forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Da li je Conan zapostavljen!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
REJS Posted - 21/07/2009 : 13:20:14
Da li ce ikada neko objaviti Conana hronoloski od prvog broja.
I da li cemo videti jednu lepu kolekciju kvalitetno odradenu, za sada od toga koliko vidim nema nista. Da li je Conan los strip ili je samo zapostavljen u moru drugih junaka cije smo reprinte videli po sto puta(Alan Ford,Zagor itd)
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Svirepi Macak Posted - 05/01/2025 : 06:21:31
quote:
Originally posted by jaki

Ovo izdanje ima bolje boje od darkwoodovog ali darkwoodovo ima bolji papir i format.

Triba mi hibrid😁

Darkvud izdanje je meni općenito školski primjer kako izdati neki slavni strip.
anto Posted - 28/12/2024 : 09:52:45
da,sad rekoše da će se priča protegnuti na 3 knjige.
fler Posted - 28/12/2024 : 00:44:32
Nastavit će se, da - tj. već jeste i u Conanu, i po uzoru na Marvel/DC
tu je cijeli Battle of the black stone event, crossover s valjda svim REH likovima.
Pretpostavljam da će i to u jednom trenutku objaviti na ovim prostorima.

Nisam ljubitelj ideje,
no nisam još sve pročitao pa ne mogu reći koliko je uspješno.
anto Posted - 27/12/2024 : 23:42:52

Zab&De La Tore:Konan Varvarin (Titan) #1 - Kletva crnog kamena (DW)

Lepo je Pjero u uvodniku opisao Konanov put međ izdavaštvom,i sad je došao red na kuću koja drži prava na većinu Hauardovih junaka (a u saradnji sa Titan comicsom),pa ćemo u narednim brojevima videti sigurno i Kula,Solomon Kejna i još ponekog kao special guest stara (u ovom priči je to bio Brul).
Gotivim ove moderne verzije Konana,ali mi je za sada i dalje najbolja Dark Horse varijanta.
U Kletvi me je pre svega kupio crtež Roba De La Torea,dosta vuče na Bjusemu,ali uz neku svoju oriđiđi crtu,a na momente ume da "povuče" i na Geru.
Priča je miks besomučnog mačevanja i odsecanja glava&udova sa Voking dedom u Hiborijanskom vremenu. Mislim da je bilo potenciajala da se izvuče bolja priča.

Uglavnom, dobar,moderan Konan,lepo nacrtan i obojen,uz opasku da me fabula nije raspametila,ali dovoljno dobra da drži pažnju.
Koliko kapiram,priča je kompletirana,iako zadnji kadar ukazuje da bi jednom mogla dobiti nastavak.Ovo kažem zbog onog "nastaviće se..",pretpostavljam da se to odnosi na ediciju (a ne na ovu epizodu konkretno).

4/5
Grzi Posted - 22/12/2024 : 18:22:05
Ne, on je barbar ili Cimmerijanac, sto god vam je draze
fler Posted - 22/12/2024 : 17:20:20
Bome se oteglo sa silnim odgodama.

jaki Posted - 12/11/2024 : 22:46:23
Ovo izdanje ima bolje boje od darkwoodovog ali darkwoodovo ima bolji papir i format.

Triba mi hibrid😁
fler Posted - 12/11/2024 : 21:46:50
Svakako podržavam izdavanje i mislim uzeti,
samo smatram da je pristup krivi..
isto tako, moguće i da lupetam bezveze.
Poli Posted - 12/11/2024 : 20:31:18

Eh, kad vec imam Hronike ... drukcije palac gore da se dobro prodaje. To ostavlja nadu za ubuduce.

fler Posted - 12/11/2024 : 19:36:49
Oni nedavni Marvelovi omnibusi su nezgrapni (i preskupi),
no porokali su ih u par godina i pokrili čitav serijal.
Epic varijanta mi se više sviđala, šteta što nije doživjela kraj;
nekako se nadam da bi Titan mogao preuzeti tj. nastaviti i taj format,
kad su već omnibuse prekopirali.

Ovaj CRŠ djeluje dobro na papiru, vjerujem i uživo (provjerit ću prvom prilikom),
ali budimo realni -
šanse da će izgurati su.. minimalne, ako uopće postoje.
udarnik007 Posted - 12/11/2024 : 18:11:56
Danas vidio, prolistao i priznajem da izdanje nije loše onako, na prvu.
Kad bi bio neki normalan tempo uzimao bih ali...
Poli Posted - 11/11/2024 : 17:37:36
quote:
Originally posted by alexts

Lakše je da zaobiđeš.

Pa nije bas toooliko visoko izdanje.

alexts Posted - 11/11/2024 : 16:32:57
quote:
Originally posted by udarnik007

quote:
Originally posted by Zlix

Da, ovo je verovatno iz prve knjige Hronika.

Hvala. U tom slučaju preskačem.

Lakše je da zaobiđeš.
udarnik007 Posted - 11/11/2024 : 16:30:08
quote:
Originally posted by Zlix

Hvala. U tom slučaju preskačem.
Zlix Posted - 11/11/2024 : 14:21:09
udarnik007 Posted - 11/11/2024 : 13:44:03
Samo malo, jel ovo već izašlo u izdanju Darkwooda?
fler Posted - 11/11/2024 : 02:54:31
Da, krivo sam gledao, po broju stranica bilo bi izgleda 8
(usporedbom s Epic izdanjem).

Svejedno, iritira me poprilično kad ne navedu što je točno unutra;
ne znam zašto je to problem staviti uz najavu
pa da ljudi odmah znaju što kupuju.

alexts Posted - 10/11/2024 : 23:00:29
Pre 8-9 brojeva?
fler Posted - 10/11/2024 : 22:51:20
Sviđa mi se format, ali bi bilo lijepo i da navedu što točno sadrži.
Odokativno, prvih 6-7 brojeva..? Neki bonus materijali?
gaspa127 Posted - 10/11/2024 : 21:20:07
Sa CRŠ Facebook stranice

[CRŠ PREDSTAVLJA: CONAN BARBARIN] Snažan, neustrašiv i legendaran - Conan dolazi u izdanju koje je pravo umjetničko djelo!
Ponosno predstavljamo naše prvo izdanje Conana s posebnim dodatkom – naslovnicom u izvedbi svjetski priznatog umjetnika Milivoja Ćerana! Milivoj Ćeran MCeran Art

📚 Autori: Roy Thomas i Barry Windsor-Smith
🖼️ Format: 174 stranica u boji, tvrdi uvez, dimenzije 19,3 x 29,7 cm
📍 Redovna cijena: 27 eura
💥 Interliber popust: 21,6 eura!

Ovo vrhunsko izdanje donosi Conana u raskošnom kolor formatu koji svaki obožavatelj mora imati u svojoj kolekciji. Vidimo se na Interliberu!
jaki Posted - 05/11/2024 : 09:08:31
Zanimala bi me knjiga o stripovskim "Conanima"tj.Conanoidima.
fandango Posted - 05/11/2024 : 07:52:54
Hvala! Te pobrojane su uglavnom enciklopedijskog karaktera, a sad vidim da najvise imam knjiga o film noiru i opcenito o americkom filmu.

Sto se Conana tice, evo bas sam dobio mail da se (opet) odgadja Savage Sword Omnibus 9...
going going Posted - 04/11/2024 : 23:18:56
quote:
Originally posted by fandango

Narucio sam tu knjigu i onu o postapokalipticnim filmovima jos ljetos kad je Vlaadisha postao link ovdje gore. Bila im je navodno neka frka s postom ili ne znam s cim pa im je trebalo tri mjeseca da knjige napokon dodju do mene. Sto se samih knjiga tice, zgodno na jednom mjestu vidjeti sve te lose filmove za one koji takav tip vole, a tekstovi su tako tako, fanovi koji pisu za fanove. Ovo ide u moju filmsku kolekciju, zajedno sa knjigama o americkom sf-u pedesetih, spageti vesternima, Vijetnamskom ratu, Taschenovim knjigama i ostalim.

Odlicno ti zvuci ta filmska kolekcija knjiga!
fandango Posted - 04/11/2024 : 08:35:04
quote:
Originally posted by anto

Enok,Vijeti&Nuti:Dragonero&Konan - Senka zmaja (Čarobna knjiga)

Nisam ni imao neka specijalna očekivanja od Senke zmaja,pa se može reći da sam dobio ono čemu sam nadao.Ne kažem ovo zato što ne gotivim nekog od junaka ovog albuma,već jednostavno što smatram te krosovere mamcem za uzimanje love od fanova.

Priča čak i počinje dobro,ali se polako razvodnjava,i na kraju je ispala samo jedna "trči,skoči,izbegni,ubi,zakolji..." akciona avantura,smešten malo u Dragonerov,malo u Konanov svet.
Crtež nije loćikav,ali nisam ja ciljana ovih modernih crteža gde boja koriguje sve mane crtača.Dosta je tu nekoh detalja koje nisam mogao da provalim šta predstavljaju.

Od mene 2.5/5, uz opasku da je vrlo moguće da će se strip dosta više dopasti (nego što meni jeste) fanovima ova dva strip junaka.

A ovo ste toliko kritizirali da sam ocekivao nesto turbo lose, a ispalo je sasvim ok. Prica nije nesto, ali nisam ni mislio da ce biti, ali strip je jako tecan, svidjaju mi se postavke, Conan je malo vise zajebant, a malo manje mracnjak. Pa ako bas moram ocijeniti, neka cvrsta trojka. Doduse, pristran sam jer sam fan i jer mislim da Enoch radi dobar posao, zna napraviti dobru i tecnu bonelijanu, a i za to treba odredjenog umijeca.
fandango Posted - 04/11/2024 : 08:30:15
Narucio sam tu knjigu i onu o postapokalipticnim filmovima jos ljetos kad je Vlaadisha postao link ovdje gore. Bila im je navodno neka frka s postom ili ne znam s cim pa im je trebalo tri mjeseca da knjige napokon dodju do mene. Sto se samih knjiga tice, zgodno na jednom mjestu vidjeti sve te lose filmove za one koji takav tip vole, a tekstovi su tako tako, fanovi koji pisu za fanove. Ovo ide u moju filmsku kolekciju, zajedno sa knjigama o americkom sf-u pedesetih, spageti vesternima, Vijetnamskom ratu, Taschenovim knjigama i ostalim.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000