forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Logotipovi domaćih revija

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Vlaadisha Posted - 13/03/2021 : 20:03:03
Pre par godina sam u prodavnici video prišivač sa dobro poznatim crtežom Spajdija, koji je krasio naslovne Eks almanaha od 400. broja. Meni jedna od najboljih poza, ali od tada pokušavam da saznam odakle je?

Očigledno je rad Romite Sr, no da li je iz nekog stripa ili je reč o promo artu (odakle verovatno i našima)?

Na jednom stranom forumu najdalje što smo otišli je ilustracija za uvodnik u Treasury Editionu iz 1975.

4   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ridiculus Posted - 17/09/2021 : 12:28:08
quote:
Originally posted by Vlaadisha

sećate se ovog okvira sa marvelovim junacima? izašao je za 25. godišnjicu marvela. kod nas samo u mastersima, mapet bebama i čini mi se evoksima (gde je bio skroz plav), sve izdanjima marvelovog imprinta star comics.

u americi su sva marvelova izdanja tog meseca imala isti dizajn

Sećam se te naslovnice sa Hordakom; neke od ovih sveščica prikazanih gore sam čitao, iako ne u realnom vremenu, već 5-15 godina kasnije.

Ovaj Classic X-Men nisam video uživo, ali znam da je Arthur Adams crtao naslovnicu.
going going Posted - 17/09/2021 : 02:04:12
quote:
Originally posted by Vlaadisha

odakle je logo politikinog zabavnika? dugo sam mislio da je to prvo pojavljivanje paje u dnevnim kaiševima, ali pretraga kaže da su i dizajn i poza drugačiji...

To ti je najbolje da pises na mejl Politikinom zabavniku, mozda neko iz redakcije zna.
Vlaadisha Posted - 14/09/2021 : 01:35:43
odakle je logo politikinog zabavnika? dugo sam mislio da je to prvo pojavljivanje paje u dnevnim kaiševima, ali pretraga kaže da su i dizajn i poza drugačiji...

Vlaadisha Posted - 14/09/2021 : 01:31:33
sećate se ovog okvira sa marvelovim junacima? izašao je za 25. godišnjicu marvela. kod nas samo u mastersima, mapet bebama i čini mi se evoksima (gde je bio skroz plav), sve izdanjima marvelovog imprinta star comics.

u americi su sva marvelova izdanja tog meseca imala isti dizajn

ovde se može videti i back cover

na netu sam našao navodni original i crtež je malo drugačiji

posle je bilo nekoliko varijacija

koliko možete da nabrojite likova?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000