T O P I C R E V I E W |
Obi-wan |
Posted - 08/03/2010 : 22:23:53 U zadnje vrijeme nailazim na prazne crne stranice tu i tamo po američkim stripovima (uvijek sa lijeve strane, stoje bez nekog vidnog razloga). Zna li netko da li je to greška u štampanju (fali stranica) ili normalna stvar...
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Vlaadisha |
Posted - 17/03/2010 : 18:25:59 quote: Originally posted by King Warrior
svaka cast Morrisonu, ali Portera nisam mogao da svarim. Tako drven crtez sam rijetko vidjao. Mada ,bio je detaljan za okolinu, to da, ali figure i kadriranje je na najnizem nivou.
Potpuno se slazem za Portera (iako mi je kadriranje bilo OK), ali sam se u prvih nekoliko arcova bio toliko navikao na njegov stil da mi je smetala promena kasnije, maltene kao da price koje nije on radio nisu canon.
Uzgred, mislim da je tus Dzona Dela dosta vadio stvar.
Sta Porter danas radi? Mislim da sam ga video na nekom JSA ili Magogu? <--- posto je topic vec otisao u kurac |
Obi-wan |
Posted - 17/03/2010 : 18:11:19 quote: Originally posted by Babo24
quote: Originally posted by Djole
Hehehe, pa čekaj, čovek je lepo otvorio topik da pita nešto, a ti si ga ispljuvao najstrašnije. Na osnovu čega očekuješ drugačiji tretman kad ti pitaš nešto?
Otvoria je topik da pita jednu od najnormalnijih stvari koje postoje, to je isto da ja pitam, zasto su na HC jos jedne tanke korice, koja korist od njih, pa razapeli bi me, a to sta vi idete usporedivat te njegove CRNE LISTOVE i OPCU KULTURU, to je vec druga stvar, al jebiga, ocete vi da imate zadnju recenicu
Otvorio sam temu s pitanjem za te crne listove jer mi nisu potpuno logično razmješteni (nakon svakih 24 str. recimo, već ih ima negdje više, negdje manje). Čisto da znam koji je vrag tj. imam li falične stripove tj. da li sam nešto propustio. Možda pitanje jest naivno za tebe jer očigledno znaš više od mene. A sada vidiš da postoje i ljudi koji znaju više od tebe (kao Djole npr.) i odmah krećeš u ofanzivu. Moj prijedlog je da zajedno iskuliramo i ne pravimo preveliku dramu oko ničega. Da mogu topic bih obrisao jer ne služi više ničemu dobrom... |
sloppy |
Posted - 17/03/2010 : 15:13:24 quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Babo24
Nemoj tako, napast ce i tebe odma, vidis da je to stvar opce kulture, znaci ako nisi ga nisi procita, nije za tebe, slusaj ove pametne.
Damn, you really don't like the taste of your own medicine, do you? ;)
|
Markos |
Posted - 17/03/2010 : 14:40:57 Koji lik... |
King Warrior |
Posted - 17/03/2010 : 14:31:46 @Babo 24, lafe, samo polako. Niko te nije napao pa nema ni razloga da se branis.Ljudi se malo zezaju i zabavljaju, ne uzimaj odmah sve zdravo za gotovo |
Babo24 |
Posted - 17/03/2010 : 14:26:52 quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by Markos
JLA je stvar opšte comic book kulture, a ne fotografskog pamćenja. ;)
Jesi ti mozda zavrsia Filozofski fakultet, ocito jesi pa dilis filozofiju.
Evo, u ovih pet postova na ovom topicu se moze vidit da si tipičan splićanin:)
Evo ih, sad ce i ostali filozofi pocet. Vama je na ovom forumu Zagor opca kultura, a ovo sta ovaj govori, to su gluposti. Kakva opca kultura, ja iman doma stotine stripova, vise sam i zaboravia sta sam sve procita unazad 5-6 godina. Za pripoznat ovu sliku i strip, moras ga imat ili procitat, kako drukcije znat o cemu se radi. Da nebi ja sad zumira i cita tekst da skontam o cemu se radi. Al ne, uvik ce se, fala bogu, nac neki pametnjaković koji ce nas odma ic posrat samo da on ispadne bolji u nekom slucaju. Koje gluposti i prepucavanja
Kao prvo, i ja sam splićanin, tako da znam o čemu govorim. Kao drugo, ti si tu čovjeka toliko ispljuvao za neko nevino pitanje, zašto bi onda netko drugi tebe štedio? Kako se postaviš prema drugima, tako će i drugi prema tebi. Kao treće, svidjelo se to nekome ili ne, Zagor jest opća kultura u ex-yu, kad je strip u pitanju. Kao i Alan Ford i Asterix i Talični i ekipa.
Jel moji podaci moraju bit tocni na forumu ???
|
Babo24 |
Posted - 17/03/2010 : 14:25:56 quote: Originally posted by Djole
Hehehe, pa čekaj, čovek je lepo otvorio topik da pita nešto, a ti si ga ispljuvao najstrašnije. Na osnovu čega očekuješ drugačiji tretman kad ti pitaš nešto?
Otvoria je topik da pita jednu od najnormalnijih stvari koje postoje, to je isto da ja pitam, zasto su na HC jos jedne tanke korice, koja korist od njih, pa razapeli bi me, a to sta vi idete usporedivat te njegove CRNE LISTOVE i OPCU KULTURU, to je vec druga stvar, al jebiga, ocete vi da imate zadnju recenicu |
King Warrior |
Posted - 17/03/2010 : 14:10:51 quote: Originally posted by Raven84
Ja sam procitao stotine americkih stripova, ali moram priznati da ovo nisam prepoznao, mozda do toga jer nisam ni citao strip. Al mada je crtez lijep, ne vristi koji je to crtac, (Mahnke?, fotka je losa) a gospodica (Oracle?) prikazana na slici nikako ne odaje da je rijec o JLA. To za opcu kulturu stoji, morat cu i to procitati.
Djole je u pravu. Ovaj Morrisonov JLA serijal zajedno sa Spideyjem i njegovim klonom,kao i energetskim Supermanom su obiljezili superherojsku scenu sredinom do kraja devdesetih godina. Kada razmisljam o superherojima iz tog vremena, te tri stvari mi prve padaju na pamet. |
Markos |
Posted - 17/03/2010 : 13:57:02 quote: Originally posted by Babo24
quote: Originally posted by Markos
Evo ih, sad ce i ostali filozofi pocet. Vama je na ovom forumu Zagor opca kultura, a ovo sta ovaj govori, to su gluposti. Kakva opca kultura, ja iman doma stotine stripova, vise sam i zaboravia sta sam sve procita unazad 5-6 godina. Za pripoznat ovu sliku i strip, moras ga imat ili procitat, kako drukcije znat o cemu se radi. Da nebi ja sad zumira i cita tekst da skontam o cemu se radi. Al ne, uvik ce se, fala bogu, nac neki pametnjaković koji ce nas odma ic posrat samo da on ispadne bolji u nekom slucaju. Koje gluposti i prepucavanja
Kao prvo, i ja sam splićanin, tako da znam o čemu govorim. Kao drugo, ti si tu čovjeka toliko ispljuvao za neko nevino pitanje, zašto bi onda netko drugi tebe štedio? Kako se postaviš prema drugima, tako će i drugi prema tebi. Kao treće, svidjelo se to nekome ili ne, Zagor jest opća kultura u ex-yu, kad je strip u pitanju. Kao i Alan Ford i Asterix i Talični i ekipa. |
Djole |
Posted - 17/03/2010 : 13:44:54 To je početak kraja stripova devedesetih. Priče su već napravile kvalitativni skok, ali crtež je još uvek gomila poza i grimasa. |
King Warrior |
Posted - 17/03/2010 : 13:38:03 svaka cast Morrisonu, ali Portera nisam mogao da svarim. Tako drven crtez sam rijetko vidjao. Mada ,bio je detaljan za okolinu, to da, ali figure i kadriranje je na najnizem nivou. |
Djole |
Posted - 17/03/2010 : 13:20:37 Hehehe, pa čekaj, čovek je lepo otvorio topik da pita nešto, a ti si ga ispljuvao najstrašnije. Na osnovu čega očekuješ drugačiji tretman kad ti pitaš nešto? |
Babo24 |
Posted - 17/03/2010 : 13:15:24 quote: Originally posted by Markos
Evo ih, sad ce i ostali filozofi pocet. Vama je na ovom forumu Zagor opca kultura, a ovo sta ovaj govori, to su gluposti. Kakva opca kultura, ja iman doma stotine stripova, vise sam i zaboravia sta sam sve procita unazad 5-6 godina. Za pripoznat ovu sliku i strip, moras ga imat ili procitat, kako drukcije znat o cemu se radi. Da nebi ja sad zumira i cita tekst da skontam o cemu se radi. Al ne, uvik ce se, fala bogu, nac neki pametnjaković koji ce nas odma ic posrat samo da on ispadne bolji u nekom slucaju. Koje gluposti i prepucavanja |
Djole |
Posted - 17/03/2010 : 13:13:16 quote: Originally posted by Babo24
Nemoj tako, napast ce i tebe odma, vidis da je to stvar opce kulture, znaci ako nisi ga nisi procita, nije za tebe, slusaj ove pametne.
Damn, you really don't like the taste of your own medicine, do you? ;) |
Djole |
Posted - 17/03/2010 : 13:11:39 quote: Originally posted by Raven84
Ja sam procitao stotine americkih stripova, ali moram priznati da ovo nisam prepoznao, mozda do toga jer nisam ni citao strip. Al mada je crtez lijep, ne vristi koji je to crtac, (Mahnke?, fotka je losa) a gospodica (Oracle?) prikazana na slici nikako ne odaje da je rijec o JLA. To za opcu kulturu stoji, morat cu i to procitati.
Ma zezam lika, u skladu sa njegovim postovima na ovom topiku. ;)
First clue je (rani) Porterov crtež, drugi što je to Babs, treći što drži Motherbox. 1+2+3 = JLA |
Babo24 |
Posted - 17/03/2010 : 13:09:25 quote: Originally posted by Raven84
Nemoj tako, napast ce i tebe odma, vidis da je to stvar opce kulture, znaci ako nisi ga nisi procita, nije za tebe, slusaj ove pametne. |
Raven84 |
Posted - 17/03/2010 : 12:53:00 Ja sam procitao stotine americkih stripova, ali moram priznati da ovo nisam prepoznao, mozda do toga jer nisam ni citao strip. Al mada je crtez lijep, ne vristi koji je to crtac, (Mahnke?, fotka je losa) a gospodica (Oracle?) prikazana na slici nikako ne odaje da je rijec o JLA. To za opcu kulturu stoji, morat cu i to procitati. |
Markos |
Posted - 17/03/2010 : 12:11:24 quote: Originally posted by Babo24
Evo, u ovih pet postova na ovom topicu se moze vidit da si tipičan splićanin:) |
sloppy |
Posted - 17/03/2010 : 11:38:57 al stvarno tu nije u pitanju fotografsko pamćenje. to je podforum za američki strip i fotografija je od jednog od poznatijih stripova. mislim da je više u pitanju ko to ima kuči i ko ne. |
Babo24 |
Posted - 17/03/2010 : 11:28:31 quote: Originally posted by Djole
|
Djole |
Posted - 17/03/2010 : 11:12:22 JLA je stvar opšte comic book kulture, a ne fotografskog pamćenja. ;) |
Babo24 |
Posted - 17/03/2010 : 11:00:11 quote: Originally posted by Djole
Kad ne možeš da prepoznaš Morrisonovu JLA, verovatno nije za tebe. ;)
Uf, nisam znao da si ti procitao sve stripove sta postoje na trzistu, ocito imas fotografsko pamcenje pa mozes da pripoznas svaku stranicu stripa. Svaka cast |
alen |
Posted - 17/03/2010 : 10:38:35 Ja mislio da je to Batman... :( |
Djole |
Posted - 17/03/2010 : 10:36:25 Kad ne možeš da prepoznaš Morrisonovu JLA, verovatno nije za tebe. ;) |
Babo24 |
Posted - 17/03/2010 : 10:30:20 Koji je to strip uopce ? |
|
|