T O P I C R E V I E W |
mladjo |
Posted - 24/01/2020 : 08:09:43 Upravo čitam ovaj strip i odličan je! Napetost, dinamika, likovi...Sve je na mjestu. Zapravo su dobre ove male sveskice jer autor mora držati dinamiku na razini. Pročitao sam dosad 15 sveskica, jel' čita/čitao još netko? |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
mladjo |
Posted - 25/02/2020 : 08:31:51 Pročitao sam sve 42 svešcice i sve u svemu, ovaj strip je stvarno odličan! Jedinna zamjerka je prezbrzan kraj. Scenarij:8/10 Crtež:7/10
P.S.Kako brojite ovakve svešcice, u smislu koliko ste stripova pročitali? Svaka svešcica ima 22 strane pa mi je glupo to brojati pod jedan pročitani strip. Ja sam uzeo broj stranica kod Bonellija kao jedan strip pa mi je onda 5 svešcica 1 strip |
mladjo |
Posted - 27/01/2020 : 08:48:55 quote: Originally posted by Tonto
Meni je ovo prilicno dobro. Volim stripove ovakve brzoklizne radnje i crteza na granici izmedju fanzinskog i profesionalnog. Ostavlja dojam nepretencioznosti, pricanja price cisto za svoj gust...pa ako se kome svidi super. Sigurno nije remek djelo, ali definitivno palac gore.
Drago mi je da ti se sviđa priča s tim da je meni i crtež fakat ok. Dobo, nije remek-djelo ali iam tu neku "čistoću" i linearnost koja tom svojom pravolinijskom strukturom daje odličn obol radnji. |
Tonto |
Posted - 25/01/2020 : 12:29:49 Meni je ovo prilicno dobro. Volim stripove ovakve brzoklizne radnje i crteza na granici izmedju fanzinskog i profesionalnog. Ostavlja dojam nepretencioznosti, pricanja price cisto za svoj gust...pa ako se kome svidi super. Sigurno nije remek djelo, ali definitivno palac gore. |
mladjo |
Posted - 24/01/2020 : 11:10:04 Nemaš pojma:)) Strip je odličan |
izivko |
Posted - 24/01/2020 : 10:52:09 Jesam ja jednu-dvije i batalio. Nečitljivo po meni. |