forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Crimson

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
mr murdoc Posted - 11/09/2014 : 16:47:36
Evo kopam nesto po strip kolekciji , preslazem i skidam prasinu , kad mi negdje sa dna ormara ovo ponovo izroni na povrsinu.
Neznam dali je ova tema vec bila, topic uglavnom nisam uspio pronaci.
Sjetih se kako mi se ovaj strip ustvari prilicno svidio krajem proslog stoljeca , pa reko daj da vidim jeli ga tko jos citao i kakve utiske imate o njemu.
Izdan je 1998 i spada pod fantasy/horror tematiku.
Kreatori su mu Humberto Ramos ,Brian Augustyn, Oscar Pinto.
Ramos je radio i hrpu druge superherojstine i za DC i za Marvel.
Story se jednostavna i kada sam procitao prvo izdanje nisam mislio da ce se razviti u tako jedo siroko cirkusko platno koje pokriva toliko puno klisea i fantasy i horrora.
Alex Elder mi je postao simpatican antihero , a sam strip jedan od drazih u 90-tim.

3   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
mr murdoc Posted - 16/09/2014 : 16:40:27
Meni je ludilo bilo kada su poceli uvlaciti hrpu karaktera od andela, vukodlaka, st georga , vampira i naposljetku vrhunac...sam bog u liku male djevojcice..prejebana scena koja ce mi uvijek ostati u sjecanju kao coool

sinister Posted - 12/09/2014 : 09:16:02
Čitao i ja prije više od 10 godina, tad mi se svidjelo, polako zalazio u američku scenu. Ne znam kako bi mi sjelo danas, postao sam zahtjevniji.
bisley Posted - 12/09/2014 : 07:35:04
quote:
Originally posted by mr murdoc

Evo kopam nesto po strip kolekciji , preslazem i skidam prasinu , kad mi negdje sa dna ormara ovo ponovo izroni na povrsinu.
Neznam dali je ova tema vec bila, topic uglavnom nisam uspio pronaci.
Sjetih se kako mi se ovaj strip ustvari prilicno svidio krajem proslog stoljeca , pa reko daj da vidim jeli ga tko jos citao i kakve utiske imate o njemu.
Izdan je 1998 i spada pod fantasy/horror tematiku.
Kreatori su mu Humberto Ramos ,Brian Augustyn, Oscar Pinto.
Ramos je radio i hrpu druge superherojstine i za DC i za Marvel.
Story se jednostavna i kada sam procitao prvo izdanje nisam mislio da ce se razviti u tako jedo siroko cirkusko platno koje pokriva toliko puno klisea i fantasy i horrora.
Alex Elder mi je postao simpatican antihero , a sam strip jedan od drazih u 90-tim.

Izišle su 4 knjige. Sjećam se da je (dio priče, mislim iz 3. knjige) ekipa koja je prodavala krv vampirima imala snajper kroz čiju optiku su mogli vidjeti anđele. Tako su ih mogli ubijati i njihova krv je imala posebnu cijenu...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000