forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 (opet) (placeni) ubica

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
etmgosa Posted - 10/12/2011 : 15:06:59
http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20156

Nakon sto su napravili integral, nastavili su sa slijedecim epizodama.

Procitao sam osmu epizodu. Svidja mi se kako crta pejzaze i zgrade, ocito je da koristi i fotografije koje interesantno obradjuje. Ide mi na zivce kako crta glavnog junaka. nekako je previse stilizovan, kao da je zalutaio u ostatak stripa. Osim toga, odvratan je, kao pacov (a uvijek u drustvu lijepih zena). Svidja mi se kako kritikuje svjetski poredak, globalizaciju, odnos bogatih i siromasnih, bez previse moralisanja.
10   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
feniks Posted - 13/12/2011 : 11:44:33
Nemoj to vise da radis, mislio sam da ce srcka da me udari.
Ubica na srpskom a ja ne znam da je izaslo

Salim se sve OK, idemo dalje!
mavra Posted - 12/12/2011 : 17:02:32
quote:
Originally posted by feniks

quote:
Originally posted by mavra

Procitao sam prva 2 broja prosle godine u biblioteci. Ne mogu da se setim ko je od izdavaca iz Srbije ovo objavio i koliko je brojeva objavljeno, jel moze neko da mi pomogne? Inace sve preporuke za ovaj strip (barem na osnovu prva 2 broja)

Mislim da si malo pomijesao?

Jbg, bio si u pravu, ispao sam glup u drustvu. Ubicu sam citao skeniranog, a u biblioteci sam citao Ubice kao ti i ja, pa sam pomesao. U svakom slucaju Ubica je sjajan strip, sigurno cu ga uzeti u fibrinom izdanju, ako se ne rasproda dok ne skupim lovu
Johnny Difool Posted - 11/12/2011 : 12:13:31
Ako bude barem upola dobar kao prvi integral, bit će izvrsno!
Amos Posted - 11/12/2011 : 01:13:57
Ubojica Integral 2 = poslastica!
feniks Posted - 10/12/2011 : 23:35:52
quote:

Mislim da nisam, znam da sam ovo procitao i da nije bilo hrvatsko izdanje. U ponedeljak idem u biblioteku, pogledacu pa cu ti reci

Obavezno
mavra Posted - 10/12/2011 : 20:10:35
Mislim da nisam, znam da sam ovo procitao i da nije bilo hrvatsko izdanje. U ponedeljak idem u biblioteku, pogledacu pa cu ti reci
feniks Posted - 10/12/2011 : 18:33:20
quote:

Procitao sam prva 2 broja prosle godine u biblioteci. Ne mogu da se setim ko je od izdavaca iz Srbije ovo objavio i koliko je brojeva objavljeno, jel moze neko da mi pomogne? Inace sve preporuke za ovaj strip (barem na osnovu prva 2 broja)

Mislim da si malo pomijesao?
mavra Posted - 10/12/2011 : 16:41:41
anto Posted - 10/12/2011 : 16:10:02
još jedan album i markos se baca na drugi integral!!!
Mairosu Posted - 10/12/2011 : 15:15:18
Citao sam ovo u Fibrinom izdanju i prilicno mi se svidelo. Glavni "catch" ovog stripa je karakterizacija glavnog lika, koji je u sustini totalno odvratan, dok ne shvatis da on u stvari radi sve svesno i sa jasnim ciljem...pun mi kurac prica o nekakvim burned-out hitmanima, ubica iz ovog stripa je svesni govnar koga ne muci griza savesti i tome sl. On samo radi svoj posao.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000