T O P I C R E V I E W |
axle munshine |
Posted - 29/06/2009 : 00:32:15 Bookglobe konacno najavljuje,na radost svih nas... http://www.stomugromova.com/najave/najave-bookglobe-integrali-stizu-uskoro |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
axle munshine |
Posted - 18/10/2009 : 22:40:02 quote: Originally posted by KuntaKinte
Samo po par komada: Colby, Badi Longvej, Lik Orijent, ostalo nisam registrovao jer me ne zanima. Možda i Nataša. Do sad je verovatno sve rasprodato. Tek se očekuje pravi uvoz, za sajam.
Thanks KK... |
KuntaKinte |
Posted - 18/10/2009 : 17:14:03 Samo po par komada: Colby, Badi Longvej, Lik Orijent, ostalo nisam registrovao jer me ne zanima. Možda i Nataša. Do sad je verovatno sve rasprodato. Tek se očekuje pravi uvoz, za sajam. |
axle munshine |
Posted - 17/10/2009 : 19:03:24 quote: Originally posted by KuntaKinte
Integrali stigli u Alan Ford.
I Aster? |
KuntaKinte |
Posted - 16/10/2009 : 21:38:12 Integrali stigli u Alan Ford. |
rommel |
Posted - 07/10/2009 : 22:46:29 a nemas integral konana - samo ono sto je stripoteka drzala takvim - a mogao si uzivati u glupostima tipa tunga ako si toliko nastran mozes i navratiti do budale koja ih ima
bilo je puno budalastina u stripoteci ali je svejedno nesto najbolje sto je osvanulo na ovim prostorima - danas neki od najboljih albuma - ridjobradi, mort, alvar - uzivaju u zasluzenoj slavi zahvaljujuci stripoteci |
axle munshine |
Posted - 06/10/2009 : 20:44:11 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by axle munshine
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Gand
Ne mogu naci Toungin privju, jel ga ima uopce?
Nema. Tounga je Strip agentova, a Bernard bar za sada ne stavlja preview-e.
Netacno...i Tounga je pod etiketom Bookglobe...
Mea culpa Posipam se pepelom
Forgiven... |
NESVRSTANI |
Posted - 06/10/2009 : 20:01:40 quote: Originally posted by axle munshine
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Netacno...i Tounga je pod etiketom Bookglobe...
Mea culpa Posipam se pepelom |
axle munshine |
Posted - 06/10/2009 : 17:49:38 quote: Originally posted by WALTER
ne znam stvarno zašto bookglobe te integrale ne tiska na papiru poput blueberrya ili libllusovog riđobradog - šteta .
To se i ja pitam...izbor papira je za mene los i to im je jedina mana(prevod ostavljam po strani)...treba pogledati Belopute integrale,Fibru,Libellus pa da se uporedi i izvuce zakljucak... |
axle munshine |
Posted - 06/10/2009 : 17:44:22 quote: Originally posted by NESVRSTANI
Netacno...i Tounga je pod etiketom Bookglobe... |
rommel |
Posted - 06/10/2009 : 11:00:06 quote: Originally posted by Gand
da nisi parao one stripoteke imao bi i tungu |
NESVRSTANI |
Posted - 06/10/2009 : 09:43:52 quote: Originally posted by Gand
Nema. Tounga je Strip agentova, a Bernard bar za sada ne stavlja preview-e. |
jaki |
Posted - 05/10/2009 : 23:44:57 e vidiš a meni je ovakav papir draži. |
WALTER |
Posted - 05/10/2009 : 23:01:23 ne znam stvarno zašto bookglobe te integrale ne tiska na papiru poput blueberrya ili libllusovog riđobradog - šteta . |
NESVRSTANI |
Posted - 05/10/2009 : 20:43:32 quote: Originally posted by mladjo
[quote]
Hvala. Ma nisam to nikada čitao, a činilo mi se ok. Nabaviti ću Stripoteke baš da vidim...
Imaš jednu priču u zadnjem ili predzadnjem SMG-u.
|
Le Samourai |
Posted - 05/10/2009 : 20:36:38 Tunga je nechitljiv strip. |
mladjo |
Posted - 05/10/2009 : 19:32:43 quote: Originally posted by rommel
quote: Originally posted by mladjo
Užasno me fura ovaj Tounga...Fakat prejako zgleda. Btw, što je sa Jeremiah integralima?
tunga je relativno bezvezan strip nabavi si koji u stripoteci prije nego se zaletiš jedino objašnjenje zašto je to izašlo a ne recimo mccoy ili nešto drugo bolje je paket ako uzmeš ovo moraš i ovo...osobno baš i ne mogu zamisliti drugi razlog zašto baš tunga...ni rahana nisam volio ali on je mila majka prema tungi
Hvala. Ma nisam to nikada čitao, a činilo mi se ok. Nabaviti ću Stripoteke baš da vidim... |
Dalen |
Posted - 05/10/2009 : 19:28:42 quote: Originally posted by rommeltunga je relativno bezvezan strip... ni rahana nisam volio ali on je mila majka prema tungi.
Apsolutno se slažem s tobom. |
rommel |
Posted - 05/10/2009 : 19:05:51 quote: Originally posted by mladjo
Užasno me fura ovaj Tounga...Fakat prejako zgleda. Btw, što je sa Jeremiah integralima?
tunga je relativno bezvezan strip nabavi si koji u stripoteci prije nego se zaletiš jedino objašnjenje zašto je to izašlo a ne recimo mccoy ili nešto drugo bolje je paket ako uzmeš ovo moraš i ovo...osobno baš i ne mogu zamisliti drugi razlog zašto baš tunga...ni rahana nisam volio ali on je mila majka prema tungi |
culfis |
Posted - 05/10/2009 : 08:20:57 kad stize ovo u srbiju? |
mladjo |
Posted - 05/10/2009 : 01:17:13 Užasno me fura ovaj Tounga...Fakat prejako zgleda. Btw, što je sa Jeremiah integralima? |
culfis |
Posted - 05/10/2009 : 00:25:47 kad videh na home-u - kakav praznik!!!
|
dsormaz1 |
Posted - 04/10/2009 : 20:15:48 quote: Originally posted by rommel
ja bi pitao od kad su teretna kola kočija? kočija na zapadu? Diližansa?Wells Fargo možda- ono obična teretna kola...loše loše - to nije ni prevoditeljska sloboda to je neznanje -
U Extra CAK-u su dobro preveli "Kola". |
globinjo |
Posted - 04/10/2009 : 16:10:27 quote: Originally posted by jang
ovaj Tounga je isto več u prodaji?
nije... |
jang |
Posted - 04/10/2009 : 09:39:51 ovaj Tounga je isto več u prodaji? |
jang |
Posted - 04/10/2009 : 09:36:45 quote: Originally posted by rommel
ja bi pitao od kad su teretna kola kočija? kočija na zapadu? Diližansa?Wells Fargo možda- ono obična teretna kola...loše loše - to nije ni prevoditeljska sloboda to je neznanje -
kod nas zovemo ovakva teretna kola voz, a kočija je više za ljude nego za teret |