T O P I C R E V I E W |
BlekenDekara |
Posted - 05/06/2009 : 15:20:39
andy kuhn... dragi mi minjolin klon(a minjolu bash i ne volim, pa ti vidi:) i kokreator najdrazeg mi superherojskog serijala - FireBreather.
shmeknite mu blog - http://kuhnart.blogspot.com/ |
9 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Markos |
Posted - 05/06/2009 : 16:37:40 quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by Markos A OTKAD je tebi to postao problem:)?
akcenat je bio na FENTEZI a jok na gej
Izmotavas se, a?:) |
BlekenDekara |
Posted - 05/06/2009 : 16:24:57 quote: Originally posted by The Hammer of Hell
quote: Originally posted by BlekenDekara a obzirom kakvih sve opskurana ima u tim shoukejsima, siguran sam da tje i ovo dotji na red, kad-tad...
Warlord Showcase je već najavljen:).
eto. aj rest maj (shou:)kejs! |
BlekenDekara |
Posted - 05/06/2009 : 16:23:46 quote: Originally posted by Markos A OTKAD je tebi to postao problem:)?
akcenat je bio na FENTEZI a jok na gej |
Markos |
Posted - 05/06/2009 : 16:17:58 quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by Markos
Ma koliko ti onda najdrazih superherojskih serijala imas?
tri! invincible - koji je ispao iz utrke za prvo-PRVO mesto zato shto je previshe popularan:)
Mommy, look at me, I'm so special:)
quote: Originally posted by BlekenDekara amethyst - koja je ipak vishe gej-fentezi nego superherojana te na kraju
A OTKAD je tebi to postao problem:)?
|
The Hammer of Hell |
Posted - 05/06/2009 : 16:11:48 quote: Originally posted by BlekenDekara
vala, da znash da to shmekam kad tje da se pojavi... u onim sveshchicama je kolor poprilichno ogavan dok je u EKSu onih par epizoda briljiralo u c/b... a obzirom kakvih sve opskurana ima u tim shoukejsima, siguran sam da tje i ovo dotji na red, kad-tad...
Warlord Showcase je već najavljen:). |
BlekenDekara |
Posted - 05/06/2009 : 16:07:26 vala, da znash da to shmekam kad tje da se pojavi... u onim sveshchicama je kolor poprilichno ogavan dok je u EKSu onih par epizoda briljiralo u c/b... a obzirom kakvih sve opskurana ima u tim shoukejsima, siguran sam da tje i ovo dotji na red, kad-tad... |
jaki |
Posted - 05/06/2009 : 15:53:09 Dekara presents;Amethyst showcase!!! |
BlekenDekara |
Posted - 05/06/2009 : 15:40:51 quote: Originally posted by Markos
Ma koliko ti onda najdrazih superherojskih serijala imas?
tri! invincible - koji je ispao iz utrke za prvo-PRVO mesto zato shto je previshe popularan:) amethyst - koja je ipak vishe gej-fentezi nego superherojana te na kraju FireBreather - koji je dovoljno dobar i taman dovoljno opskuran da lagano prevagne nad prethodnima:)
quote: Originally posted by Markos I jos ne voli minjolu. Plači, plači, majko...:)
meni sve to..."jedno, te isto, i jedno te isto..." u nedogled... ne sporim da je dobar ali ni to da mi je dosadan i repetativan... |
Markos |
Posted - 05/06/2009 : 15:30:15 Ma koliko ti onda najdrazih superherojskih serijala imas? I jos ne voli minjolu. Plači, plači, majko...:) |