forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Kolekcija

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Babo24 Posted - 18/01/2010 : 17:30:56
Evo ja sam sebi tokom vrimena napravija kolekciju stripova koji su mi stvarno odlicni, oni koji mi nisu odgovarali, procita sam i spremia ili proda.

Evo da i vi vidite:

1.Ultimate Wolverine vs Hulk – hardcover
2.Secret Invasion – TPB
3.War Of Kings – hardcover
4.Freddy vs Jason vs Ash – TPB
5.Batman Secrets – TPB
6.Ultimate Origins – hardcover
7.Joker – hardcover
8.Reign In Hell – TPB
9.Batman: The Long Halloween
10.Batman: Dark Victory
11.Batman: Vampires
12.Kingdom Come
13.The Batman/Judge Dredd Files
14.Incredible Hulk – exclusive (signed by Alex Ross)
15.Nightmare On Elm Street Special #1 (gold foil variant)
16.The Ultimates (omnibus)
17.The Maxx 1-6 TPB
18.Crisis On Infinite Earths
19.Infinite Crisis Companion
20.Batman/Lobo 1 & 2
21.Arkham Asylum - TPB
22.Aliens vs Predator vs Terminator

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Djole Posted - 27/01/2010 : 12:08:52
quote:
Originally posted by manhunter

Stigli su mi pre par sedmica tek, tako da još nisu došli na red. Samo sam prelistao malo, u Morrisona imam poverenja, valjda me neće izneveriti.

Inače, ovaj trejd je "Say you want a revolution", nadam se da se nisam ubacio negde u sred timeline-a?

Nenene, to je prvi trejd, to je početak. Samo je problem što je početak bezmalo nečitljiv. ;)
King Warrior Posted - 23/01/2010 : 23:46:06
quote:
Originally posted by Man_of_Steel

Ne, moja kolekcija je malo manja, ali i ja sam još uvek mali.

ne postoje male kolekcije, vec kvalitetne i one koje to nisu.
Daj slike, da mi to prosudimo na koju stranu pripadas
Man_of_Steel Posted - 23/01/2010 : 13:59:49
quote:
Originally posted by King Warrior

ah, ovo tvoja kolekcija. Ja mislio od MOS.

Ne, moja kolekcija je malo manja, ali i ja sam još uvek mali. Uslikaću je, mada sa dve-tri police stripova, daleko sam od ozbiljnog kolekcionara...

Inače, izbacio sam Duhovu kolekciju kao ilustraciju da ljudi vide kako izgleda polica jednog pravog hardcore Zagor fana!

U međuvremenu i sam vidim da ju je dobro dopunio, svaka čast, izgleda da što više stripova čovek nabavi, to ga dublje vuče- Čista droga...
Born To Run Posted - 22/01/2010 : 19:43:15
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

... he, he, he... pa na svu srecu nije... kao sto ti je poznato, imao sam jedno lose iskustvo sa nabavkom tih tronova... ;]

ma znam ... stvarno svakakvog sveta ima
King Warrior Posted - 22/01/2010 : 19:39:29
ah, ovo tvoja kolekcija. Ja mislio od MOS.
Duh_koji_hoda Posted - 22/01/2010 : 18:38:43
... he, he, he... pa na svu srecu nije... kao sto ti je poznato, imao sam jedno lose iskustvo sa nabavkom tih tronova... ;]
Born To Run Posted - 22/01/2010 : 18:27:20
Dobro je da te nije zajebo taj od koga si ga nabavio
Duh_koji_hoda Posted - 22/01/2010 : 18:23:00
... he, he, pa nabavio... sve pre ili kasnije ispliva, samo treba biti strpljivi...
Born To Run Posted - 22/01/2010 : 18:02:58

Nego otkud ti Tron integral ?!!!!!!!!!!!!
Duh_koji_hoda Posted - 22/01/2010 : 17:50:00
uh, bio je do skora jedan... kupio sam ono hc delu izdanje Sage vol.1, ali jbga, skontao sam cu tesko ispratiti i preostalih 5 knjiga, pa sam se resio toga... nije mi Swam Thing nista posebno...
swamp thing Posted - 22/01/2010 : 17:33:13
Hm, ne vidim nijednog Swampy-ja na policama... :) :) :)
Duh_koji_hoda Posted - 22/01/2010 : 16:41:16
quote:
Originally posted by Born To Run

Babo24 zar ne vidis da se Duh koji hoda sprda. On ni ne cita zagora a od americkih stripova ima vise nego svi mi zajedno. nemoj se primati vise

... ... mada ne vazi ti ovo da imam bas mnogo amera... gomilu stvari sam morao i da prodam... jbga, studentski zivot nije lak, pogotovao ako nakon 5 godina batalis sve, pa krenes ispocetka kao brucos...

evo kako to sad izgleda

kreŠa Posted - 22/01/2010 : 14:49:15
A eno i Torgal pirata koje ja mesecima tražim.
King Warrior Posted - 22/01/2010 : 14:34:04
opa, vidi Blankets.
Ja mislio da si ti na 100% superherojskom tripu.
Man_of_Steel Posted - 22/01/2010 : 12:28:32
quote:
Originally posted by Born To Run

Babo24 zar ne vidis da se Duh koji hoda sprda. On ni ne cita zagora a od americkih stripova ima vise nego svi mi zajedno. nemoj se primati vise

Kvariš Duhu žurku...
Mislim, momak čak neume ni da spejule Bejtmena...

(starija slika, verujem da ima još puno toga, ali ilustracije radi za neupućene...)
Born To Run Posted - 22/01/2010 : 12:20:20
Babo24 Posted - 22/01/2010 : 09:33:59
Posto ocito imas kratkotrajno pamcenje, jer da nema sitija bi se sta sam prije napisa u vezi Zagora. Ja ne serem po nikome za nista, nego govorim cinjenice, jebe se meni ko ce sta citat, svak ima svoj ukus, a o ukusima se ne raspravlja. Vi volite Zagora, ok, vasa stvar, al isto tako, ako nisi u stanju citat strane stripove, onda si treba sutit, jer prvi si pocea kad si reka da je topic glup.

Nisam sigurno dosa ja na vasu raspravu i reka VAMA da je debilna. Vi ga volite i u to ne ulazim.

Moga bi te ja sad srat cilo vrime zbog ovog sta si napisa "Zagor je vise od zivota i ti to nikad shvatii neces". Tvoja stvar.

A lipo te sad molim da svoje rasprave o domacim stripovima maknes s mog topica jer ovde ne pripadaju, a makni se i ti posto to ne citas.

Modeator, ako mos izbrisi njegove postove, ako ne. izbrisi cili topic.
sloppy Posted - 21/01/2010 : 22:36:25
pa ni nije baš nešto. u stvari je strip samo pisan po seriji. nija ga ni pisao gainman nego mike carey
zbog toga sam i pomenuo seriju koja je bila prva u radnji i pisao ju gainman
Duh_koji_hoda Posted - 21/01/2010 : 22:08:21
...ah, pa dosta su mi roman i serija... strip me nesto nije privukao ni da ga procitam...
sloppy Posted - 21/01/2010 : 21:34:14
pa ako bi imao strip u kolekciji ne bi ti trebalo ič ni na wiki. :P
Duh_koji_hoda Posted - 21/01/2010 : 20:02:03
quote:
Originally posted by sloppy

... ja ne mogu da se otmem utisku da je u onom prvom arku cika Morison poprilicno izpozajmljivao atmosferu i fazone od cika Gejmena, tj. iz Nikadodjije?

neverwhere je izašo na tv tek 1996 a tad je prvi arc invisibles ve završio. a strip neberwhere je izašao tek 2005-06.

... au jbte... wikipedia je zakon... mislio sam da je serija snimljena po romanu, koji je izasao par godina ranije, kad ono sipak, sad pogledah i videh da je roman ustvari napisan po seriji...
sloppy Posted - 21/01/2010 : 19:46:16

... ja ne mogu da se otmem utisku da je u onom prvom arku cika Morison poprilicno izpozajmljivao atmosferu i fazone od cika Gejmena, tj. iz Nikadodjije?

neverwhere je izašo na tv tek 1996 a tad je prvi arc invisibles ve završio. a strip neberwhere je izašao tek 2005-06.
Duh_koji_hoda Posted - 21/01/2010 : 19:23:30
quote:
Originally posted by Babo24

quote:

... ha, ha, ha... covek je ocigledno nedavno otkrio engleski jezik, pa sad o tome trubi na sve strane... sad bi bilo kul da mu se javi neko ko parla italijanski i preprica mu sve do sada ne objavljene epizode Zagora kod nas...

Jadna majko, da nije vas tj. tebe degenerika, forum bi bija prazan. Bolje ja znam engleski nego ti svoj materinji jezik u to budi siguran, a tvoja sramota sta ga nes nikad znat i sta ces cili zivot citat Zagora.

Ti si ocito neka neuka seljacina, i nemas sta pametno odgovorit, nego pises gluposti, radije aj i nauci engleski, i ako nemas para, skini strip s piratebay-a i program ComicRack i procitaj, nego da se pravis pametan na forumu kad nisi.

... aj bre idi citaj Bejtmena, Spermena, Ajlijena, Utlimatsle i ostala sranja i ne pricaj gluposti... Zagor je vise od zivota i ti to nikad shvatii neces... jao boze kako volim ove pseudointelektualce koji seru po Zagoru, a hvale se Bejtmenom i slicnim sranjima... ha, ha, ha...
Babo24 Posted - 21/01/2010 : 19:18:00
quote:

... ha, ha, ha... covek je ocigledno nedavno otkrio engleski jezik, pa sad o tome trubi na sve strane... sad bi bilo kul da mu se javi neko ko parla italijanski i preprica mu sve do sada ne objavljene epizode Zagora kod nas...

Jadna majko, da nije vas tj. tebe degenerika, forum bi bija prazan. Bolje ja znam engleski nego ti svoj materinji jezik u to budi siguran, a tvoja sramota sta ga nes nikad znat i sta ces cili zivot citat Zagora.

Ti si ocito neka neuka seljacina, i nemas sta pametno odgovorit, nego pises gluposti, radije aj i nauci engleski, i ako nemas para, skini strip s piratebay-a i program ComicRack i procitaj, nego da se pravis pametan na forumu kad nisi.
Duh_koji_hoda Posted - 21/01/2010 : 18:22:11
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by manhunter

-The invisibles 1

I? Kako su ti legli?

Problem sa Invisiblesima je što postaju iole čitljivi tek od Bloody hell in America, što crtački, što narativno - pa onda moraš da se vratiš na početne trejdove da bi sve imalo smisla.

I pročitaš knjigu intervjua sa Morrisonom.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000