T O P I C R E V I E W |
Vlaadisha |
Posted - 02/11/2007 : 02:02:06 Osim dobro poznatih favorita, sta jos citate?
Evo u Action Comicsu se upravo zavrsila simpaticna prichica o Bizaru (vidi moj novi sig ), a upravo pocinje nova sa LSH. Overio neko...?
A za hardcore fanove, Kingdom Come Supi dosao u Justice Society (inace, fin naslov i prvih devet brojeva ) i cini se da ce tu ostati bar neko vreme. |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Betty Page |
Posted - 13/12/2008 : 15:06:02 Nije li se Krypton raspao već na samom početku priče? |
Le Samourai |
Posted - 12/12/2008 : 03:53:51 Najgora ideja moguca za Supermena. Mene nervira shto uopshte postoji super-familija, a sada su josh povrh toga na Zemlju sruchili ceo grad pun supermena sa Kriptona. Robinsona obozhavam, i dopada mi se subplot sa Leksom i granom vojske usmerenom protiv Supermena (Jimmy Olsen i Guardian one-shots su bili fenomenalni), ali to sve sa Kriptoncima me toliko ne interesuje, a toliko je teshko sada se iz te priche izvuci kada na Zemlji imash izvadjen ceo grad iz boce, da nemam posebno optimistichka ochekivanja za buducnost.
No, videcemo, mozhda greshim. |
Djole |
Posted - 12/12/2008 : 00:10:19 Odustao posle onog one shota. Ne znam više šta kojim redom ide, a s obzirom na najavljene promene u 2009., sve će biti još mutnije. Dok nekako imam živaca da taj haos pratim kod Batmana, hebi ga, ovde ne. Wise editorial choices, DC.
Možda nadoknadim kad se nakupi. |
Vlaadisha |
Posted - 11/12/2008 : 23:42:15 Prati jos neko New Krypton...? Meni OK za sada. |
Djole |
Posted - 02/11/2007 : 09:14:02 Ni meni se Bizzaro world nije dopao (osim crteža) - a i smešno je toliko uskoro posle Morrisonovog Zibarra baviti se istom temom i nadati se da će to ispasti na nešto.
S&LOSH - malo me je smarala premisa, ali začudo, čitljivo je.
Još će Johns da nauči da piše stripove. ;) |
The Hammer of Hell |
Posted - 02/11/2007 : 07:54:53 Bizzaro story-arc u Actionu je teška debilana, glupi utrošak papira i vremena, nevjerojatne su oscilacije Johns i Donneera u odnosu na spektakularni, još nezavršeni "Last Son".
Johnsa inače ne podnosim, zato me je više nego ugodno iznenadio njegos solo "Action Comics" #858 sa Legijom superheroja. Spektakl u stilu "Last Son-a" se nastavlja, priča je vođena sasvim solidno. Legija (o kojoj ne znam skoro ništa, što ne smeta za praćenje priče) je dovoljno intrigantna, kao i već 100 puta viđeni setup sa vremenskim putovanjem, alternativnim timelineovima i mračnom totalitarnom budućnosti. Sve skupa djeluje svježe, dovoljno zanimljivo, podsjeća na doba nevinijeg i manje zakompliciranog Supermana, tako da jedva čekam slijedeći broj.
Crtež Gary Franka je dovoljno dobar za ovakav tip stripa, a 100% će biti brži i pouzdaniji od Adama Kuberta, jedino mi se čini da je Sibalov tuš potpuno pogrešan.
Ovo je stripić koji bi bio sasvim OK za objavljivanje kod nas, i za klince i za odraslije, me like it. |
|
|