T O P I C R E V I E W |
logossun |
Posted - 09/08/2010 : 21:06:05 Bok! Moj rođendanski poklon ove godine je 50% popusta na SVE stripove, albume, igračke itd. HIGHER GROUND COMICSA na prodaji na mojim internetskim stranicama. Popust će vrijediti ** SAMO TAJ DAN (SUBOTA 14.8.), OD 8 UJUTRO DO PONOĆI **!
Svi katalozi u igri nalaze se na www.hgc.logossun.com
Trenutno je tamo VELIKI katalog američkih albuma koji sadrži većinu poznatih, kvalitetnih naslova poput SIN CITYA, BATMANA, CONANA, SANDMANA, itd. Tome će se do tada pridružiti i KATALOG SVESKI I SPECIJALKI (i MAGAZINA - npr HEAVY METAL!) te još jedan posebni katalog albuma kojeg spremam.
Za ilustraciju, BATMAN: VAMPIRE TRILOGY taj dan neće biti 140 kn nego samo - 70. Tvrdoukoričeni SANDMAN: THE DREAM HUNTERS neće biti 175 kn već samo - 88 itd.
** STRIPOVE MOŽETE NARUČITI ISKLJUČIVO E-POŠTOM, DA BI IZBJEGLI PROBLEME S TIME KO JE NARUČIO PRIJE, KOKOŠ ILI JAJE. ** Naručivat ćete na moju adresu, logossun@logossun.com
Tko smije naručiti? SVI, bilo da ste iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne (ili šire), s time da a) nemate nikakvih prijašnjih dugova prema meni i b) da kupljene stripove unaprijed platite, uz poštarinu. (jasno, za ljude izvan Hrvatske ćemo dogovoriti posebne uvjete)
Dakle, odmah možete skinuti katalog s www.hgc.logossun.com (zip od oko 35 MB) i vidjeti što vas zanima. Od sada do 14.8. (subota) ću još dodati gore barem dva kataloga, pa provjerite stranicu recimo jednom dnevno - a u subotu od 8 ujutro - ko prvi njemu strip upola cijene!
Cheers!
d. |
|
|