T O P I C R E V I E W |
Zagor12 |
Posted - 05/05/2013 : 19:18:38 Evo jednog polla kojega postavljam isključivo zbog osobne radoznalosti. Naime, pošto sam i sam veliki fan ovog Marvelovog univerzuma i pratim ga od samog početka, zanima me postoji li još uvijek interes za ta izdanja, u kojoj mjeri i obliku i bi li se isplatilo ponovno oživljavanje ovih serijala, bilo u sveščicama ili trejdovima. Postavio sam nekoliko opcija. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Mac |
Posted - 02/02/2014 : 19:05:43 Meni je Ultimate Spider Man smor, jednostavno mi se nikada nije dopadao, puno mi je bolji Amazing SM koji su izdavali. X-Meni su OK, premda mislim da ti stripovi imaju veliku boljku zbrzane radnje zbog ograničenog broja stranice, dok ih čitam nikako se ne mogu oteti dojmu da su izbacili gomilu stvari da bi se uklopili. |
Zagor12 |
Posted - 02/02/2014 : 17:20:36 quote: Originally posted by Zlix
Pa ko još kupuje stripove da ih čita? Stripovi služe da stoje na polici.
Potpuno se slažem s ovim. |
Zlix |
Posted - 02/02/2014 : 16:56:00 Pa ko još kupuje stripove da ih čita? Stripovi služe da stoje na polici. |
The Great Duck |
Posted - 02/02/2014 : 15:57:39 Ne volim čitati prijevode. |
Obi-wan |
Posted - 11/08/2013 : 00:16:29 quote: Originally posted by The Great Duck
Ne bih uzimao čisto iz razloga što me ne zanimaju prevedeni američki stripovi.
Ne zanimaju te američki stripovi ili ih čitaš isključivo u originalu tj. ne voliš čitati prevedene? |
The Great Duck |
Posted - 10/08/2013 : 22:28:45 quote: Originally posted by karven
quote: Originally posted by The Great Duck
quote: Originally posted by karven
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Čemu to?
Šta ti nije jasno? Po mom mišljenju, izvalio si najveću i najžešću glupost koju sam pročitao na ovom forumu, a veruj mi da je konkurencija izuzetno jaka.
A stvarno sad, molim te reci mi što je tu glupo u ovome što sam napisao? |
The Great Duck |
Posted - 02/08/2013 : 23:38:21 quote: Originally posted by karven
Ma sve mi puca da ja tebe prosvetljujem, vežbaj jogu i pali mirisne štapiće na vr' brda ako to tražiš.
Ne, stvarno, molim te reci mi što sam to toliko glupo napisao. |
Mali_Mate |
Posted - 02/08/2013 : 22:26:13 quote: Originally posted by The Great Duck
Ne vidim koja bi to trebala biti "najveća i najžešća glupost koju si pročitao na forumu, a koju sam ja izvalio." Molim te prosvijetli me.
moram reć da ne vidim ni ja
osim ako se ne odnosi na neki drugi topic |
karven |
Posted - 02/08/2013 : 22:12:10 Ma sve mi puca da ja tebe prosvetljujem, vežbaj jogu i pali mirisne štapiće na vr' brda ako to tražiš. |
The Great Duck |
Posted - 02/08/2013 : 20:20:19 Ne vidim koja bi to trebala biti "najveća i najžešća glupost koju si pročitao na forumu, a koju sam ja izvalio." Molim te prosvijetli me. |
karven |
Posted - 02/08/2013 : 18:39:56 quote: Originally posted by The Great Duck
quote: Originally posted by karven
Čemu to?
Šta ti nije jasno? Po mom mišljenju, izvalio si najveću i najžešću glupost koju sam pročitao na ovom forumu, a veruj mi da je konkurencija izuzetno jaka. |
The Great Duck |
Posted - 02/08/2013 : 16:39:17 quote: Originally posted by karven
Čemu to? |
Zagor12 |
Posted - 01/08/2013 : 18:22:05 Ne znam, USM sasvim dobro ide i Bendis već planira broj 200 u kojemu će se pojaviti Scarlet Spider. |
Zlix |
Posted - 01/08/2013 : 15:36:24 Sad ima ovaj neki event gde se 616 Galactus pojavljuje u Ultimate univerzumu. Neki kažu da je to kraj Ultimate stripova, da će da ih gase. |
Zagor12 |
Posted - 01/08/2013 : 14:26:57 Nemam pojma, ali bilo bi šteta, posebno za X-Mene... |
TomViolence |
Posted - 01/08/2013 : 14:16:45 quote: Originally posted by Zagor12
quote: Originally posted by TomViolence
Ovih, jeli. Makar su koliko vidim svi ti naslovi na zadnjim nogama što se tiče prodaje u Americi.
Šteta, jer su vrlo kvalitetni.
Ne znam baš što se tiče te ideje, kad bi recimo počeli sa Milesom Moralesom preskočili bi oko stotinjak brojeva Ultimate Spider-Mana, čitatelji ne bi imali pojma što se sve izdogađalo od broja šezdeset i devet, zar ne?
Možda donekle al' ono, čitava svrha tog reboota i postavljanja Milesa Moralesa u glavnu ulogu je bila privlačenje novih čitatelja koji nisu nužno bili upoznati sa USM-om dok je Parker bio Spider-Man. Nisu ti konci preteški za pohvatati.
Što se tiče prodaje me čudi što Ultimatesi i X-Men već nisu otkazani. Punisher Grega Rucke se prodavao otprilike jednako dobro kao oba ta naslova(možda malo bolje) pa je otkazan još sredinom prošle godine. |
Zagor12 |
Posted - 01/08/2013 : 13:58:21 quote: Originally posted by TomViolence
Ovih, jeli. Makar su koliko vidim svi ti naslovi na zadnjim nogama što se tiče prodaje u Americi.
Šteta, jer su vrlo kvalitetni.
Ne znam baš što se tiče te ideje, kad bi recimo počeli sa Milesom Moralesom preskočili bi oko stotinjak brojeva Ultimate Spider-Mana, čitatelji ne bi imali pojma što se sve izdogađalo od broja šezdeset i devet, zar ne? |
DeeCay |
Posted - 01/08/2013 : 13:29:14 quote: Originally posted by The Great Duck
Ne bih uzimao čisto iz razloga što me ne zanimaju prevedeni američki stripovi.
Čovjek otvorenog uma... |
TomViolence |
Posted - 01/08/2013 : 12:22:36 Ne bi bilo loše da počnu izlaziti svesčići ovih recentnijih Ultimate Comics naslova.
Ovih, jeli. Makar su koliko vidim svi ti naslovi na zadnjim nogama što se tiče prodaje u Americi. |
karven |
Posted - 01/08/2013 : 11:09:56 http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
|
The Great Duck |
Posted - 31/07/2013 : 23:21:54 Ne bih uzimao čisto iz razloga što me ne zanimaju prevedeni američki stripovi. |
Zagor12 |
Posted - 30/07/2013 : 16:29:13 Pa zašto onda netko drugi to ne preuzme ako nije problem u lošoj prodaji...? I ovo mi je prvi glas što se tiče te vijesti. |
Zlix |
Posted - 29/07/2013 : 12:04:10 I ja isto, zato i pitam kakav je bio nesporazum. |
DeeCay |
Posted - 29/07/2013 : 10:50:19 quote: Originally posted by jaki Bg nije prestao izdavati Marvelove stripove radi loše prodaje već radi "nesporazuma" sa nositeljem prava tj.Panninijem.
Ma daj, to nisam znao... Znači, išlo bi to i dalje da nije bilo takvih nesporazuma. Ja sam uvijek mislio da je jako slaba prodaja bio glavni problem. |
Obi-wan |
Posted - 28/07/2013 : 18:19:01 quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Obi-wan
Naravno da bi u idealnom svijetu najljepše bilo da su serijali nastavili ići na kioscima do kraja, ali to očigledno više kod nas ne pali.
Bg nije prestao izdavati Marvelove stripove radi loše prodaje već radi "nesporazuma" sa nositeljem prava tj.Panninijem.
|