T O P I C R E V I E W |
sigismundus |
Posted - 22/11/2009 : 09:27:52 vampirski strip, Judd Winick/Tom Coker, naslovnica Brian Bolland izašao u pet svezaka 2003 godine trade izašao pre mesec/dva
pa, naslovnica je još najlošija u stvari, strip je prekratak puno toga obuhvaca vampire, staru vampirsku rasu, koja se budi iz mrtvih lojalnosti i ljubav puno toga sve se zaokružuje prica je u suštini o tome, da je jedan momak na rubu smrti, a dvojica vampira ga rešavaju time, što ga pretvaraju u vampira ali pošto u njemu tece krv starih vampira, time što se pretvara u vampira, u njemu se budi i bit starih vampira i tu nastaju poteškoce
ali zbog kratkoce stripe neke stvari nisu potpuno dorecene nema nikakvog obrazloženja, zašto su taj momak i vampiri prijatelji isto tako je konacni obracun nekako prebrzo i neubedljivo završen da se razumemo, sve je OK, ali želio bih više u svakom slucaju, za tih 15 dolara i pet svezaka materijala dobio sam dosta za te pare ali potencijala je još bilo i ne vjerujem, da bi mogao nastavak, pošto je, bar na prvi pogled, glavna pretnja i ljudima i vampirima, uništena ili nije, jbg? |
2 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
jang |
Posted - 23/11/2009 : 09:36:35 puno priče, malo akcije |
mcn |
Posted - 22/11/2009 : 13:27:03 >priča je u suštini o tome, da je jedan momak na rubu smrti, a dvojica vampira ga rešavaju time, što ga pretvaraju u vampira
Do ovdje sam čitao u sveskama i bilo mi je okej.
>ali pošto u njemu teče krv starih vampira, time što se pretvara u vampira, u njemu se budi i bit starih vampira
A sad vidim da mi nije žao što nisam čitao dalje.
mcn |
|
|