forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 a evo kako prezivljavaju stripovi...

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
BlekenDekara Posted - 31/01/2008 : 23:41:01
...koje niste podrzavali u sveskama.

pretvore se u TV serije...

http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/television/news/e3ic85d4916f6adf72b23eec99816f98830

...u nadi da tje taj dodatni buzz biti dovoljan da podrzi prelazak na OGN sistem izdavanja.

odlichan strip koji se shugavo prodavao u koji god ga format stavio...
stoga, ne pitajte shta strip moze da uchini za vas vetj shta VI mozete da uchinite za strip!

no passaran!
trades sucks!
viva la revolution!
ne ulazi - razvijam film!

5   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
The Hammer of Hell Posted - 01/02/2008 : 22:18:29
quote:
Originally posted by Man_of_Steel

Potpuno si u pravu, nazalost...
Strip nikada nece biti isti bez klasicnih svescica, ali kako se sve menja i evoluira, predpostavljam da je ovo surova neminovnost...

Vrlo duboko i informativno. Sad kada je definitivna riječ dana na ovu temu, možemo zaključati ovaj topik, a ti možeš mirno zagađivati sve ostale topike i teme na planeti, jer očigledno tvoje veleumne opaske treba podijeliti svima, za dobrobit čovječanstva.
Man_of_Steel Posted - 01/02/2008 : 22:09:20
quote:
Originally posted by Raymond

ne mozes da poredis izdavastvo u americi i tamo u Europi...ovamo je vrlo skupo sad te sveske izbacivati...mislim total proces,,distribucija ubija jer imas Diamond itd i albumi/trejdivi itd su buducnost u americi u to sam suguran. Vidjecemo kroz recimo 10 godina. Prije 5-10 godina bilo je puno manje trejdova a sad izdavaci stampaju puuuno trejdova[ponekad luksuzna izdanja], lakse stampati, jeftinije, i lakse distribucija...moze u knjizarama i gdje god hoces a sveske ne...za sad guraju ali propast ce....sem ako ne pocnu izdavati neke malo bolje sveskice [sqauare bound] ono tromjesecno kao sto ponekad ima neki specijalno izdanje . Ali te bolje sveskice [nisu to sad sveskice nego mini albumi/BD] su skuplje oko $6-7 zadnji put sto sam kupio bilo je Just imagine Stan Lee's Superman [ne volim to ali sam kupio zato sto je crtao John Buscema] i The Punisher a man named Frank isto ctao Buscema...i to mzdoa bude sledeca stepenica prije nego sto se sveske ukinu zauvijek. Nemam ja nista protiv sveska itd ali da marvelu recimo ne ubacuju reklame u svescice tesko bi to islo ovako zaradjuju na tu foru i onda oprce trejd.

Potpuno si u pravu, nazalost...
Strip nikada nece biti isti bez klasicnih svescica, ali kako se sve menja i evoluira, predpostavljam da je ovo surova neminovnost...
Raymond Posted - 01/02/2008 : 22:03:45
ne mozes da poredis izdavastvo u americi i tamo u Europi...ovamo je vrlo skupo sad te sveske izbacivati...mislim total proces,,distribucija ubija jer imas Diamond itd i albumi/trejdivi itd su buducnost u americi u to sam suguran. Vidjecemo kroz recimo 10 godina. Prije 5-10 godina bilo je puno manje trejdova a sad izdavaci stampaju puuuno trejdova[ponekad luksuzna izdanja], lakse stampati, jeftinije, i lakse distribucija...moze u knjizarama i gdje god hoces a sveske ne...za sad guraju ali propast ce....sem ako ne pocnu izdavati neke malo bolje sveskice [sqauare bound] ono tromjesecno kao sto ponekad ima neki specijalno izdanje . Ali te bolje sveskice [nisu to sad sveskice nego mini albumi/BD] su skuplje oko $6-7 zadnji put sto sam kupio bilo je Just imagine Stan Lee's Superman [ne volim to ali sam kupio zato sto je crtao John Buscema] i The Punisher a man named Frank isto ctao Buscema...i to mzdoa bude sledeca stepenica prije nego sto se sveske ukinu zauvijek. Nemam ja nista protiv sveska itd ali da marvelu recimo ne ubacuju reklame u svescice tesko bi to islo ovako zaradjuju na tu foru i onda oprce trejd.
Man_of_Steel Posted - 01/02/2008 : 21:58:48
Uepo kada se ima biznisa za raditi...
beli luk Posted - 01/02/2008 : 21:44:58
Stop bitching!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.03 seconds. Snitz Forums 2000