T O P I C R E V I E W |
Ser_Gile |
Posted - 01/08/2008 : 19:22:31 Video sam na kiosku u Beogradu strip Nindza Kornjace, imali neko neku informaciju o ovom izdanju |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Man_of_Steel |
Posted - 02/08/2008 : 23:28:34 quote: Originally posted by Tally
Hm, izgleda da je bivši LMI, a sad One2Play prodao fajlove izdavaču iz Srbije. BTW. dok sam tamo radio dopalo me pa sam bio slozio taj prvi hrvatski broj (ali ne korice). Takodjer sam bio razocaran samim stripom koji se ne može nazvati stripom jer su kadrovi doslovce skidani iz crtica. Šteta truda jer je iz nekih razloga nakon cca: 10-ak brojeva prestao izlaziti u HR. Možda su klinici skužili da to može i bolje ili da to sve već imaju na DVD-ima? Ostatak magazina je bio zanimljiv, no strip je bljak. Koncept je sličan našem SPSM magazinu. 10-ak stranica stripa i mozgalica, poster...
jap... zato je tako nepivlačan, a u spectakularnom spajdiju barem imamo prave stripove, a kod ovog imamo samo shotove iz crtaća.... |
Tally |
Posted - 02/08/2008 : 20:14:44 Hm, izgleda da je bivši LMI, a sad One2Play prodao fajlove izdavaču iz Srbije. BTW. dok sam tamo radio dopalo me pa sam bio slozio taj prvi hrvatski broj (ali ne korice). Takodjer sam bio razocaran samim stripom koji se ne može nazvati stripom jer su kadrovi doslovce skidani iz crtica. Šteta truda jer je iz nekih razloga nakon cca: 10-ak brojeva prestao izlaziti u HR. Možda su klinici skužili da to može i bolje ili da to sve već imaju na DVD-ima? Ostatak magazina je bio zanimljiv, no strip je bljak. Koncept je sličan našem SPSM magazinu. 10-ak stranica stripa i mozgalica, poster... |
kico |
Posted - 02/08/2008 : 00:12:45 Da nazdravimo !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=AdMV1cxeN_4.... |
Man_of_Steel |
Posted - 01/08/2008 : 22:20:24 Nećete ljudi valjda davati 100 dinara na ovo... |
DusMan |
Posted - 01/08/2008 : 20:12:39 www.stripvesti.com
|