Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
logossun
Posted - 09/08/2010 : 21:06:05 Bok! Moj rođendanski poklon ove godine je 50% popusta na SVE stripove, albume, igračke itd. HIGHER GROUND COMICSA na prodaji na mojim internetskim stranicama. Popust će vrijediti ** SAMO TAJ DAN (SUBOTA 14.8.), OD 8 UJUTRO DO PONOĆI **!
Trenutno je tamo VELIKI katalog američkih albuma koji sadrži većinu poznatih, kvalitetnih naslova poput SIN CITYA, BATMANA, CONANA, SANDMANA, itd. Tome će se do tada pridružiti i KATALOG SVESKI I SPECIJALKI (i MAGAZINA - npr HEAVY METAL!) te još jedan posebni katalog albuma kojeg spremam.
Za ilustraciju, BATMAN: VAMPIRE TRILOGY taj dan neće biti 140 kn nego samo - 70. Tvrdoukoričeni SANDMAN: THE DREAM HUNTERS neće biti 175 kn već samo - 88 itd.
** STRIPOVE MOŽETE NARUČITI ISKLJUČIVO E-POŠTOM, DA BI IZBJEGLI PROBLEME S TIME KO JE NARUČIO PRIJE, KOKOŠ ILI JAJE. ** Naručivat ćete na moju adresu, logossun@logossun.com
Tko smije naručiti? SVI, bilo da ste iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne (ili šire), s time da a) nemate nikakvih prijašnjih dugova prema meni i b) da kupljene stripove unaprijed platite, uz poštarinu. (jasno, za ljude izvan Hrvatske ćemo dogovoriti posebne uvjete)
Dakle, odmah možete skinuti katalog s www.hgc.logossun.com (zip od oko 35 MB) i vidjeti što vas zanima. Od sada do 14.8. (subota) ću još dodati gore barem dva kataloga, pa provjerite stranicu recimo jednom dnevno - a u subotu od 8 ujutro - ko prvi njemu strip upola cijene!