T O P I C R E V I E W |
Strip-Agent |
Posted - 06/08/2019 : 17:26:42 Kada oni stižu u pomoć, znate da je opasno!
![](https://i.imgur.com/Lkkn6g4.jpg)
Scenarij: Christophe Cazenove Crtež: Stédo (Stéphane Dauvin)
Francuski albumi 1. i 2.
07.08. u SnK i shop.strip-agent.hr Od 08.08. na kioscima. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Ernie Pike |
Posted - 25/09/2019 : 18:18:24 Ja bih ipak dao prednost Sestrama. Ima kod Vatrogasaca duhovitih gegova, ali mi često izgleda kao da sam ih već prije vidio.
|
Deers |
Posted - 25/09/2019 : 09:06:37 Zabavno. Meni čak i bolje od sestara. Manje mi varira kvalitetom. |
mogorovic |
Posted - 07/09/2019 : 23:12:45 quote: Originally posted by El Morisco
Isti fazon kao Gaston, Leonardo, Mali Spirou, Sestre... jedna stranica - jedan geg, neki glupi, neki tako tako, neki dobri...ali za razliku od izdanja u albumima po cijeni 10 eura i više, ovo je za 25 kuna taman...
+1 ![](icon_smile_wink.gif) |
El Morisco |
Posted - 07/09/2019 : 14:54:11 Isti fazon kao Gaston, Leonardo, Mali Spirou, Sestre... jedna stranica - jedan geg, neki glupi, neki tako tako, neki dobri...ali za razliku od izdanja u albumima po cijeni 10 eura i više, ovo je za 25 kuna taman... |
bonjovi4ever |
Posted - 21/08/2019 : 09:15:25 Uzeo iz zajebancije i po pitanju zajebancije sasvim u redu. Više je za pročitati dok čekam da mi se kava na štednjaku dogotovi, tjestenina skuha, film skine s interneta, vino ohladi u zamrzivaču... Ugl, 92 stranica sprdancije, tj. raznih gegova, manje ili više uspjelih, čitati se može sporadično i po tom pitanju bi bilo otprilike kao Garfield (mislim na format izdanja i priče, tj. stranica do dvije za svaku humorističnu dosjetku, kako god). Crtež također prigodan. Mislim da se isplati, makar zbog malo raznolikosti. |
mogorovic |
Posted - 13/08/2019 : 13:27:33 quote: Originally posted by nenno
Kupio, pročitao..... iskreno, ne mogu reči da je loš, ali nisam previše oduševljen, par fora koje zapamtiš, ostalo brzo zaboraviš..... u biti, čini mi se dobar potez za klince da se navuku na strip (ako već nisu).....za svaku pohvalu crtež
+1 |
nenno |
Posted - 13/08/2019 : 08:25:54 Kupio, pročitao..... iskreno, ne mogu reči da je loš, ali nisam previše oduševljen, par fora koje zapamtiš, ostalo brzo zaboraviš..... u biti, čini mi se dobar potez za klince da se navuku na strip (ako već nisu).....za svaku pohvalu crtež |
anto |
Posted - 12/08/2019 : 16:07:23 quote: Originally posted by leKrava
Bio los ili dobar, treba sto vise raznovrsnijeg izbora stripova na kioske... bilo bi vrijeme da na kioscima prestane Bonelli dominacija.
![](hail.gif) |
Dwayne_Looney |
Posted - 12/08/2019 : 15:25:13 quote: Originally posted by leKrava
Bio los ili dobar, treba sto vise raznovrsnijeg izbora stripova na kioske... bilo bi vrijeme da na kioscima prestane Bonelli dominacija.
Slažem se. Podržat ću Vatrogasce. Telleruuuuuu, šta ti veliš? Jest da nije Bonelli vec Banda Desinejevska al bolje i to nego Fibrice i mange, ha? Ajde vrati se, kralju, ništa od prkosa nemaš. |
leKrava |
Posted - 12/08/2019 : 14:08:19 Bio los ili dobar, treba sto vise raznovrsnijeg izbora stripova na kioske... bilo bi vrijeme da na kioscima prestane Bonelli dominacija. |
Kerempir |
Posted - 12/08/2019 : 08:43:23 Strip nije nešto. Ima dobrih fora, ali većinom mi djeluje usiljeno. S obzirom da je isti autor napisao i sestre, kratko bi ih usporedio. Sestre su mi puno uspjeli ji strip jer realno obiteljski život i međusobni odnosi daju obilje materijala, pa često s osmjehom reagiram na neke skečeve koje i sam prepoznam u svojoj obitelji (pogotovo što i sam imam samo žensku djecu).
Nije mi doduše žao novaca, strip sam ionako namijenio djeci,i ako im bude interesantno, i dalje ću im ga kupovati. |
ivan_micic |
Posted - 08/08/2019 : 21:49:41 Možda su prava džabe 😁 Šalu na stranu, sve je ok. Samo mi nije jasna izdavačka politika. I ja bi radije nešto drugo, daj što god |
anto |
Posted - 08/08/2019 : 21:01:38 quote: Originally posted by ivan_micic
quote: Originally posted by delboj
Valja li ovo išta?
Loše ocjene, čitao u skenu i nije me se dojmilo. Možda s boljim prijevodom...
kad se već ovako "prangijaju" naslovi,što ne uzeše Ralfa Azama? bila bi baš vrh fora - Ralf Azam na kiosku,dva albuma za 25 kuna!!! |
Kerempir |
Posted - 08/08/2019 : 17:52:49 Probati će se. |
CountCagliostro |
Posted - 08/08/2019 : 16:53:53 +1 |
ivanl |
Posted - 07/08/2019 : 12:05:40 quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by supermark
+1 za cenzuru Tko čita forum zbog iskrenih komentara i recenzija?
Nije u pitanju cenzura.
Mnoga izdanja se popljuju i prije nego se pojave.
Neka se uopće i ne čitaju, a pljuje se po njima.
A što se tiče objektivnosti ocjena na to ne treba trošiti riječi.
Ma malo si i rekao. Ne valja ovo, ne valja ono... Ne valja ni 'dupli roman' s kioska za 25 kn. Ma ne valja brate, nista... Ni 'romani' ni nakladnici...svi su u kurcu jer naplacuju... |
Peyo |
Posted - 07/08/2019 : 11:43:03 quote: Originally posted by supermark
+1 za cenzuru Tko čita forum zbog iskrenih komentara i recenzija?
Nije u pitanju cenzura.
Mnoga izdanja se popljuju i prije nego se pojave.
Neka se uopće i ne čitaju, a pljuje se po njima.
A što se tiče objektivnosti ocjena na to ne treba trošiti riječi. |
hrvoje23 |
Posted - 07/08/2019 : 10:07:24 quote: Originally posted by ivan_micic
quote: Originally posted by delboj
Valja li ovo išta?
Loše ocjene, čitao u skenu i nije me se dojmilo. Možda s boljim prijevodom...
I ja sam čitao sken prva 3 broja. Koliko se sjećam, prvi je bio najlošiji. Možda je i do prijevoda. Sasvim pristojno za razbibrigu. Dobro je da je kiosk izdanje, a ne hc album, tako da svakako zaslužuje priliku. Uzet ću sigurno za klince. |
nenno |
Posted - 07/08/2019 : 08:22:33 crtež mi se čini sasvim ok, vrijedi riskirati 25 kn pa pročitati..... |
Dwayne_Looney |
Posted - 07/08/2019 : 07:43:37 quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Koliko je brojeva dosad/ukupno izašlo
jaki ti je već odgovorio.
quote: Originally posted by jaki
https://www.bedetheque.com/serie-6180-BD-Pompiers.html
Da, ja gledao samo crtež ![](icon_smile_blush.gif) |
supermark |
Posted - 07/08/2019 : 07:41:45 quote: Originally posted by mogorovic
quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by velka031
Podržavam objavljivanje albuma na kiosku, samo pičite.
+1
Bez pljuvanja molim, podržimo kiosk izdanja čak ako ih ne kupujemo.
+2 ![](icon_smile.gif)
+1 za cenzuru Tko čita forum zbog iskrenih komentara i recenzija? |
Mr. Bushido |
Posted - 07/08/2019 : 01:50:04 quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Koliko je brojeva dosad/ukupno izašlo
jaki ti je već odgovorio.
quote: Originally posted by jaki
https://www.bedetheque.com/serie-6180-BD-Pompiers.html
|
Dwayne_Looney |
Posted - 07/08/2019 : 00:21:24 25 kn, 96 stranica u boji, ok cijena. Jest da bih više volio Karabinu Slima ali mislim da ću uzeti da vidim o čemu se radi. Ako ima loše ocjene iskustvo kaže da to znači da bi meni mogao biti dobar. Koliko je brojeva dosad/ukupno izašlo i šta mislite kojim će ritmom ići? Kakav je ritam onih Sestri što je najavljen broj 4? |
mogorovic |
Posted - 07/08/2019 : 00:20:13 quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by velka031
+1
+2 ![](icon_smile.gif) |
Peyo |
Posted - 06/08/2019 : 23:00:05 quote: Originally posted by velka031
+1
|