T O P I C R E V I E W |
sigismundus |
Posted - 11/09/2009 : 03:56:56 u poslednje vreme iščitavam kompletnog Hellblazera i oduševljen sam pa ima više od 30 trejdova a sada i jedan tvrdoukoričeni
DARK ENTRIES pisac, Ian Rankin crtač, Werther Dell'edera
crno belo stranica 216 tvrdi uvez izašlo 19 avgusta
prvi je to deo nove serije Vertigo Crime drugi je Filthy Rich Azzarello, Santos
treči The Chill (januar 2010) Starr,Bertirolrenzi
četvrti The Bronx Kill(mart 2010) Milligan, Romberger
peti Area 10(april 2010) Cage, Samne
no, da se vratim Helblazeru odmah, da kažem, ne volim crtež dell'edere, ali kompetentan je ali scenarrio, ej, taj Ian Rankin je prava ludnica
neču otkriti ništa posebno, samo početak, da se zna u čemu je štos
John Constantina unajmljuje TV kuča, da udje u reality show kuče duhova gdje su producenti sproducierali par "duhova" i slično, čime bi se morali učesnici polako slomiti show več traje, ali produceri uočavaju, da ta kuča duhova živi svoj život da učesnici doživljavaju travme, o kojima producenti nisu ni sanjali nešte, veoma, veoma se opako dogadja i tako ulazi John Constantine i znate več nobody fucks with John Constantine
ispričao sam možda prvih deset stranica, a to što dolazi, pravi je urnebes najtoplije preporučujem
|
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
vope |
Posted - 11/09/2009 : 13:04:45 Inače hvatam zalet za Fithy rich, to ću ovih dana samo vremena da nađem. |
vope |
Posted - 11/09/2009 : 13:02:05 quote: Originally posted by sigismundus
kad ponovo navratiš kod mene, uputičemo te i u naš nočni rad
Opet ti se nahvatala paučina na knjigama i stripovima pa tražiš žrtve za čišćenje?? Može, ali samo ako teta Roza bude opet kuvala (i bez onih čajeva za neupokojene moliću lijepo) |
sigismundus |
Posted - 11/09/2009 : 12:19:17 ej, vope, to se zove timski rad nema šta, najbolji smo :) kad ponovo navratiš kod mene, uputičemo te i u naš nočni rad ono na grobovima, i čaj i krv, znaš :)) za one, koji ne znaju o čemu je reč, ima da idu u svaštaru na nočne ptice hehe |
vope |
Posted - 11/09/2009 : 10:31:40 Pročitao prije par dana. Sviđa mi se kao i ostatak Hellblazer opusa koji mi je trenutno najdraži strip serijal, bolji i od Zagora :)))) |
|
|