forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Marvel magazin !!!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Bruce Wayne Posted - 28/11/2008 : 04:29:48
Posto je kolega Vronski bio dovoljno ljubazan da nam dobavi (legalnu) informaciju da u januaru krece Magazin u luksuznoj opremi,sa Marvel junacima koji ce kostati oko 170 din,a za njim ce slediti i "krimi strip",a tu se pominju i kakvi specijali....dok se izdavac ne oglasi na forumu i informise nas u detalje,da prekratimo vreme pricom sta ko misli o ovoj ideji i ko planira ovo da uzima....
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Zika Posted - 21/01/2009 : 10:35:23
Znaci od ovoga nema nista. A ja se bio ponadao. Steta.
delboj Posted - 19/01/2009 : 20:03:42
Znači ovo defintivno nije izašlo danas.
Man_of_Steel Posted - 19/01/2009 : 09:38:20
quote:
Originally posted by delboj

I da li se to jutros pojavilo na kioscima u Srbiji ili je bila lažna najava?

Nema ljudi ništa od toga, mada i dalje nisam stigao da odem do trafike...
Prvo bi to stiglo, još pre nedelju dana u Darkwood, pa tek onda trafike.
Niht...
delboj Posted - 19/01/2009 : 09:12:59
I da li se to jutros pojavilo na kioscima u Srbiji ili je bila lažna najava?
Zlix Posted - 04/01/2009 : 15:57:45
Ne verujem da ce biti ista od ovog, nigde nema neka pouzdana informacija...
Man_of_Steel Posted - 02/01/2009 : 14:00:31
quote:
Originally posted by alexts

Prva greška Vronskog s ovim u vezi - ne sluti na dobro.

Nemoramo odmah da slutimo, možda jednostavno ne nalaze za shodno da se obrate javnošću i iznesu planove na videlo, a možda je pak u pitanju i bila samo lažna nada stripofilima u Srbiji...
Samo nagađamo, ništa dok ne izađu sa konkretnim informacijama...
alexts Posted - 01/01/2009 : 23:55:07
Prva greška Vronskog s ovim u vezi - ne sluti na dobro.
delboj Posted - 01/01/2009 : 19:27:52
Ima li ikakvih novosti u vezi s ovim? U najavi kontoroverznog vronskog je pisalo da će se izdavač oglasiti na forumu do kraja decembra? Ili moramo čekati 19. januar?
regar Posted - 26/12/2008 : 15:16:36
Hvala na linku i izvinjavam se za off topic
kico Posted - 26/12/2008 : 15:13:22
quote:
Originally posted by regar

Ajde da ne otvaram drugi topik, jel ima jos nekih informacije o stripu KADE sa naslovne strane sajta. Tamo sam ono procitao, da li ga je neko do sada citao, kako mu se cini. Ako se ne varam mislim da se prodaje u Darkvudu (Nadam se da nisam pogresio, ako jesam nek me neko ispravi) po ceni od 600 dinara koja ce vaziti do nove godine. Jel vredi kupovati

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32189
regar Posted - 26/12/2008 : 15:09:50
Ajde da ne otvaram drugi topik, jel ima jos nekih informacije o stripu KADE sa naslovne strane sajta. Tamo sam ono procitao, da li ga je neko do sada citao, kako mu se cini. Ako se ne varam mislim da se prodaje u Darkvudu (Nadam se da nisam pogresio, ako jesam nek me neko ispravi) po ceni od 600 dinara koja ce vaziti do nove godine. Jel vredi kupovati
Zika Posted - 23/12/2008 : 10:16:08
quote:
Originally posted by DusMan

Zavisi od toga da li ti je ta osoba rekla istinu.

alexts Posted - 21/12/2008 : 22:36:27
Moj komšija držao kiosk. Više ne drži.
Renky Posted - 21/12/2008 : 22:34:07
quote:
Originally posted by weljko94

moram da pitam,cuo sam od jedne osobe da bookglobe drzi prava za marvel za celu ex yu.Jel to istina?

Sudeći po onome što piše u stripu, nije istina.
mrav Posted - 21/12/2008 : 20:55:24
quote:
Originally posted by weljko94

moram da pitam,cuo sam od jedne osobe da bookglobe drzi prava za marvel za celu ex yu.Jel to istina?

Ne verujem u to.
DusMan Posted - 21/12/2008 : 20:23:42
Zavisi od toga da li ti je ta osoba rekla istinu.
weljko94 Posted - 20/12/2008 : 11:30:41
weljko94 Posted - 20/12/2008 : 00:08:20
strpi se,januar je blizu,a ja uzimam naravno!!!
mrav Posted - 19/12/2008 : 23:07:35
jel ima nekih novih vesti po pitanju ovog magazina kojeg zeljno iscekujem. Bas bi mi dobro dosla malo kolor sarenica sa raznim ljudima koji imaju razne moci i skacu svuda po gradu.
Le Samourai Posted - 29/11/2008 : 18:40:10
Ja bih lichno preferirao da bude po herojima, ali kakogod. Uglavnom imam sve od ovoga shto me zanima, ali cu verovatno uzimati da podrzhim, ili makar podelim nekoj deci
Gil-galad Posted - 29/11/2008 : 17:11:43
Ne bude li najboljeg Marvelovog junaka - Surfera, kao i Thora, neću uzimati. Onda i Hulk, Punisher... Conana imam Dark Horseovog, a tu je naravno i Beli Put... Samo da ne bude gomila raznoraznih prežvakavanih X-Men i Spideya...

U stvari, nadam se da će biti što više radova s potpisom meni omiljenog Big Johna Busceme! :))
henry Posted - 29/11/2008 : 02:27:05
I da ne zaboravimo da je marvelov univerzum poprilično razgranat, sa dosta krosovera, i sad se postavlja pitanje kako sve ispratiti...
Bruce Wayne Posted - 29/11/2008 : 02:04:47
quote:
Originally posted by sloppy

quote:

taman tako,a ija se radujem betmenuuuuu,koji je uz spajdija najavljen kao nekakva specijal edicija(bar bi trebalo tako,nemamo nista jos zvanicno potvrdjeno

jel šta batman ima veze s marvelom

Apsolutno nista,bar koliko ja znamAli covek mi rece da ima sanse da se pojavi i Betmen,mozda imaju neki deal i sa dc comics....
sloppy Posted - 29/11/2008 : 00:08:27
quote:

taman tako,a ija se radujem betmenuuuuu,koji je uz spajdija najavljen kao nekakva specijal edicija(bar bi trebalo tako,nemamo nista jos zvanicno potvrdjeno

jel šta batman ima veze s marvelom
Bruce Wayne Posted - 28/11/2008 : 23:58:17
quote:
Originally posted by alexts

Ja sam oduvek želeo da pokrenem (u maštanju ) takvo izdanje, tipa Marvel magazin ili DC magazin.

Mislim da je takva forma prava stvar. Marvel jednostavno ima previše naslova, tj ogroman broj, a uzevši u obzir ceo raniji period, megaogroman broj, da bi se krenulo sa selekcijom pojedinačnih izdanja u Srbiji koja je nerazvijeno strip tržište i gde se ne zna kakav (ako ikakav) uspeh će sve to imati.

Zato je magazin sa različitim junacima (sve nas podseća na EKS) najbolje rešenje. Ako za neke junake bude najviše interesovanja mogu se (i treba) dodavati izdanja sa pojedinačnim junacima.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000