois Corteggiani odradili su jos jedan album,deveti zvanicno,posle njegove smrti...Bilo bi sjajno kada bi se potencijalni izdavac odlucio za integralno izdanje ovog serijala...
Uh, to bi bilo odlično! Taman paše za tri integralca po tri epizode! Ali moje je mišljenje da ćemo se još načekati za te integrale! |
jaki |
Posted - 28/06/2009 : 15:34:25 Prvo triba otkriti ko je potencijalni izdavač? |
axle munshine |
Posted - 28/06/2009 : 11:26:44 Ova epizoda u Stripoteci(8.album) je ujedno i zadnja koju je nacrtao pokojni Franz...Njegovi prijatelji Michel Faure i Francois Corteggiani odradili su jos jedan album,deveti zvanicno,posle njegove smrti...Bilo bi sjajno kada bi se potencijalni izdavac odlucio za integralno izdanje ovog serijala... |
jaki |
Posted - 28/06/2009 : 03:48:21 Neko je kupio prava za Hr jezik! |
Profesor |
Posted - 27/06/2009 : 22:49:30 Iako ima svojih nedostataka, meni je odlicno legao i vrlo mi je drag. Sjajan strip.
Bas me interesuje kako bi ameri ovo izdali u svojoj cenzurisanoj verziji. Da li bi im docrtavali kupace, grudnjake i sl. :D |
risbozg |
Posted - 02/06/2009 : 08:49:34 prvi puta sam preskoćio popis pa sam mislio da je negdje drugdje ... sad sam ga našao ---sve pet |
Bachy |
Posted - 01/06/2009 : 21:40:14 Pa u popisima stripova! |
risbozg |
Posted - 01/06/2009 : 12:10:49 quote: Originally posted by Bachy
quote: Originally posted by risbozg
stripoteka je došla do 5 ili 6 albumaa
Stripoteka je došla do 8. albuma koji se zove Vukovi! Napravio sam popis možeš pogledati!
gdje |
risbozg |
Posted - 01/06/2009 : 12:07:36 ostala je još samo jedna epizoda kolko ja znam |
J.C.Debs |
Posted - 29/05/2009 : 23:40:55 Peti !!!!! |
GGG |
Posted - 29/05/2009 : 23:37:09 Remek djelo Lutka nije, ali je dobar i zanimljiv strip, od stvari koje se zadnjih par godina vrte po Stripoteci sigurno jedan od boljih stripova. Nekom izdanju u boji ja se ne bi previše nadao, bar ne na našim prostorima, nije to Largo Winch, da ga štampaju svi po redu. Ovako, low profile u stripoteci, čemo bar pročitati sve epizode. |
mladjo |
Posted - 29/05/2009 : 22:46:11 @Bachy Ma ne slušam Senu, to ja samo malo Weljca zezam Joj kad se setim tih glupih hitova iz sredine devedesetih... Al da ne offtopičarim: Lutka od slonovače je zakon!(Niš mi drugo nije palo na pamet) |
weljko94 |
Posted - 29/05/2009 : 21:01:26 niste odgovorili na pitanje :D [Blush] :D :D :D
people=shit |
Bachy |
Posted - 29/05/2009 : 20:46:36 quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by weljko94
Jedno pitanje jel lutka od slonovache ono kada neki ljudi dolaze na neku zemlju i rade "tuc-tuc" njihovim zenama.Bash sam to "tuc-tuc" zapamtio :) Pa me zanima da li je to to???
Ti se šališ ili zbilja ne znaš za Lutku od slonovače?
Mladjo, nije vrag? (da si ljubitelj nekada planetarno popularnog maga Sene - tu sam pjesmu zadnji put čuo negdje prije 15, 16 godina)
Ma mali Weljac je još mlad, ali naučit će Vidiš da mu je samo tu-tuc na pameti
http://www.youtube.com/watch?v=TIx8Ukib2C8
|
mladjo |
Posted - 29/05/2009 : 20:28:49 quote: Originally posted by Bachy
quote: Originally posted by weljko94
Jedno pitanje jel lutka od slonovache ono kada neki ljudi dolaze na neku zemlju i rade "tuc-tuc" njihovim zenama.Bash sam to "tuc-tuc" zapamtio :) Pa me zanima da li je to to???
Ti se šališ ili zbilja ne znaš za Lutku od slonovače?
Ma mali Weljac je još mlad, ali naučit će Vidiš da mu je samo tu-tuc na pameti
http://www.youtube.com/watch?v=TIx8Ukib2C8 |
Bachy |
Posted - 29/05/2009 : 19:56:53 quote: Originally posted by weljko94
Ti se šališ ili zbilja ne znaš za Lutku od slonovače? |
Bachy |
Posted - 29/05/2009 : 19:54:16 Kako je dobro kad se nađe puno istomišljenika!
Baš me zanima koliko će se sve pridružiti mišljenju da je Lutka od slonovače remek djelo? |