forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 marvel - secret invasion

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
vope Posted - 22/04/2008 : 10:28:07
Nakon Civil War-a, World War Hulk-a i The initiativea-a na red dođe i sledeći marvelov gigantski projekat - "Secret invasion", u kome Carstvo Skrull-a planira da osvoji majčicu Zemlju, otprilike.

Da li je, posle svih međusobnih krvavih sukoba međ superjunacima u prethodnim mega serijalima, došlo na red konačno pomirenje i ujedinjenje protiv globalne prijetnje... Ili će opet da ispale Hulka (figurativno i bukvalno)... Will see...
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
henry Posted - 09/12/2008 : 14:41:29
Blimey!!
Djole Posted - 09/12/2008 : 12:50:06
Couple of good points about Batman RIP, too.
Le Samourai Posted - 09/12/2008 : 12:29:25
quote:
Originally posted by Djole

http://www.the-isb.com/?p=848 ;)

Bolji su mu bili ovi raniji, poshto je te zapravo prochitao, ali i ovo ima svojih trenutaka. Beta Ray Bill geg, i slika na zidu Betmena sa akumulatorom podignutim iznad glave su hajlajts. :D
Djole Posted - 09/12/2008 : 12:00:01
http://www.the-isb.com/?p=848 ;)
sloppy Posted - 08/12/2008 : 03:20:45
quote:
Originally posted by henry

Koliko ja znam, Buš više nije precednik...

george je do 21. 1. 2009 još uviek precednik. osim ako su ga danas ubili onda je dick.
možda su hvatali zadnji voz glupih odluka.

a ni pod obamom neče biti ništa drukčije. ista unutrašna politika ista vanjska politika. medju republikanca i demokrata nema baš nikakve razlike. sad če bit još gore. prvo stave kvazi kretena za 8 godina kojem se pola oprosti što je glup. sad stave obamu kojem če se oprostit sve pošto je mulat. nama se sprema dark reign.
Le Samourai Posted - 08/12/2008 : 03:16:48
Pa dobro, kad su mu dali Thunderbolts, nije toliki stretch da mu daju SHIELD. Lichno mi se to dopada, sad josh kad bi lansirali novu Nik Fjuri seriju u kojoj on razjebava SHIELD, e, to bi bilo prelepo.
sloppy Posted - 08/12/2008 : 03:14:25
aj ja janet nikad nisam svatio kao major lik. ona mi je negde na nivoju she-hulk. mislim jest ona original avenger i sve to al nije da je baš nešto uradila da se digne na nivo lika za kojeg je več od početka jasno da če umret samo zato da vozi neki veči plot dalje.
jedino što je bilo i od nje i od hanka je bio onaj šamar davno davno i onda do nesvesti.
baš mi neče falit i baš me briga šta če hank sad.
isto me baš briga za g. starka i zašto če bit tražen.
isto zašto emma frost sjedi pored dr doom-a.
u stvari ako mi zaj... i nick fury-a onda kupujem samo još deadpool.
možda dark avengers ako če bit bolji razlog zašto su u tim stavili daken-a nego ova bedastoča s osbornom (opalio kill bullet u več završenu situaciju, super kao ima muda da napravi što bi napravilo barem pola disfunkcionalnih heroja tamo. da je to bio punisher pa da on vodi obezbeđenje to bi bilo ludilo al norman to je za vjerovat)
Le Samourai Posted - 08/12/2008 : 02:44:52
quote:

To bilo imalo smisla. Ovako nisam baš siguran ni šta je Thor uradio sa Janet...

Ja sam mislio da samo meni to nije bilo jasno. Yu ga je neshto smuljao, i zapravo sam tek stranu kasnije shvatio da je ubijena. Ne znam kad sam video goru smrt major lika.
henry Posted - 08/12/2008 : 02:06:26
A ne zaboravimo da je NO psihopata sa zavidnom zločinačkom karijerom i onda mu El Prezidente ko poslednji moron ladno daje sve supertajne službe na poklon... Koliko ja znam, Buš više nije precednik...
Djole Posted - 08/12/2008 : 01:38:18
Meh, razvučeno, kilavo i, na kraju, i nelogično. Setup za Dark reign je - Osborn je prvi uspeo da kokne Skrull kraljicu? C'mon...

Što reče neko na Newsarami...

quote:
Norman Osborne should've been the one to kill the Wasp before she asploded, making the tough decision and thus dividing everyone on whether it was the right thing to do. That makes more sense to me than ZAKKKKing an already defeated enemy in the head. It feels like Norman is being lauded a bit too much for what is really a moot kill.

To bilo imalo smisla. Ovako nisam baš siguran ni šta je Thor uradio sa Janet...
Le Samourai Posted - 07/12/2008 : 23:21:20
Ja josh uvek ne mogu da se opasuljim koji je ovo bio non-event. Ranije su ove akcije obavljali u redovnom Fantastic Four-u u 4 epizode. Prva epizoda-bice nechega, druga-savage land, treca-konsoludovanje redova, chetvrta-shibanje u njujorku. Kraj.

Jedino shto je bilo iole interesantno je New Avengers tie-in, a i to samo jer sam se zazheleo Fjurija, a Bendis ga pishe nevidjeno dobro. Ali, sve u svemu, Secret Invasion na kraju ispade najbedniji marvel event u jako dugo vremena, ne da su ovi prethodni bili bogzna koliko dobri.
sloppy Posted - 07/12/2008 : 21:06:49
newsarama anketa http://www.newsarama.com/comics/081206-secret-invasion-poll.html
Mailman Posted - 04/12/2008 : 15:50:00
SPOILER.

I meni se čini da su to Dark Illuminati (Loki u post-Ragnarok izdanju).
Bit će reveal sutra na IGN-u.
Vlaadisha Posted - 04/12/2008 : 07:48:54
SPOILER ALERT

Znaci, ne mogu da verujem da su ubili Wasp. Ovo sa Osbornom mi je isforsirano, al' 'ajde. Po crtezu nisam siguran ko je ko u ovim zlim Iluminatima (or whatever) - Norman, Hood, Doom, Loki, Emma, Namor...? Mrzelo me da googlam. Bar cemo dobiti Osvetnike nazad u njihovoj svesci, kakvi god bili posle svega ovog.
Djole Posted - 11/09/2008 : 18:27:45
Da, solidan treći deo. Samo je problem što je šesti... ;)

I da, dva panela više između Buckyja i Thora bi bilo poželjno.
Emir Pasanovic Posted - 11/09/2008 : 17:19:32
Ma to se Starku digo kad je vidio sve te heroje koje je pokušavao zatvoriti u Negative zone kako opet stoje s njim protiv zajedničkog neprijatelja, pa ga malo ponijelo...
Inače, definitivno odlična sveska, mada, čitao sam je u 3 ujutro...
Vlaadisha Posted - 11/09/2008 : 16:58:47
quote:

quote:
Originally posted by Vlaadisha

Koji trash.

Heh...
Ma ja to u pozitivnom smislu.

quote:
Furyjevo "Yeah? Ell my God has a hammer"" je iskupilo seriju. ;)

Hehehe. Mada mi je nedostajalo vise interakcije izmedju Tora i Bakija Kepa...

Uzgred, prave neke nove Osvetnike ili sta...?
Djole Posted - 11/09/2008 : 11:17:08
quote:
Originally posted by Vlaadisha

Koji trash.

Heh...

Furyjevo "Yeah? Ell my God has a hammer"" je iskupilo seriju. ;)
Mailman Posted - 11/09/2008 : 11:14:54
Ni mene nije baš bacilo na koljena...
vope Posted - 11/09/2008 : 07:41:09
Sve zajedno sa tie-in-ovima ovo i nije loše do sada. Samo da vidimo u kom pravcu će se dalje razvijati priča. Ispade da su a sve što se loše dogodilo u Marvelovom svijetu zadnjih par godina krivi Skrulovi...
Vlaadisha Posted - 11/09/2008 : 04:43:38
Evo vratili su se u NY. Avengerrsss... assemble! FTW!!!11

Koji trash. Kome je do price, tie-ins nisu losi.
henry Posted - 14/08/2008 : 13:45:23
Ne kažem da je Invasion nešto obećavao, ali ispade golemi mućak, sa sve tabačinom...
Vlaadisha Posted - 14/08/2008 : 05:57:17
quote:

Gde nestade element koji je Bendis najavljivao pre izlaska broja jedan, da Skrullovi dolaze da nam donesu bolji način života?

Jedinica je solidno startovala, ali od onda Bendis tapka u mestu, niko se nije pomerio već dva broja - Avengersi su još uvek u Savage landu, Shiled jhe još uvek onesposobljen, vanzemaljci i dalje vrše invaziju silom... ključni igrači su gde su i bili pre dva meseca.

Evo u petom broju su i dalje tamo, jedino zanimljivo sto smo saznali je da su i Obama i McCain zapravo Skrulls... Za Tom Cruise-a smo svi znali od ranije.
SnotMan Posted - 05/07/2008 : 09:12:49
Bendis nije normalan lik,jedan od najboljih scenarista na svijetu:)
Djole Posted - 06/06/2008 : 10:52:55
Gde nestade element koji je Bendis najavljivao pre izlaska broja jedan, da Skrullovi dolaze da nam donesu bolji način života?

Jedinica je solidno startovala, ali od onda Bendis tapka u mestu, niko se nije pomerio već dva broja - Avengersi su još uvek u Savage landu, Shiled jhe još uvek onesposobljen, vanzemaljci i dalje vrše invaziju silom... ključni igrači su gde su i bili pre dva meseca.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000