T O P I C R E V I E W |
Gil-galad |
Posted - 15/06/2009 : 01:05:16 http://www.comicvine.com/robert-jordans-the-wheel-of-time-dragonmount-raven/37-157723/
Zaobiđite! Jedini fantasy strip koji može da se "meri" s ovim je Kade... Tako da - zaobiđite!
Dođe stvarno nekad čoveku da pljune u monitor... Jbt, pa čak je i onaj Bonellijev Dragonero bio skroz čitljiv... |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Mhejl |
Posted - 15/06/2009 : 18:35:10 quote: Originally posted by Gil-galad
Isti takav! To je jedini strip koji sam ikada pročitao, a da NEMA scenario. Makar i dosadan scenario. Ima rečenica tamo, ali to niti je priča, niti scenario. Ne postoji nikakva narativna nit.
Točak Vremena je jedan od najboljih serijala epske fantastike. A, sad, kakav je strip... |
Gil-galad |
Posted - 15/06/2009 : 12:33:26 Isti takav! To je jedini strip koji sam ikada pročitao, a da NEMA scenario. Makar i dosadan scenario. Ima rečenica tamo, ali to niti je priča, niti scenario. Ne postoji nikakva narativna nit. |
supermark |
Posted - 15/06/2009 : 11:52:42 quote: Originally posted by Gil-galad
Zaobiđite! Jedini fantasy strip koji može da se "meri" s ovim je Kade... Tako da - zaobiđite!
kakav je Kade  |
Man_of_Steel |
Posted - 15/06/2009 : 09:21:14 Kada sam video cover, rekoh možda i bude, ali kada sam video kratak pregled priče- kuku meni... |