T O P I C R E V I E W |
etmgosa |
Posted - 30/03/2012 : 09:09:41 In de schaduw van mijn lul
U sjeni moje kite
Prica i crtez: Sam Peeters
Otkacen strip, prepun obrta.

Inspiracija za knjigu bio je sam naslov. "To mi je jedne noci palo na pamet, ne pitajte me zasto, ali bio mi je jako dobar naslov. Vrlo brzo sam odlucio da napravim knjigu. Ali ne bilo kakvu, nego lijepo uradjenu, stvarno dobru knjigu. Radio sam na njoj, uz redovni posao, citave tri godine."
|
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
etmgosa |
Posted - 30/03/2012 : 18:09:34 quote: Originally posted by Markos
Nikad čuo. Trebao bi pročitati prvo. Samo kad:( Toliko toga se gomila za čitanje da je to nevjerojatno.
Dobro ti imas vremena i za sta.

Napravio si 15 puta vise postova nego ja... |
Johnny Difool |
Posted - 30/03/2012 : 16:16:32 U slučaju domaćeg objavljivanja ovog stripa, koji bi mogao biti i nekakva egzistencijalna satira na račun muške opsjednutosti kitom i mikrokozmosom koji se oko nje vrti, predlažem "neutralni" naslov U sjeni mog uda. |
lwood |
Posted - 30/03/2012 : 13:31:36   
kakva je ovo sprdačina  |
Markos |
Posted - 30/03/2012 : 13:00:51 Nikad čuo. Trebao bi pročitati prvo. Samo kad:( Toliko toga se gomila za čitanje da je to nevjerojatno. |
etmgosa |
Posted - 30/03/2012 : 12:36:34 Nije vulgaran i (skoro da) nema seksa. Prica o zivotu, recimo. Prilicno filozofska. I duhovita. Najpokvareniji lik je kombinacija Paje Patka i Popaja (dva mornara). Ali, da ne otkrivam dalje.
Markose, ako namjeravas ovo objaviti, dozvoljavam ti da koristis neki od mojih prevoda naslova. To je u stvari jedini tekst u stripu, ako iskljucimo malo pjevanja u crkvi i kafani. |
DeeCay |
Posted - 30/03/2012 : 09:45:52 Mislim, sam naslov te ne ostavi ravnodušnim... Vjerojatno neki humoristički tip stripa nabijen seksualnošću, ili "vulgarnim" forama? Ili seksualna verzija "Horton hears a Who" dr. seussa?
 |