forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Osvetnici (Avengers)

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
sasaradisic Posted - 26/08/2012 : 16:05:51
Koji vam je omiljeni pripadnik Osvetnika(Avengers-a)?
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
sasaradisic Posted - 30/08/2012 : 20:46:31
King Warrior Posted - 30/08/2012 : 15:43:31
ovu sliku je postavio Vin Diesel prije nekoliko minuta na fejsu:

Tutta Posted - 30/08/2012 : 15:00:41
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Tutta

jel ti hoces ovdje neko zabrane da djelis? ko smije komentar ostaviti a ko ne. ja nikog nisam uvrjedio,osmi tebe izgleda sto sam samo rekao da mi se od tih nesvidja nitko. ja sam samo bio napisao-nitko.jel to uvreda? postoje pravila na st.com,i ja sa mojim "nitko", ni jedno pravilo nisam prekrsio.hvala na strpljenju.

Ništa ti ja ne zabranjujem, samo ističem da bi bilo pristojno da barem malo poznaješ tematiku o kojoj se raspravlja. Inače ne vidim razlog zašto bi došao u temu koja te ne zanima, u kojoj se raspravlja o stvarima koje te ne zanimaju. Kao da ja sad krenem komentirati nuklearnu fiziku iako nemam pojma o istoj.

izvini!!! stvarno kazem. ja obozavam stripove,lijepo je sto ima razlicitih,svako ima drugaciji ukus.ja ni najmanje zlo ne mislim o bilo kojemu strip liku. lp
Mr. Bushido Posted - 30/08/2012 : 14:54:34
quote:

svatko zna da americki idoli imaju vise obozavitelja.(na svijetu) ne na st.com.

Ok, sad mi je sve jasno. Ti si tu da nam to nabijaš na nos. Iako mnogi od nas podjednako vole pročitati epizode Kapetana Amerike, Zagora i Astro Boya.

Na kriva si vrata pokucao.
Mr. Bushido Posted - 30/08/2012 : 14:48:49
quote:

jel ti hoces ovdje neko zabrane da djelis? ko smije komentar ostaviti a ko ne. ja nikog nisam uvrjedio,osmi tebe izgleda sto sam samo rekao da mi se od tih nesvidja nitko. ja sam samo bio napisao-nitko.jel to uvreda? postoje pravila na st.com,i ja sa mojim "nitko", ni jedno pravilo nisam prekrsio.hvala na strpljenju.

Ništa ti ja ne zabranjujem, samo ističem da bi bilo pristojno da barem malo poznaješ tematiku o kojoj se raspravlja. Inače ne vidim razlog zašto bi došao u temu koja te ne zanima, u kojoj se raspravlja o stvarima koje te ne zanimaju. Kao da ja sad krenem komentirati nuklearnu fiziku iako nemam pojma o istoj.
Tutta Posted - 30/08/2012 : 14:46:59
quote:
Originally posted by King Warrior

Izvinjavam se sto opet prekidam vas razgovor.
Bushido, upitno je koliko je Tutta uopste Zagorovac.
Koliko znam on je u prvoj liniji Texovac.
Sjecam se nekih komentara kao "Tex je bog" i slicno.
Tutta, ispravi me ako grijesim.

tocno. meni uglavnom odgovara strip-scena: italija,francuska,belgija. americka mi je previse americka. al ja nijednu nepodcjenivam.svatko zna da americki idoli imaju vise obozavitelja.(na svijetu) ne na st.com.
King Warrior Posted - 30/08/2012 : 14:33:49
Izvinjavam se sto opet prekidam vas razgovor.
Bushido, upitno je koliko je Tutta uopste Zagorovac.
Koliko znam on je u prvoj liniji Texovac.
Sjecam se nekih komentara kao "Tex je bog" i slicno.
Tutta, ispravi me ako grijesim.
Tutta Posted - 30/08/2012 : 14:24:04
quote:

quote:

quote:

Pa si se došao busati u prsa sa ikonom Zagora.

Opet, čemu? Ako si imao potrebu istaknuti da je Zagor najjači od svih, za to nisi trebao dolaziti ovdje. Za to ima dovoljno tema u pripadajućem podforumu.

Samo opusteno. Da se zagorovci nerviraju svaki put kada im neko uleti u topike i podje da provocira, svaki dan bi dobijali nervne slomove.

King, nije tu stvar oko toga "mi ili oni", da je netko to napravio na temi o Zagoru bilo bi isto sranje, i isto tako neprimjereno. Ne shvaćam te padobrance koji dođu u temu koja ih ne zanima, o stripu koji ih ne zanima, samo kako bi se podičili kako ih to ne zanima i kako o tome nemaju pojma. U čemu je fora dičiti se svojim neznanjem?

Baš neki dan čitam komentare na recenzije, i dođem do Mausa, i tamo naletim na nekoliko bisera. Međutim, najgori među njima bio je tellerov komentar. Točno se vidi da ga nije ni čitao, niti ga ta tematika zanima, ali on je baš morao doći, podijeliti najgore ocjene i ostaviti najbesmisleniji komentar, koji je i prilično bezobrazan kada se uzme u obzir tematika stripa. Čemu to?

King Warrior Posted - 30/08/2012 : 13:49:44
Kontam.
Sve ok.
Mr. Bushido Posted - 30/08/2012 : 13:27:29
quote:

quote:

Opet, čemu? Ako si imao potrebu istaknuti da je Zagor najjači od svih, za to nisi trebao dolaziti ovdje. Za to ima dovoljno tema u pripadajućem podforumu.

Samo opusteno. Da se zagorovci nerviraju svaki put kada im neko uleti u topike i podje da provocira, svaki dan bi dobijali nervne slomove.

King, nije tu stvar oko toga "mi ili oni", da je netko to napravio na temi o Zagoru bilo bi isto sranje, i isto tako neprimjereno. Ne shvaćam te padobrance koji dođu u temu koja ih ne zanima, o stripu koji ih ne zanima, samo kako bi se podičili kako ih to ne zanima i kako o tome nemaju pojma. U čemu je fora dičiti se svojim neznanjem?

Baš neki dan čitam komentare na recenzije, i dođem do Mausa, i tamo naletim na nekoliko bisera. Međutim, najgori među njima bio je tellerov komentar. Točno se vidi da ga nije ni čitao, niti ga ta tematika zanima, ali on je baš morao doći, podijeliti najgore ocjene i ostaviti najbesmisleniji komentar, koji je i prilično bezobrazan kada se uzme u obzir tematika stripa. Čemu to?
King Warrior Posted - 30/08/2012 : 12:43:07
quote:

Cromwell Posted - 30/08/2012 : 10:13:13
U filmu Iron Man.
U stripu Golijat i Osa
swamp thing Posted - 30/08/2012 : 09:20:31
Stvarno nejasnih ljudi ima na forumu. Odoh na temu o Boneli sajdkikovima napisati da su mi svi bezveze.

On topic: Hulk. Gotivan mi je taj odnos Hulka i Benera, oko toga je odrađeno baš moćnih priča...
Lord Vader89 Posted - 30/08/2012 : 01:51:49
odlicno
a ovamo kao mi trujemo zagorove teme
Mr. Bushido Posted - 30/08/2012 : 01:42:49
quote:

od gore navedenih,cetri lika su mi poznata,kao dijete sam procitao koji strip,i to je to. pogledao sam i filmove,razlicitih godina proizvodnje. ne svidjaju mi se filmovi a jos manje stripovi!!!
eto,posto nije bilo pod opcijom-"nijedan",napisao sam nijedan.

Tutta Posted - 30/08/2012 : 01:32:11
quote:

quote:

quote:

quote:

nitko.

I to si baš imao potrebu istaknuti?

Priznaj, jesi li ti uopće čitao Osvetnike?

nisam citao.uopce ih ne poznajem. al to gore su uglavnom "amerikanci",za moj ukus,filmovi su jadni i ne vjerujem da su stripovi bolji."osvetnici" bi se mozda i meni svidjeli,al prvo se treba to procitati.

Znači, ti zapravo ovdje raspravljaš i donosiš sudove o nečemu o čemu ne znaš ništa. Zar ne?

Ako želiš preporuke za čitanje, vrlo rado ću ti ih dati. Inače, zbilja ne vidim čemu takav pristup.

od gore navedenih,cetri lika su mi poznata,kao dijete sam procitao koji strip,i to je to. pogledao sam i filmove,razlicitih godina proizvodnje. ne svidjaju mi se filmovi a jos manje stripovi!!!
eto,posto nije bilo pod opcijom-"nijedan",napisao sam nijedan.
Mr. Bushido Posted - 30/08/2012 : 01:21:10
quote:

quote:

quote:

nitko.

nisam citao.uopce ih ne poznajem. al to gore su uglavnom "amerikanci",za moj ukus,filmovi su jadni i ne vjerujem da su stripovi bolji."osvetnici" bi se mozda i meni svidjeli,al prvo se treba to procitati.

Znači, ti zapravo ovdje raspravljaš i donosiš sudove o nečemu o čemu ne znaš ništa. Zar ne?

Ako želiš preporuke za čitanje, vrlo rado ću ti ih dati. Inače, zbilja ne vidim čemu takav pristup.
Tutta Posted - 30/08/2012 : 01:00:50
quote:

quote:

nitko.

Mr. Bushido Posted - 30/08/2012 : 00:28:03
quote:

nitko.

Tutta Posted - 30/08/2012 : 00:19:05
nitko.
Imrahil Posted - 28/08/2012 : 15:49:13
Čitao samo ovo što je ČK izbacila i tu mi je najsimpatičniji Giant-Man
Milazzo Posted - 28/08/2012 : 15:32:17
Hulk
PijaniPatak Posted - 28/08/2012 : 14:48:11
zna se

ne zbog filma
emirem Posted - 27/08/2012 : 23:34:30
Hulk
sloppy Posted - 27/08/2012 : 21:50:55
pa da znam ja za njega i cijelu tu priču, ali ko ga zove primarno bucky a njegovo ime stavlja poslije kao da i nije toliko važno. baš zbog toga što je prošo kroz svako jake priče mi je palo u oko to da je tu bio nazvan baš Bucky. to da je bio novi Bucky (u odori i sve) je meni tako mali dio njegove priče, da ga nikad ne bi palo na pamet da ga zbog toga zovem bucky. samo me je to iznenadilo, pa sam htio pitat jer sam promašio nešto važnije.

inače sam glasovao za žabca (thor) :P

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000