T O P I C R E V I E W |
mr murdoc |
Posted - 13/01/2006 : 18:04:33 jucer sam kupio novi broj batmena (prvi u ovoj godini) koji je u usa izasao u maju2005 i poslje prvog citanja ostao zapanjen cinjenicom da su se autori (shane mccarthy) i sami bossovi dc.comics odlucili da vrate na scenu lik koji svi smatraju mrtvim i koji se vec davno nalazi u hall of fame. da li ga je tko citao? kakvi su vasi utisci?
the chase is better than the catch |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
mr murdoc |
Posted - 15/09/2007 : 08:44:50 quote: Originally posted by mifugo
batmanov kostim mi je malo čudan, a teško će biti nadmašit nicholsa kao jokera...
slazem se,,no logger je takoder vrlo dobar kandidat za psihopata ,,mislim ako je mogao glumiti kauboja-pedera onda moze sve |
mifugo |
Posted - 14/09/2007 : 23:33:31 batmanov kostim mi je malo čudan, a teško će biti nadmašit nicholsa kao jokera... |
mr murdoc |
Posted - 14/09/2007 : 20:44:02 za oci..
|
mr murdoc |
Posted - 01/09/2007 : 10:41:30 quote: Originally posted by mifugo
meni je ideja sa sinom bila dobra kao fora na početku, ali je nekako to loše završeno... nightwing je loš sve otkad je u New Yorku tj. nakon IC-a, šteta što su uništili Blüdhaven, a u Robinu se zalomi koja dobra epizoda... Batgirl su sjebali s time što je postala zla pa je sad opet dobra, a pretpostavljam da će i nova serija bit pokrenuta...
kratko receno uspjeli su sjebati cijelu bat-familly a da ne govorim o raspletu inace dobre serije vracanja jasona medu zive..tu su usrali totalno. no ni to nije dovoljno nego sada pokusavaju napraviti betmena manje mracnim i nedostupnim a njegove klasicne neprijatelje pingvina i ridlera guraju u polupozitivce..strasno..no i zaniumljivo...ostaje nam da cekamo |
mifugo |
Posted - 31/08/2007 : 21:17:27 meni je ideja sa sinom bila dobra kao fora na početku, ali je nekako to loše završeno... nightwing je loš sve otkad je u New Yorku tj. nakon IC-a, šteta što su uništili Blüdhaven, a u Robinu se zalomi koja dobra epizoda... Batgirl su sjebali s time što je postala zla pa je sad opet dobra, a pretpostavljam da će i nova serija bit pokrenuta... |
mr murdoc |
Posted - 31/08/2007 : 19:00:53 Da malo osvjezim ovaj topic sa stvarima koje su se vec dogodile u batmanologiji. Batmanov sin dammian i cijeli taj serijal mi je uzasno razocaranje i jedan od najlosijih scenarija poslje dugo ,dugo vremena ..sto vi mislite o tome Bat-porodica je i vise nego ispunjena posincima koji se predobro razvijaju i posajeduju sopstvene serije ..night-wing,robin , bat-girl pa cak i azrael..i cemu onda ovakvo povrsno predstavljanje nove krvne linije koja kao da je radena u zurbi i panici..fuj |
mifugo |
Posted - 30/08/2007 : 09:30:18 da, meni isto ništa novo nije ostalo pretjerano u sjećanju, ali se nadam da se skupilo nešto dobro priko lita... |
mr murdoc |
Posted - 29/08/2007 : 17:40:54 quote: Originally posted by mifugo
pa di si, murdoče
taj grotesque mi je bezveze bija, a tog drugog se mutno sjećam... ja kasnim s amerima sad već jedno 2 miseca...
evo me ..odlican potez admina da unese reda u ovo more stripova ..novi batmen me trenutno drzi hladnim ,ali citam ga vec 20 godina i tesko da ce netko da me odgovori od potonjeg
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves! |
mifugo |
Posted - 03/08/2007 : 02:23:27 pa di si, murdoče
taj grotesque mi je bezveze bija, a tog drugog se mutno sjećam... ja kasnim s amerima sad već jedno 2 miseca... |
mr murdoc |
Posted - 29/07/2007 : 10:48:55 AUU,Izgleda da malo zapostavih ovaj topic ..hebiga. Trenutno imam novi broj njemackog "panini comica" u rukama koji kao sto sam vec i navikao vremenski kaska za americkim izdanjima ,u ovom slucaju 7 mjeseci(bilo je i gore). story je ta da se pokusava ubaciti jos jedan betmenov protivnik pod imenom "groteske"..story je prilicno nabrijana ali ne posjeduje snagu da nas odvede na krivi zakljucak ili odrzi napetost do kraja..steta jer crtez je zanimljiv ugodan za oko. Druga story "night of pingvin je vec puno bolja zahvaljujuci vec samoj cinjenici da pingvin i ridler balansiraju na legalnoj strani poslovanja te zamalo bivaju zrtve kriminalaca koji su i sami donedavno bili ..prilicno saljiva i svjeza prica ..
mr murdoc |
Posted - 18/01/2007 : 21:21:41 da aco u ovome se slazem sa tobom ..no hush je vec prosao i timeline poprima nove razmjere..batman jest jos uvijek najbolje sto DC moze ponuditi..kao i uvijek..zauvijek
Aco |
Posted - 16/01/2007 : 10:46:51 Ako je Hush nešto najbolje od Batmana u zadnjih nekoliko godina,onda definitivno prestajem sa kupovinom.Crtež jest lijep ali ostalo..Kad smo već kod Lee-ja,valja li njegov Superman sa Azzarelom?
Nedavno sam pročitao Gotham by gaslight.Svidio mi se,dobar spoj viktorijanskog Batmana i Jacka trbosjeka,neočekivani rasplet i dobar crtež(iako je Mignola kasnije još popravio svoj stil).
Bond.James Bond. |
mr murdoc |
Posted - 15/01/2007 : 21:16:19 quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
dobar je onaj serijal koji se nadovezuje na No Man's land, zaboravih kako se zove...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
uu moram malo prokopati,znam na koji mislis..dobar je uistinu ..duh koji hoda je fantom zar ne??obozavao sam taj strip nekad
Duh_koji_hoda |
Posted - 15/01/2007 : 21:08:46 dobar je onaj serijal koji se nadovezuje na No Man's land, zaboravih kako se zove...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
Duh_koji_hoda |
Posted - 15/01/2007 : 21:06:58 quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by mladen13
čekam Hush, makar ću to čitat, ako ništa drugo, opet ingleški
došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
hush je cool,nije bez rupa ali je jedno od boljih stiva u zadnjuih par godina..isplati se kupiti 100%
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves!
pa sad bas, isplati se procitati, ali kupiti bas i ne znam, mislim ja sam kupio, ali kad bi ponovo bio u istoj situaciji uzeo bih nesto drugo (Hunted recimo, po kog sam dosao sledeceg dana, ali me neko pretekao :(
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
mr murdoc |
Posted - 15/01/2007 : 20:54:48 quote: Originally posted by mladen13
konačno i ja pročita Hush, odlično
yeep welcome to club....na svabskom je upravo pocelo "one year after" IK..za pocetak nekako mlako ,ali ima potencijal..
mr murdoc |
Posted - 15/01/2007 : 20:54:23 quote: Originally posted by mladen13
konačno i ja pročita Hush, odlično
yeep welcome to club....na svabskom je upravo pocelo "one year after" IK..za pocetak nekako mlako ,ali ima potencijal..
mladen13 |
Posted - 15/01/2007 : 18:31:37 konačno i ja pročita Hush, odlično
došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat' |
mifugo |
Posted - 15/01/2007 : 16:53:45 jel iko ko skida s torrenata skužija da fale neki brojevi kod DC-a? meni fali više brojeva čini mi se iz studenoga... a sad posljednje još i 2 broja od 52.... |
mifugo |
Posted - 24/12/2006 : 17:37:39 pročitah sve... sve u svemu, jedan od boljih mainstream batmana... |
mr murdoc |
Posted - 24/12/2006 : 13:51:09 quote: Originally posted by mifugo
počeh konačno čitat Husha koji svi tolko spominju i zasad sam oduševljen nakon prve dvije epizode... jednostavno, ali jako dobro... crtež je super ka i cila atmosfera na neki način...
slazem se pocetne epizode su bile odlicne..kasnije se malo razvodnilo..
mifugo |
Posted - 21/12/2006 : 15:39:11 počeh konačno čitat Husha koji svi tolko spominju i zasad sam oduševljen nakon prve dvije epizode... jednostavno, ali jako dobro... crtež je super ka i cila atmosfera na neki način... |
mladen13 |
Posted - 10/12/2006 : 20:51:29 quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by mladen13
u svakom slučaju, zagor višak, i ovako ga imam puno
ja sam se svojih zagora vec odavno rijesio,mada teska srca,ali covjek nekad treba pratiti prioritete..hebiga
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves!
sada od zagora nabavljam samo maxije i specijale HC, a od batmana mi treba stići Batman vs Predator
mr murdoc |
Posted - 10/12/2006 : 15:25:44 quote: Originally posted by mladen13
u svakom slučaju, zagor višak, i ovako ga imam puno
ja sam se svojih zagora vec odavno rijesio,mada teska srca,ali covjek nekad treba pratiti prioritete..hebiga
mladen13 |
Posted - 10/12/2006 : 14:38:25 u svakom slučaju, zagor višak, i ovako ga imam puno