forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Spider/Venom - sta kupiti ???

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
emirem Posted - 19/06/2011 : 16:13:02

O cemu se radi..Kao klinac citao u nekim "nasim" stripovima neku epizodu kako neka crna sjena svaki put kad se probudi ulazi i/ili lijepi na njegovo tijelo..pa se sjetio sada kada hocu da malo skupim neke od naj epizoda "Marvela" i nesto od Spideya, a zanima me usko podrucje oko tog Venoma,sta je , tko je i odakle je to cudo i kako se Spidey njega rijesio ( vidio u filmu,ali trazim strip)
Onaj ultimate collection(prva slika,nasao slike sa BD-a) mi se cini oko 400-tinjak stranica pa je tu valjda opisano.
ako sta tko zna..Hvala!

12   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
emirem Posted - 25/06/2011 : 15:34:10
quote:
Originally posted by Patrix

ako kupiš ovaj svezak,saznat ćeš kako).

Super, nemoj mi reci nisam jos narucio nista od tih stripova..Thor i Moon Knight idu uskoro,Spideya cu drugi mj za rotjkas..
Patrix Posted - 25/06/2011 : 10:35:44
Od svega sam čitao samo Ultimate Spider-mana/Venom,nije loše...Štoviše OK je,radnja nije loša,crtež je dobar(premda je crtao Bagley),naslovnice super.Imam ga u bookglobe-ovom izdanju.Smiješna stvar,u predzadnjem broju,tijekom Peterove i Venomove borbe,u tabli kad padaju na auto,jedva su prikazani oni sami,već je većina table sa dućanom MORE COMICS.Također je zanimljivo to da Venoma nije ubio Peter(ni Spider-man[;D])već Venom umre nesretnim slučajem(ako kupiš ovaj svezak,saznat ćeš kako).
Ovi drugi svesci mi također izgledaju vrlo zanimljivo.
emirem Posted - 20/06/2011 : 00:20:10
quote:
Originally posted by Vlaadisha

Taj trejd (Birth of Venom) je idealan za pocetak.

U njemu imas tri i po strane plus naslovnu za Secret Wars #8, gde se objasnjava kako je Spajdi dobio crni kostim. Potom nastavci iz regularne serije, tj Amazing Spider-Man #252-259. Crtao uglavnom Ron Frenz, koji je ovde jos uvek drugorazredni Sal Buscema (koji je opet drugorazredni John Buscema). Ove price idu paralelno sa Spectacular Spider-Man #90-96, kojih nema u ovom trejdu. Radnja moze da se prati bez problema, ali preporuka i za Spectacular, pogotovo sto se i taj serijal dosta bavio crnim kostimom i njegovom evolucijom u Venoma. Trazi ili stare Eksove sa Paukom od broja 484 pa do kraja (512) ili prosto uzmi Essential Peter Parker, The Spectacular Spider-Man vol. 4.

Poslednja epizoda iz Eksa nastavlja se direktno u Web of Spider-Man #1, takodje u trejdu Birth of Venom. Konacno, kako je od crnog kostima postao Venom imas ispricano u Amazing #298-300 i 315-317, koje je crtao Todd McFarlane (Spawn)... cime se zavrsava ova kolekcija. Ukupno oko 350 strana u boji.

Hvala na opsirnom info,pa cu pogledati za to...
emirem Posted - 20/06/2011 : 00:17:12
quote:
Originally posted by Windwalker

Ok, hvala.

Puno bolje,zarazio se kupovinom na BD-u,probaj za pocetak da se uclanis a mi ti tj. mozemo si svi medjusobno poslati mail sa razglednicom za 10% na sve...
Posalji mi na PM svoj mail i ime pa ti saljem mail ,ja sam danas dobio od jednog clan,a prije par dana jos jedan za popust..10% je 10% nije puno ali veseli..
Windwalker Posted - 19/06/2011 : 20:33:12
Ok, hvala.
Paka01 Posted - 19/06/2011 : 20:11:46
Samo bolje
Mr. Bushido Posted - 19/06/2011 : 20:04:03
quote:
Originally posted by Windwalker

Kaj je to BD?

Book Depository. Nešto poput Amazona.
Windwalker Posted - 19/06/2011 : 20:02:04
Kaj je to BD?
Vlaadisha Posted - 19/06/2011 : 18:25:29
Taj trejd (Birth of Venom) je idealan za pocetak.

U njemu imas tri i po strane plus naslovnu za Secret Wars #8, gde se objasnjava kako je Spajdi dobio crni kostim. Potom nastavci iz regularne serije, tj Amazing Spider-Man #252-259. Crtao uglavnom Ron Frenz, koji je ovde jos uvek drugorazredni Sal Buscema (koji je opet drugorazredni John Buscema). Ove price idu paralelno sa Spectacular Spider-Man #90-96, kojih nema u ovom trejdu. Radnja moze da se prati bez problema, ali preporuka i za Spectacular, pogotovo sto se i taj serijal dosta bavio crnim kostimom i njegovom evolucijom u Venoma. Trazi ili stare Eksove sa Paukom od broja 484 pa do kraja (512) ili prosto uzmi Essential Peter Parker, The Spectacular Spider-Man vol. 4.

Poslednja epizoda iz Eksa nastavlja se direktno u Web of Spider-Man #1, takodje u trejdu Birth of Venom. Konacno, kako je od crnog kostima postao Venom imas ispricano u Amazing #298-300 i 315-317, koje je crtao Todd McFarlane (Spawn)... cime se zavrsava ova kolekcija. Ukupno oko 350 strana u boji.
Paka01 Posted - 19/06/2011 : 16:40:11
BD prodaje samo nove stripove
emirem Posted - 19/06/2011 : 16:37:40
quote:
Originally posted by Paka01

Nije baš da ti mogu pomoć puno, al preporučan da malo pročitaš recenzije na Amazonu... Evo ovo sam ja naša, čini se da se radi o vrlo dobrome trejdu:
http://www.amazon.com/Spider-Man-Birth-Venom-Jim-Shooter/dp/0785124985

Bas pogledao ,mislim da je to prema epizodama iz razlicith serija bas ono stao me zanima,gledao sam ih na BD-u i nekih nema za nabaviti,jer cak oni i ne prodaju polovne-used stripove!!
Paka01 Posted - 19/06/2011 : 16:23:47
Nije baš da ti mogu pomoć puno, al preporučan da malo pročitaš recenzije na Amazonu... Evo ovo sam ja naša, čini se da se radi o vrlo dobrome trejdu:
http://www.amazon.com/Spider-Man-Birth-Venom-Jim-Shooter/dp/0785124985

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000