T O P I C R E V I E W |
DeeCay |
Posted - 21/01/2013 : 18:33:53 Scarlet vol. 1 SCAR ICON 1 | 220 str. by Mali_mate
Grimizna revolucija.Tako je, barem, IGN naslovio intervju s Brianom Michaelom Bendisom. Junakinja doista ima grimiznu kosu, no o revoluciji u bilo kojem smislu gotovo da i ne može biti govora. Shrvana i bijesna, frustrirana apatijom društva u cjelini, Scarlet odlučuje uzeti stvari (tj. već spomenuti, nimalo metaforički kalašnjikov) u svoje ruke i krenuti stazom revolucije. Kuda će je točno ta staza odvesti, znat će se, valjda, u idućim brojevima ovoga stripa. Prvi TPB je uglavnom potrošen...
Iskoristit ću kao povod otvaranja topica, ovaj novi matin osvrt sa sajta...
http://en.wikipedia.org/wiki/Scarlet_%28Icon_Comics%29
Odlične su mi Maleevljeve provokativne naslovnice...
|
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
split85 |
Posted - 24/01/2013 : 08:29:38 @DeeCay Ovaj gori link ne vodi nigdi. |
acestroke |
Posted - 23/01/2013 : 22:20:20 quote: Originally posted by Andrej
Odličan strip Pročitao sam samo sken,no pri vrhu mi je liste za kupovinu
Ukoliko stvarno dođe do ekranizacije mislim da bi ovu Scarlet trebala glumiti svima draga jedna druga Scarlett :)
Odlicna ideja, Johannson bi bila super Scarlet. Ali strip je stvarno dobar, i zato me vise cude one slabe ocjene recenzata i drugog komentara. Ali eto, ukusi su razliciti, sta ces... Medjutim, posle citanja druge epizode na skenu, odmah sam sebi narucio prvu knjigu u HC, ovo se mora imati u kolekciji.
|
Andrej |
Posted - 23/01/2013 : 22:13:55 Odličan strip Pročitao sam samo sken,no pri vrhu mi je liste za kupovinu
Ukoliko stvarno dođe do ekranizacije mislim da bi ovu Scarlet trebala glumiti svima draga jedna druga Scarlett :) |
acestroke |
Posted - 23/01/2013 : 21:31:05 Odlican strip, sa herojkom koja je anti-Batman, u nekom smislu: dok se Bruce Wayne bori protiv kriminalaca i lopova, ova djevojka se bori protiv drzavne i gradske korupcije policajaca, koji u njenom gradu Oregon ubijaju nevine, i onda pokrivaju te zlocine.
Crtez je super, strip je bas 'raw', mislim, nije bas za djecu, je'l ove teme su za malo starije. Ovo ce sigurno da ukleda filmsku verziju uskoro, nema sanse da Hollywood propusti ovu priliku i da ne napravi gomile para na ovu fanstasticnu ideju o osveti i 'pravdi'. Veoma impresivno. |
|
|