T O P I C R E V I E W |
The Hammer of Hell |
Posted - 05/02/2010 : 10:39:01 Jeph Loeb i Arthur Adams.
Vrlo dobar broj, toliko da ću čak morati provjeriti Marvelovu prethodnu zbrku zvanu Ultimatum, ali strip sasvim dobro funkcionira i bez njega. Jeph Loeb se najzad sabrao i izbacio solidan broj.
A Arthur Adams? Legenda iz 80-ih i 90-ih, savršen crtež, danas ih više ne prave takve. Mislim da ima neko novo izdanje Asgardian Wars-a, nevjerojatna vještina.
|
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Billy_the_Kid |
Posted - 07/02/2010 : 13:59:25 Evo procitao sam i jos ponesto iz ultimate comics-a Spiderman se pretvorio u pravu teenage sapunicu, sve je manje superhero shit-a a sve vise podsjeca na seriju tipa Beverly Hills Ultimate Avengers - hmmm ako mi ista moze ici na zivce to je zanemarivanje kontinuiteta u stripovima... Koliko Origin od Ultimate Ironmana ima veze sa ostalim stripovima pojma nemam, al evo mu brata koji je, pazi sad ovo, 10 puta pametniji od njega, War Machine Rodhey kao sadisticki black ops kreten, i ostale kopije orginalnog tima koji po pravilu su nevjerovatno uobrazeni i jedva cekamo da pocnu umirati. A tu je i famozni cosmic cube koji ima moc da izokrece stvarnost... moze biti da mnogi poginuli samo cekaju da izbace ruke iz svojih grobova... |
Billy_the_Kid |
Posted - 05/02/2010 : 18:14:19 quote: Originally posted by sloppy
pa nije bilo samo pet brojeva. on je to počeo več u ultimates 3. i koji si original mislio? original wolverine iz regular marvel u,, original ultimate wolverine ili daken-a koji je sin u regular marvel u.? meni je u stvari prvi broj ovoga bio ok. kitty je odlična, a mali če vjerovatno bit antipatičan emo klinac par brojeva i onda če se vratit tata logan.
Dobro zaboravio sam spomenuti ultimates 3 i dobro zar je bitno jel ultimate wolverine ili regularni, neke velike razlike bas i nema I dao Bog da se tata Logan sto prije vrati |
Djole |
Posted - 05/02/2010 : 17:50:08 Da, za Loeba je čitljivo. I prelepo crtano. A snuff stip Ultimatum zbilja treba preskočiti. |
sloppy |
Posted - 05/02/2010 : 17:47:23 pa nije bilo samo pet brojeva. on je to počeo več u ultimates 3. i koji si original mislio? original wolverine iz regular marvel u,, original ultimate wolverine ili daken-a koji je sin u regular marvel u.? meni je u stvari prvi broj ovoga bio ok. kitty je odlična, a mali če vjerovatno bit antipatičan emo klinac par brojeva i onda če se vratit tata logan. |
Billy_the_Kid |
Posted - 05/02/2010 : 14:46:15 Koliko god da su se ljudi trudili sa sa stotinama brojeva iz ultimate marvela, Loebu je trebalo samo 5 brojeva da posalje sve u wc solju. Najvise je fasovao X men strip tako da se cudim da ga pokusavaju objaviti s obzirom da je vecina relevantnih likova mrtva. Ovaj teenage Wolverine nije ni blizu orginala
Loeb nabij se na kurac |
sloppy |
Posted - 05/02/2010 : 11:48:50 nemoj ultimatum. mislim meni je finch ok ali to je nevjerovatno loše. svake tri strane neko umre i to je to. ne treba to nikome. (he, he. a imam kuči hc. pametan sam ja) |