T O P I C R E V I E W |
constantine |
Posted - 16/04/2009 : 17:07:13 Pozdrav Zanima me da li će Beli put nastaviti dalje prevoditi strip Preacher nakon pet epizoda? Poslao sam im par puta pitanje na email, ali nikada nisu odgovorili. Ako zna to... |
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Nivox |
Posted - 21/06/2013 : 23:49:17 quote: Originally posted by Cuvam starudije
darkvud nastavlja sa Propovednikom tamo gde je Beli Put stao, u istom firmatu. Ista stvar i sa Sendmenom.
to naravno znam, ali me zanima kada se kreće sa time...a to se očito još ne zna... |
Zlix |
Posted - 21/06/2013 : 00:01:13 U pravu si |
Obi-wan |
Posted - 20/06/2013 : 22:41:02 quote: Originally posted by Zlix
Pa da oni znaju datum izlaska, verovatno bi već objavili tu informaciju kod njih na sajtu. Polako ljudi, ide leto, godišnji odmori...
Leto definitivno, godišnji kako kome... |
Zlix |
Posted - 20/06/2013 : 21:24:08 Pa da oni znaju datum izlaska, verovatno bi već objavili tu informaciju kod njih na sajtu. Polako ljudi, ide leto, godišnji odmori... |
Cuvam starudije |
Posted - 20/06/2013 : 21:17:30 darkvud nastavlja sa Propovednikom tamo gde je Beli Put stao, u istom firmatu. Ista stvar i sa Sendmenom. |
Nivox |
Posted - 20/06/2013 : 20:43:13 quote: Originally posted by jaki
a da pošalješ mail darkwoodu ili da bar pitaš na njihovom webu vjerovatno bi dobio brže odgovor.
da, vjerojatno si u pravu...al mislio sam da netko ovdje to zna...ipak nas ima ovdje nekoliko tisuća |
jaki |
Posted - 18/06/2013 : 22:55:02 a da pošalješ mail darkwoodu ili da bar pitaš na njihovom webu vjerovatno bi dobio brže odgovor. |
Nivox |
Posted - 18/06/2013 : 22:40:51 quote: Originally posted by Nivox
Darkwood je krajem trečeg mjeseca objavio vijest da nastavlja sa Propovednikom tamo gdje je Beli Put stao. Da li netko zna kada izlazi Provednik 4. u izdanju Darkwooda ?
Postavio sam pitanje prije mjesec dana i ništa. Zar baš nitko nema ovu informaciju ? gledao sam na Darkwood forumu, ali ni tamo nisam našo datum ili bar okvirno vrijeme četvrtog Propovednika... |
Nivox |
Posted - 19/05/2013 : 21:58:26 Darkwood je krajem trečeg mjeseca objavio vijest da nastavlja sa Propovednikom tamo gdje je Beli Put stao. Da li netko zna kada izlazi Provednik 4. u izdanju Darkwooda ? |
rommel |
Posted - 17/04/2009 : 08:24:28 quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by rommel
quote: Originally posted by supermark
mene zanima koja je cijena ovih preachera? gledam ih malo po aukcijama, a ne znam kako da se orijentiram
imam ja tog od bp koji mi ne treba ako te bude zanimalo reci
hvala ali mislim da cu se potruditi zaraditi ga, ovo je samo pokusaj ulizivanja za onaj tekst o klintu
ne ovo nije bio pokušaj ulizivanja već zarađivanja a klint ostaje nepromjenjen škiljavi analfabet za muziku
|
supermark |
Posted - 16/04/2009 : 23:18:45 quote: Originally posted by rommel
quote: Originally posted by supermark
mene zanima koja je cijena ovih preachera? gledam ih malo po aukcijama, a ne znam kako da se orijentiram
imam ja tog od bp koji mi ne treba ako te bude zanimalo reci
hvala ali mislim da cu se potruditi zaraditi ga, ovo je samo pokusaj ulizivanja za onaj tekst o klintu |
constantine |
Posted - 16/04/2009 : 21:07:44 cijena je negdje 125 kn. Ja sam drugi dio naručio od libellusa. A da li ima datum za trojku? Sada će biti vrlo brutalno... pojaviti će se konačno saint of the killer. :D |
rommel |
Posted - 16/04/2009 : 18:59:10 quote: Originally posted by supermark
imam ja tog od bp koji mi ne treba ako te bude zanimalo reci |
alexts |
Posted - 16/04/2009 : 18:13:08 quote: Originally posted by constantine
Pozdrav Zanima me da li će Beli put nastaviti dalje prevoditi strip Preacher nakon pet epizoda? Poslao sam im par puta pitanje na email, ali nikada nisu odgovorili. Ako zna to...
Pa nastavili su. Izašao je i drugi trejd, poodavno. Uskoro bi trebalo (!) i treći da se pojavi. |
supermark |
Posted - 16/04/2009 : 17:08:39 mene zanima koja je cijena ovih preachera? gledam ih malo po aukcijama, a ne znam kako da se orijentiram |