T O P I C R E V I E W |
BlekenDekara |
Posted - 14/08/2008 : 11:43:52 u nizu uspeshnih pokushaja da sebi odlozim pochetak shljake i pronadjem josh neshto za chitati izlinkah se nekako na wowio(online stranica koja izmedju ostalog nudi i besplatne stripove za chitati) stranicu za knjigu Naked Artist Bryana Talbota. iako nisam ochekivao puno ispade da je shtivo super zabavno i Talbot ultra duhovit u svojim opisivanjima raznoraznih dogodovshtina i poshalica u kojima je kao strip autor uchestvovao ili ih od svojih stripskih prijatelja nachuo. svi vashi omiljeni i mrski stripari su tu: od gejmena do dzefa smita, od prata do garta enisa, od frenka milera do pitera bega(begija?). +u prvih 40 strana koje sam do sada ischitao imamo crtanje po sisi, prata koji provodadzishe po javnim kutjama, dzefa smita koji se valja go po snegu, blodzab i sex na dodeli nagrada jednog evropskog strip festivala i josh gomilu pizdarija koja su ovu knjizicu svetlosno brzo ugurale na moju sledetju stripsku narudzbu. jes da tju je do trenutka naruchivanja prochitati barem dvaput u skenu ali dobre stvari vredi podrzati kupnjom.
preporuka.
http://www.wowio.com/users/product.asp?BookId=4528
a sad odo da vidim dal su skenirali novi FireBreather... ima fore za shljaku:) |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DusMan |
Posted - 15/08/2008 : 23:32:04 quote: Originally posted by supermark
ovo je jubilarni 10 000 topic na stripovima. com! dekara je imao cast otvoriti ga
Zašto onda web adresa tppica sadrži broj 31190? |
BlekenDekara |
Posted - 14/08/2008 : 13:36:13 quote: Originally posted by mcn A inacce me Talbotova knjiga razoccarala: em je najsoccnije tracceve samo natuknuo da o njima neche (u uvodu) em je najbolje stvari stavio u prvo poglavlje. Poslije ja pad.
pih, ko da sam znao kad da stanem |
Garak |
Posted - 14/08/2008 : 13:25:36 Sorry, ali nemam živaca za čitati dok ne naučiš pisati afrikate |
mcn |
Posted - 14/08/2008 : 13:17:50 >ovo je jubilarni 10 000 topic na stripovima. com!
Predlazzem naslov topika za sluzzbeni moto stranice!
A inacce me Talbotova knjiga razoccarala: em je najsoccnije tracceve samo natuknuo da o njima neche (u uvodu) em je najbolje stvari stavio u prvo poglavlje. Poslije ja pad. Iako, jasno da sam je pročitao. :)
mcn |
supermark |
Posted - 14/08/2008 : 13:00:13 ovo je jubilarni 10 000 topic na stripovima. com! dekara je imao cast otvoriti ga |