T O P I C R E V I E W |
Zagor-te-nay |
Posted - 28/09/2012 : 22:29:41 Ovako, da čujem preporuku. Volim i štujem Asterixa, Riđobradog, Aster Blistoka, Jodorovskog, Thorgala...šta bi mi se još moglo svidit a da nisam čita, ima li ko da mi preporuči slično ovom gori?
Odma da dodam, Jeremiah, Corto, XIII, Bernard Prince, Modesty, Tangu, Talični, Spiro...sve pročita al me to sve skupa ni ne dojmi previše.
Šta onda da se čita? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
split85 |
Posted - 02/10/2012 : 11:13:44 Mislim da s ovim fibrinim kolorkama ne možeš falit. Drago mi je šta su to obično gotovi serijali.
|
Zagor-te-nay |
Posted - 02/10/2012 : 00:54:18 I da se zajebajes...tako je! |
anto |
Posted - 01/10/2012 : 20:10:58 ma Marine brate, zajebi ti sve ove stripove i drži se Zagora - tu nema greške! |
tinton |
Posted - 01/10/2012 : 19:33:54 Blacksad Murena Mali Spirou Joe Bar team Zekanove hvalevrijedne pustolovine
|
noemis |
Posted - 01/10/2012 : 09:04:28 zaobiđi petra pana (koji je btw odličan strip), zaobiđi i tugovanku (užasno glup strip), takođe zaobiđi zekana i tvrđe... probaj: šabuteov pun mesec - ultrazabavno... daj šansu bleksedu, aldebaranu, lutki od slonovače(osrednji stripovi, ali pitki i zabavni)... možda šninkel i sjajni vinšlusov pinokio... na kraju možda i u potrazi za pticom vremena imbecilno preimenovane u nas kao ratnici s akbara... |
Amos |
Posted - 30/09/2012 : 23:42:21 Gil-galad jednom postavio tekst o U potrazi za pticom vremena aka Ratnicima s Akbara. http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32152#861340 |
GGG |
Posted - 30/09/2012 : 01:31:07 Trondheim - Tvrđa, Zekan Aldebaran ... Ubojica Gipsy od Marinija |
Zagor-te-nay |
Posted - 30/09/2012 : 00:36:15 Presveto srce je vrh. Tako je. Pa idu Metabaruni. Pa ništa ništa pa inkal. Ima i bolesnih filmova. Znači, tip je zanimljiv. Blacksad bi s svim onim životinjama moga bit zanimljiv, to da.
A od Bluberija sam čita par epizoda, mislim da je to dovoljno da vidim jel paše ili ne, neznam, nije to to. Nije to ono šta oću od Charliera. Šta da ti kažem naš kako je, je kliše, al il ti se nešto svidi ili ne, nema tu, ka sve u životu, od spize do muzike, pravila. |
NESVRSTANI |
Posted - 29/09/2012 : 23:35:00 quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Recimo Bluberry, pa taj Charlier kojeg baš cijenim ne daje mi tu zabavu ko recimo u Riđobradom, nevjerovatno koliko crtač i okruženje stripa utječe na rad pisca, puno je to slabiji strip. Da Tanguya ni ne spominjem.
Šta si od Bluberija čita? Kažeš da štuješ Jodorovskog.Šta ti je njegovo dobro?
Blacksad je odličan. |
Paka01 |
Posted - 29/09/2012 : 20:17:26 Da, Blacksad je totalno odličan strip i obožavan ga! |
Obi-wan |
Posted - 29/09/2012 : 19:37:34 Bleksad Bič božji Velika moć malog Šninkela Ratnici sa Akbara Korrigans Reptors
Ovo sve imaš izdano od srpskih izdavača i sve je kompletirano. Izuzetno lijepo nacrtano, a šansa je da bi ti se moglo i po priči dopasti bar pola toga, ako ne i sve...
|
Zagor-te-nay |
Posted - 29/09/2012 : 15:38:27 Ništa Konan ni Bluberry ni Tugovanka, plave bluze su ok. Konan ko Axa i Tarzan.:-).
Moj nesvrstani, svak ima svoj ukus, ja volim nešto (ako nije bonelli - to je sve , to mi je uvik za merak:-)) jako kreativno ili jako humoristično. Nema ništa polovično,ništa drame i crnjak.
Recimo Bluberry, pa taj Charlier kojeg baš cijenim ne daje mi tu zabavu ko recimo u Riđobradom, nevjerovatno koliko crtač i okruženje stripa utječe na rad pisca, puno je to slabiji strip. Da Tanguya ni ne spominjem.
Al zato ču rješit tu Potraga za pticom vremena , kad ste je toliko nafalili.
More! Fala! |
Imrahil |
Posted - 29/09/2012 : 09:13:16 Velika smrt. |
cat claw |
Posted - 29/09/2012 : 08:12:51 Tugovanka za Izgubljenim pustarama http://www.stripovi.com/recenzije/tugovanka-za-izgubljenim-pustarama-tzip-st-958-976-tugovanka-za-izgubljenim-pustarama/435/ |
jaki |
Posted - 29/09/2012 : 02:13:06 Putnici vjetra Blueberry Sillage
|
wolf |
Posted - 29/09/2012 : 00:37:04 Plave bluze? |
dicmanjac |
Posted - 29/09/2012 : 00:35:31 Konan |
Amos |
Posted - 29/09/2012 : 00:26:21 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Amos
Potraga za pticom vremena je briljantan strip. Preporuke.
Ovde se slažen s tobon Možda ne baš briljantan, al svakako odličan.
Ma negdi sam naletio na zanimljiv tekst o ovom stripu. Ne mogu se sjetiti je li bilo na siteu ili forumu ili je netko ovdje ostavio link na taj tekst, ali čovjek je na fenomenalan način analizirao ovaj strip. Ako me pamćenje ne vara, pisao je o epizodi Jaje tmine i o tome kako zbog odličnog crteža i perspektiva čitatelj ima dojam da leti. Ako netko zna o čemu govorim, neka stavi link pa da se opet čita.
Ovo je jedan od nekolicine stripova koje bih vrlo rado imao u našem izdanju. |
NESVRSTANI |
Posted - 29/09/2012 : 00:14:19 quote: Originally posted by Amos
Potraga za pticom vremena je briljantan strip. Preporuke.
Ovde se slažen s tobon Možda ne baš briljantan, al svakako odličan. |
NESVRSTANI |
Posted - 29/09/2012 : 00:12:56 quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Ovako, da čujem preporuku. Volim i štujem Asterixa, Riđobradog, Aster Blistoka, Jodorovskog, Thorgala...šta bi mi se još moglo svidit a da nisam čita, ima li ko da mi preporuči slično ovom gori?
Odma da dodam, Jeremiah, Corto, XIII, Bernard Prince, Modesty, Tangu, Talični, Spiro...sve pročita al me to sve skupa ni ne dojmi previše.
Šta onda da se čita?
Zafrkan si. meni bi ovi boldani prvi pali na pamet za preporuku. Možda Blueberry? |
Amos |
Posted - 28/09/2012 : 23:56:20 Potraga za pticom vremena je briljantan strip. Preporuke.
|
Zagor-te-nay |
Posted - 28/09/2012 : 23:48:31 quote: Originally posted by teller
Gusar Crnobradi(Mornar Nik)...samo kad bi to netko izdao... klasik bd škole, meni u rangu sa Taličnim,Asterixom,Iznogudom....samo još zabavniji...
Jes, o njemu sam razmišlja, dobra preporuka! Inače od te klase Asterix je sam vrh, pa dolazi Umah-pah, a Talični ima samo par Gošinijevih mega epizoda, drugo je u rangu Uderzovih Asterixa, a znamo kako je to, ko Bure u Čiko specijalu, Iznogud previše ponavlja baze, a Sammy i ovi ostali pokušaji mi ne znače ništa. |
Zagor-te-nay |
Posted - 28/09/2012 : 23:46:19 quote: Originally posted by Johnny Difool
Možda Kosmičke putnike, Ramira, Potragu za pticom vremena i Petra Pana?
Ništa Ramiro i Petar pan, to sam riješija, nije me dojmilo, al ovo boldirano se čini zanimljivo. To, hranite me. |
Zagor-te-nay |
Posted - 28/09/2012 : 23:45:19 quote: Originally posted by DeeCay
A jes čito Zagora?
Ej, Zagor i voda su sve...svee! |
teller |
Posted - 28/09/2012 : 22:57:08 Gusar Crnobradi(Mornar Nik)...samo kad bi to netko izdao... klasik bd škole, meni u rangu sa Taličnim,Asterixom,Iznogudom....samo još zabavniji... |