T O P I C R E V I E W |
logossun |
Posted - 29/10/2019 : 19:34:22 Bok! Jako sam kratak na vremenu s ovim javljanjem, ali ako ste "brzopotezni" moglo bi vam se isplatiti.
PREDBILJEŽBE TREBA JAVITI DO SRIJEDE, 30.10. oko 18h!!!
Naime, na predbilježbama ovog mjeseca (10/2019 za izlaženje par mjeseci kasnije), izdavačka kuća AVATAR (za koju su radili Alan Moore, Garth Ennis, Warren Ellis i drugi) pripremila je VELIKO sniženje njihovih mekih albuma od 50 do čak 70%. Evo o kojim se izdanjima radi:
Dekle, SVAKI od ovih gore albu,a inače ima izdavačku cijenu od $/€20-25, dakle po mojim cijenama 149-189 kuna. E, a samo u ovom katalogu prodaju se po sljedećoj šemi:
AKO KUPITE 1 = 75 KN (10€) AKO KUPITE 2-3 = 70 KN SVAKI AKO KUPITE 4-9 = 65 KN SVAKI AKO KUPITE 10 ILI VIŠE = 60 KN SVAKI (8€), dakle HRPA UŠTEDE! (svi albumi su potpuno novi, plaćate tek kad stignu, rate su OK!)
E sad, da nebiste mislili da je to sve, ima HRPETINA fantastičnih izdanja ovog mjeseca na ponudi, navest ću samo neka:
1. Novi Ferrijev ZAGOR - IN THE JAWS OF MADNESS - ogroman HC od 550 stranica 2. HARLEEN HC o Harley Quinn - krasno crtani rad STJEPANA ŠEJIĆA iz Crikvenice
1. DARK KNIGHT RETURNS: GOLDEN CHILD je specijalka i povratak Franka Millera na Batmana - a crtak Raphael Grampa je FANTASTIČAN. 2. Kompilacija sva tri star STAR WARS filma (Chaykin, Williamson) 3. KLAUS Granta Morrisona o postanku - Santa Clausa!
1. Velika kompilacija BPRD ekipe (1946, 1947, 1948) 2. Trilogija o ENOLI HOLMES, mlađoj Sherlockovoj sestri 3. MR NATURAL Roberta Crumba
i još desetine i stotine stvari - ako imate vremena, svakako skinite kataloge s
http://www.hgc.logossun.com
- Ogromni 500-stranični Diamond Previews za sve izdavače (350 MB) - Posebni Marvelov i DC-ev katalog - Moj katalog odabira uz više slika i teksta.
Eto, to je to, još jednom isprike na brzanju - javite se NA E-POŠTU do sutra, SRIJEDA, 30.10. oko 18h.
Cheers! d.
|
|
|