T O P I C R E V I E W |
BiDi |
Posted - 12/10/2008 : 13:06:21 Meže neko da mi kaže više o tome, da li se isplati nabaviti?
Collecting for the very first time in English three of the best Marvel tales by European creators; Mourvan, Bouchet, Tito Faraci, Claudio, Villa and Giorgio Cavazzano. This collection includes the explosive Wolverine: Suadade, the imaginative Spider-Man in Venice and the breathtaking Daredevil: Dead on Arrival! |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
jaki |
Posted - 12/10/2008 : 15:02:07 Frisenda;Thor!!!! Ovo drugo je bezveze |
Tally |
Posted - 12/10/2008 : 14:34:13 Kad ste se već dotakli Marvelovih izdanja proizvedenih u Europi, a ja imam Lobezno:Saudade španjolsko izdanje da vas pitam za mišljenje. Saudade mi izgleda vrlo dobro nacrtan, no kako ne kužim španjolski pa nemam pojma kakav je tekst.
Pitanjce: Što mislite da li bi nešto od gore navedenog imalo prođu na našem tržištu? Možda u sličnom trejdu? |
Emir Pasanovic |
Posted - 12/10/2008 : 14:15:00 I ja sam pročitao samo Wolverineov one shot (Dekara, 0 day pretprošle sedmice čini mi se) i nisam nešto pretjerano impresioniran crtežom, ali je priča full dobra. |
mcn |
Posted - 12/10/2008 : 14:04:41 Kavacano je krasno nacrtan, ali ga je puno bolje ccitati na jeziku kojeg ne znass. Faraci je uspio usrati ccak i tako jednostavnu formulu kakva je Spidey.
mcn |
The Hammer of Hell |
Posted - 12/10/2008 : 13:42:15 Kupio odavno. Morvanov Wolverine je vrlo dobar, ima sad i Marvel one-shot izdanje samo toga. Villa u Marvelu je malo razočarao, a i priča je bez veze. Spajdi me toliko udavio tako da mi je cijeli trejd u prosjeku bez veze, samo Wolverine je OK. |
BlekenDekara |
Posted - 12/10/2008 : 13:37:39 opa, izashlo na razumljivom mi engleskom? to tek u previewsima ili si pikao ovo pannini UK izdanje? imao prilike da vidim nemachko izdanje kavacanovog spajdija i odlepio. chak se zanosio da ga naruchim i takvo al eto, malo strpljenja pa tju ga motji chak i ischitati...
|