forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Molba za TFAW kod

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Raven84 Posted - 20/11/2012 : 09:45:19
Dragi forumaši,

dali netko možda ima onaj kod kojim se skine malo s inozemne poštarine, a nije planirao više kupovati do kraja godine? U interesu pune istine, na tfaw ovaj tjedan počinje black friday sale. Ako netko ima, puno mu hvala, plaćam piće po mogućnosti.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Raven84 Posted - 26/11/2012 : 19:05:19
Evo, nisam ni ja mogao odoljeti, ali da sam se usrecio kao prosle godine nisam.
kupio sam powers svescice 8-11, dosta snizene, te secret avengers warrena ellisa hc, i brave and the bold hc vol. 2.
Andrej Posted - 24/11/2012 : 02:06:06
Ja sam pazario sljedeće
NYX HC

Dark Wolverine vol1 HC

emirem Posted - 23/11/2012 : 16:45:36
quote:
Originally posted by Paka01

Nick&Dent... Al meni to ne igra nikakvu ulogu, glavno da je jeftino.
Zadnji put kad sam naručiva, sva tri HC albuma koja sam naručija nisu imali niti nagnječen ćošak, tako da...

Evo ja opet pogledao sajt i eno 80% na pocetnu cijenu a ne jos10% na prethodni popust tako da sam sad jos nesto stavio u kosaru i sve po euro i pol i dva eura kako koji po tri ili cetiri..
Samo necu vise narucivati danas jer ono sto trazim nema po tim cijenama
(Infinity gauntlet,infinity war,infinity crusade 1-2,marvel end i vezano za Thanosa i surfera...
Paka01 Posted - 23/11/2012 : 16:32:01
Nick&Dent... Al meni to ne igra nikakvu ulogu, glavno da je jeftino.
Zadnji put kad sam naručiva, sva tri HC albuma koja sam naručija nisu imali niti nagnječen ćošak, tako da...
Windwalker Posted - 23/11/2012 : 16:27:25
Jel nick&dent ili zdrave?
Jer, prošle su godine zdravi koštali koliko sada koštaju samo nick&dent.
Paka01 Posted - 23/11/2012 : 15:48:01
Ja sam naručija, ipak sam naša nekih super stvari

300 (HC)
Conan vol. 1 - The Frost Giant's Daughter
Conan vol. 2 - The God in the Bowl
Conan vol. 3 - The Tower of the Elephant
Conan vol. 4 - The Hall of the Dead
Conan vol. 10 - Iron Shadows in the Moon (HC)

Kad sam sve zbrojia i oduzea, ispalo mi je jeftinije ovako nego priko Bookdepositoryja za punih 400 kn.
SonicHR Posted - 23/11/2012 : 14:01:42
I ja isto razočaran
Ništa nisam uzeo...
Paka01 Posted - 23/11/2012 : 13:37:43
Da, evo i ja se mislin bi li uopće išta naručiva...
Windwalker Posted - 23/11/2012 : 13:19:31
Preloša ponuda. Ni blizu prošlogodišnjoj.
Skoro sve nick and dent, a i puno toga uopće ne nude.
I'll pass.
emirem Posted - 23/11/2012 : 12:06:26
Da, Imaju guzvu na sajtu..cuj,kad navale milioni stripomana na sajt za narudzbe onda se zagusi server..
Ja sam na grey thursday kupovao jucer. Procitao da na onih 70% sta daju na grey daju jos 10% na black...
Raven84 Posted - 23/11/2012 : 10:01:22
Tfaw totalno kolabbirao, ak nekog zanima. :) Nazalost, doorbustersi su dosta loši, neki marvelovi albumi, ali nista posebno. No siguran sam da ima jos nekih zanimljivih stvari.
Krscho Posted - 22/11/2012 : 19:14:38
quote:

quote:
Originally posted by Krscho

Osobno bi uzimo nekaj ali 30$ mi previse za shipping kada isto mogu preko book depositorya dobiti free shiping, mozda skuplje stripovi al mi na isto dode.

Ak bu neko uzimo na black friday nek javi da se dogovorimo i podijelimo shiping, moguce vise nas ako je itko za

Kako?
Evo meni na tfawu u košarici stoje Conan vol.1 - Frost Giant's Daughter i Chronicles of Kull vol. 2 i sa poštarinom su mi 22 dolara, a to isto na BD dođe 28 eura

Ja sam stavio kojih 6,7 stripova u kosaricu si i pise 30$ samo shiping, stripovi 48$, znaci 78$ sve skupa
Paka01 Posted - 22/11/2012 : 18:58:26
quote:

Osobno bi uzimo nekaj ali 30$ mi previse za shipping kada isto mogu preko book depositorya dobiti free shiping, mozda skuplje stripovi al mi na isto dode.

Ak bu neko uzimo na black friday nek javi da se dogovorimo i podijelimo shiping, moguce vise nas ako je itko za

Kako?
Evo meni na tfawu u košarici stoje Conan vol.1 - Frost Giant's Daughter i Chronicles of Kull vol. 2 i sa poštarinom su mi 22 dolara, a to isto na BD dođe 28 eura
Paka01 Posted - 22/11/2012 : 18:52:31
Ja san popizdija sad kad sam ubra da u njih black friday počinje u ponoć, a to je u nas sutra u 9 ujutro, a tada sam na faksu...
emirem Posted - 22/11/2012 : 18:51:52
quote:

To je istina svaki strip sam podijelio sa troskovima shippinga i ispada kao da ih kupis preko BD-a.
Po 2-3 eura(neki 5) strip i fino moze proci jeftinije...
emirem Posted - 22/11/2012 : 18:49:25
quote:

I koliko te izašlo sve skupa?
Nije ti se dalo čekat početak ove black friday akcije?

Sitnica 40-tak eura...5.5eura po stripu..racunao da sam uzimao prek BD-a nove platio bih vise 68eura vise..
Pa akcija je od 70% i prije petka bila ako bude jos sutra nesto ne vjerujem da cu jos uzimati a imam jos toga...
Jos oko 20-30-tak naslova imam za kupiti jos u zivotu sta me zanima trenutno a onda odmaram oci...
Krscho Posted - 22/11/2012 : 18:48:47

Paka01 Posted - 22/11/2012 : 18:37:40
I koliko te izašlo sve skupa?
Nije ti se dalo čekat početak ove black friday akcije?
emirem Posted - 22/11/2012 : 18:27:33
Ja narucio sa TFAW...

Criminal Macabre Omnibus Volume 1 TPB - nick & dent
Chronicles of Conan Volume 01: Tower of the Elephant & Other Stories TPB
Supernatural Noir SC - nick & dent
Turok, Son of Stone: Aztlan Volume 1 TPB - nick & dent
Terminator: 2029 to 1984 TPB - nick & dent
Chronicles of Conan Volume 2: Rogues in the House & Other Stories TPB - nick & dent
Chronicles of Conan Volume 3: The Monster of the Monoliths and Other Stories TPB - nick & dent
Predator: Prey to the Heavens TPB - nick & dent
Paka01 Posted - 22/11/2012 : 18:00:37

Paka01 Posted - 21/11/2012 : 15:18:42
Vidi stvarno, nek idu u k.
emirem Posted - 21/11/2012 : 13:38:40
Poskupili postarinu..ovo je na 5 stripova 3.4 libre ili 1.5 kg...

Cost Delivery Method Business Days to deliver*
$25.13 Parcel Standard 20-30 business days plus processing
$29.33 Parcel Priority 7-18 business days plus processing
$45.61 UPS Worldwide Express 3-4 business days plus processing
Rada13 Posted - 20/11/2012 : 14:01:57
quote:

quote:
Originally posted by Rada13

a prošle godine je bio teški pakao kad je počea BF, pali im serveri, nisam se moga konektirat jedno sat-dva, na kraju mi je narudžba došla nepotpuna uz njihove isprike, ugl bolje ne čekat petak, 10% više manje na nick and dent i nije tolika suma.

Jesu li ti vratili novce za te stvari šta ti nisu stigle ili su ih poslali odvojeno kasnije?

vratili su novce - ali je to bila smiješna svota (80% popust je bia na BF) tako da su mi vratili tih 7$ za 2 trejda hellboya, ali su me sj... jer san se taman registrira i iskoristia 10$ off za narudžbu iznad 35$, a poštarinu mi nisu vraćali niti su mi taj bon tukli jer je vrijednost pala taman na cca 34$, pa san zapravo bia u minusu s obzirom na trenutni popust , sve san naručiva nick&dent tako da bi mi se više isplatilo da san naručia na 70% popusta dan ranije sa bonom za poštarinu nego na BF, bar san naučia da mi se ne isplati ciganit za 7-8$ više manje
Windwalker Posted - 20/11/2012 : 13:41:42
Ma to. Busiek, Truman i nadalje.
DH-ovi Conan, C. Cimmerian, Road of Kings i sad novi C. Barbarian ulaze u tu seriju numeriranih TPB-ova.
Od Busieka nadalje ih zovem 'nova' serija.
emirem Posted - 20/11/2012 : 13:07:50
quote:
Originally posted by Windwalker

Ja sam uzeo 8 Conana (nova serija) za manje od 4 dolara svaki.

Kakva je to nova serija, ne pratim bas na sajtovima "Dark Horsa" sta je u toku..
Ja sam na skupljanju Conanovih kronika vec godinama(zbog i drugih stripova za skupit)...ima onih busiekovih serija, a to imam prvi broj, kasnije su izasli i kralj Conan...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000