T O P I C R E V I E W |
The Hammer of Hell |
Posted - 08/06/2009 : 14:54:55 Došla mi druga knjigica, samo jedna epizoda, manji format, 12,5 euročuna. Jedan od skupljih šta sam uzeo, ali štaš sad.
Doša mi i drugi Škorpion, ovo bih opet kupio i u velikom formatu i boljem papiru, BD ovisnik. |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Markos |
Posted - 08/06/2009 : 16:49:57 A zato su kasniji albumi tako losi? Nisam znao da se ubio:( |
The Hammer of Hell |
Posted - 08/06/2009 : 16:41:59 quote: Originally posted by mcn
>Došla mi druga knjigica, samo jedna epizoda, manji format, 12,5 >euročuna. Jedan od skupljih šta sam uzeo, ali štaš sad.
To je ona nakon što je umro izvorni scenarist pa je serija promptno otišla u kurac?
mcn
Jap, ako sam dobro skužio, tip je bio velika nada, praktično nasljednik Van Hammea, onda se ubio i nije ostavio nikakve bilješke za nastavke. Novi scenarist je na brzihen zaključio priču u trećem albumu i onda krenio ispočetka sa svojim diptisima.
|
mcn |
Posted - 08/06/2009 : 16:29:16 >Došla mi druga knjigica, samo jedna epizoda, manji format, 12,5 >euročuna. Jedan od skupljih šta sam uzeo, ali štaš sad.
To je ona nakon što je umro izvorni scenarist pa je serija promptno otišla u kurac?
mcn |
jaki |
Posted - 08/06/2009 : 16:27:34 a ti čekaj bolji/veći/kvalitetniji tisak a meni prodaj toga za siću. |
|
|