T O P I C R E V I E W |
BlekenDekara |
Posted - 23/07/2009 : 17:34:22 prva: jeff smith se vrtje Bone-u! http://comicbookresources.com/?page=article&id=22164 4 knjizice pri Scholasticu tokom sezone 2010/2011. iako tje imati koscenaristu u vidu Toma Sniegovskog(stupid rat, rat tails) meni lichno iznenadjenje da tje Smith crtachki sve sam odraditi. 400+ strana za 2 godine? chisto sumnjam al ajd... josh Bonea nije na odmet... pogotovo posle nechitljivog i dosadnog Rasla... |
9 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Shtef |
Posted - 30/07/2009 : 22:08:54 Moglo se kupit dnevne propusnice preko tapkarosa . Osobno su mi pristupila dvpjica. Ekipa je bila ujutro , a ja sam prolazio oko dva popodne , pa su htjeli zaradit neku dodatnu lovu. valjda im usfalilo za stripove. |
jaki |
Posted - 28/07/2009 : 07:20:28 quote: Originally posted by Shtef
Zanima me dal' je netko od Vas bio na konvenciji , da baci koju sliku . Ja radim na brodu koji je taj dan pristao u San Diegu i fasciniralo me koliko ekipe je bilo obuceno u svoje omiljene junake. Nazalost zbog nedostatka veremena nisam ulazio u convention centar , nego samo bacio oko nabrzaka.
Ko će dogodine u San Diego? |
BlekenDekara |
Posted - 28/07/2009 : 01:01:57 quote: Originally posted by BlekenDekara jeff smith se vrtje Bone-u!
trt... http://www.boneville.com/2009/07/24/new-bone-books-bone-tall-tales-quest-for-the-spark/
ispade da su te tri knjige iz "Quest for the spark" sage ustvari "ilustrovane novele" shto tje retji puno texta sa po kojom ful pejdz ilustracijom dok je chetvrta knjiga kompilacija starih(stupid, stupid rat tails, neki kratezi iz Disney Adventures magazina) i dve nove prichice za koje nisam mogao da skontam dal tje smit ilustrovati... |
mcn |
Posted - 27/07/2009 : 22:14:04 > Nazalost zbog nedostatka veremena nisam ulazio u convention >centar , nego samo bacio oko nabrzaka.
Ne bi ni mogao, karte su rasprodane prije 2 mjeseca. 
mcn |
Shtef |
Posted - 27/07/2009 : 21:10:57 Zanima me dal' je netko od Vas bio na konvenciji , da baci koju sliku . Ja radim na brodu koji je taj dan pristao u San Diegu i fasciniralo me koliko ekipe je bilo obuceno u svoje omiljene junake. Nazalost zbog nedostatka veremena nisam ulazio u convention centar , nego samo bacio oko nabrzaka. |
BlekenDekara |
Posted - 26/07/2009 : 14:20:56 samo nabrzaka jer mi se ne da detaljnije: -kirkman zavrshava Astounding Wolf-Mana sa #25. trt. a taman krenulo ok. -Haunt izgleda odlichno sa Ottleyem na olovci i mcFarlaneom na tushu... ko bi rekao... ubitje ga kolorom, sigurno!:) -bill willingham na IDW Angelu kao novi pisac... kolor mi interestid... josh da nadju nekog iole korektnog crtacha i mozda pochnem i da pazarim ovo. taj Brian Denham izgleda ko vash standardni marvel crtachki tabadzija ali nishta nije gore od onog Urrua pa tje verovatno biti gledljivo... -gerard way(umbrella academy) sledetje godine dodaje josh jedan serijal na svoj spisateljski rezime - killjoys sa becky cloonan na crtachkoj duznosti. najs. -totalno nezainteresovan bio dok nisam video kaver i ischitao intervju... "i, zombie" by allred i josh neko kome sam zaboravio ime. -josh SugarShocka? jej! -ajd, moze i Buggy season 9...
vishe manje to je sve... i nije neshto preterano... |
fler |
Posted - 24/07/2009 : 11:22:14 ma, naravno da nitko ne očekuje da ga radi besplatno. mene zanima je li prvo došla ideja za nastavak pa potom sređene financije s izdavačem, ili je nastavak osmišljen tek nakon primamljive ponude. jbg, ja tvrdoglavo vjerujem u ideale :) |
Constantine33 |
Posted - 24/07/2009 : 01:51:30 naravno da smrdi na $$, ali tko to još danas radi džabe? ili iz ljubavi?
glavno da je bone, ako bude upola dobar kao prva polovica originalnog serijala, ja zadovoljan |
fler |
Posted - 23/07/2009 : 20:29:37 sad, varam li se ili sam ipak negdje, jednom, pročitao da je izričito rekao da neće raditi bilo kakve nove nastavke? možda je u šumi, al smrdi mi na $$, što nikako ne valja. |