T O P I C R E V I E W |
Mr. Bushido |
Posted - 22/01/2014 : 09:55:18 Jason Aaron je jedan od najzanimljivijih američkih autora koji je stasao u posljednjih desetak godina. Vrlo talentiran scenarist, u vlastitim kreacijama bavi se bolnim temama iz povijesti SAD-a. U stripu Scalped bavi se problematikom života i kriminala u indijanskim rezervatima. A u stripu The Other Side daje jedan intrigantan pogled na rat u Vijetnamu.
S druge strane, Aaron prilikom rada na etabliranim franšizama uspijeva udahnuti svježinu postojećim konceptima i likovima svojom jedinstvenom interpretacijom. Posebice na stripovima kao što su Wolverine i Thor: God of Thunder.
Vjerujem da će mnogima biti zanimljiv podatak kako je Aaron tijekom svoje dosadašnje karijere imao priliku surađivati s nekoliko autora s ovih prostora, kao što su Esad Ribić, Rajko Milošević (Gera ili R. M. Guéra), Goran Sudžuka i Danijel Žeželj.
Za nekoliko mjeseci svoju premijeru doživjet će novi Aaronov strip, kojim nastavlja svoj uvid u mračne kutke SAD-a. Riječ je o stripu Southern Bastards. Ovoga puta koautor je još jedan talentirani Jason - Jason Latour.
|
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Mr. Bushido |
Posted - 29/12/2023 : 14:45:31 quote: Originally posted by Mr. Bushido
Jason Aaron i Doug Mahnke fino su započeli serijal Batman: Off-World. Jako mi se sviđa premisa ove priče. Jedva čekam nove epizode.
Dvojka nastavlja s istom kvalitetom. Kao koncept "ribe na suhom", ovo za sada funkcionira jako dobro. |
naker |
Posted - 15/12/2023 : 22:00:52 Nije na nivou Skalpiranih, ali Southern Bastards vredi. Šteta što je nedovršeno. Full osvrt link |
fler |
Posted - 29/11/2023 : 16:55:29 Umoran sam općenito od Batmana, no ovo djeluje dovoljno bizarno da barem isprobam. Plus, Mahnke mi je uvijek dobar, a i što sam od Aarona čitao nije bilo loše. |
jaki |
Posted - 29/11/2023 : 14:18:07 Batman in....space!!!
|
Mr. Bushido |
Posted - 29/11/2023 : 13:51:53 Jason Aaron i Doug Mahnke fino su započeli serijal Batman: Off-World. Jako mi se sviđa premisa ove priče. Jedva čekam nove epizode.
|
emirem |
Posted - 27/06/2016 : 15:51:17 Mislim ovih dana citati treci trejd i pogledam na BD ima li kakvih omnibusa ili slicno.. Rezultat je..
Format Hardback | 272 pages
U devetom mjesecu izlazi peta knjiga.
A i ovaj noir..
http://www.bookdepository.com/The-Goddamned-Before-the-Flood-Volume-1-R-M-Guer-Jason-Aaron/9781632157003?ref=grid-view
|
Mr. Bushido |
Posted - 19/08/2015 : 16:01:34 Jason Aaron i Rajko Milošević - Gera, tim koji nam je podario odličan Scalped, ponovno se ujedinio kako bi stvorio novi serijal po imenu The Goddamned.
quote: Writer JASON AARON & artist R.M. GUÉRA, the creators of the seminal crime series Scalped, reunite for a new ongoing series of stark and brutal biblical noir, which begins with a SPECIAL OVER-SIZED DEBUT ISSUE featuring thirty pages of story.
"And the earth was filled with violence."
Genesis 6:11
It's 1,655 years after Eden, and life on Earth has already gone to hell. The world of man is a place of wanton cruelty and wickedness. Prehistoric monsters and stone-age marauders roam the land. Murder and destruction are the rule of the day. Humankind is a failed experiment. This is life before the Flood. The story of man on the verge of his first apocalypse. Welcome to the world of the Goddamned.
|
emirem |
Posted - 23/03/2014 : 13:19:20 Izvrsno ! |
Mr. Bushido |
Posted - 22/03/2014 : 21:59:32 Aaron i Esad nastavljaju rasturati na Thoru.
|
natural_error |
Posted - 22/01/2014 : 14:13:26 Odlično ovo izgleda, morat ću baciti oko na Scalped i The Other Side. |
Johnny Difool |
Posted - 22/01/2014 : 14:04:27 Superheroji manje-više, isto vrijedi i za The Other Side i Scalped, ali Southern Bastards apsolutno! To ću svakako nabaviti.
|
dzuka |
Posted - 22/01/2014 : 13:13:40 the other side je odlican! cameron stewart je otiso do vijetnama po reference! :) |
dicmanjac |
Posted - 22/01/2014 : 12:35:18 Jedva čekam ovaj Scalped. Mislio sam uzeti englesko izdanje, al vidio sam negdi da Fibra planira, pa čekam... I ostali radovi izgledaju moćno, prije svega ovaj Southern Bastards, a i ovaj ratni je po mom guštu... |
dzuka |
Posted - 22/01/2014 : 12:23:52 jason je odlican! sjajan pisac i sjajan tip! jedva cekam te gadove s juga. pored tih mracnijih i ozbiljnijih stvari koje pise totalno su mi iznenadjenje wolverine & the x men, koji su prilicno lajt i jebeno duhoviti. :) http://en.wikipedia.org/wiki/Wolverine_and_the_X-Men_%28comics%29 |
Tonto |
Posted - 22/01/2014 : 10:11:57 E ovi gadovi s juga mi izgledaju jako dobro. |