forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Dupli & Rico colaboration---Gotovo!!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Rico Posted - 05/11/2010 : 20:19:34
strasno mi se svidila ilustracija Duploga pa sam ga zamolio da mi dozvoli da je obradim na moj način ( na kraju praktički samo da je tuširam, hahaha, ali kad je kompozicijski savršena). Drugarski je dopustio:) Hvala.
U početku sam mislio staviti žensku umjesto zagora, ali sam ipak odlučio zadrzati muskog divljaka kako se bori s biljkom, da zadržim kontrast.
Evo prvo lineart na uvid, pa sutra krečem s bojanjem.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
bisley Posted - 15/11/2010 : 17:12:33
quote:
Originally posted by Rico

Dobio sam savjete od Macana, sugestije, koje sam prihvatio jer su bile super, imao sam naravno slobodu, jedino u čemu sam bio ograničen je broj strana.
U principu najčudnije mi je bilo što se njemu to izgleda i svidilo:) mislim na scenarij, naravno.
Inače prije scenarija sam pročitao dvije knjige i proveo jedno 10 dana na internetu da ne bi sta sjeba u smislu datuma događaja, autentične dokumentacije i sl.
Zanimljiv posao, ali strasno naporan. Nije to za mene više.

Ma da, što više daš sebe u posao, to je rezultat bolji. Žao mi je što je edicija prestala izlaziti, mislim da je to bila stvarno dobra stvar. U svakom slučaju svi su manje više dobro odradili svoj dio (crtači i scenaristi)posla.
Rico Posted - 15/11/2010 : 16:40:04
Dobio sam savjete od Macana, sugestije, koje sam prihvatio jer su bile super, imao sam naravno slobodu, jedino u čemu sam bio ograničen je broj strana.
U principu najčudnije mi je bilo što se njemu to izgleda i svidilo:) mislim na scenarij, naravno.
Inače prije scenarija sam pročitao dvije knjige i proveo jedno 10 dana na internetu da ne bi sta sjeba u smislu datuma događaja, autentične dokumentacije i sl.
Zanimljiv posao, ali strasno naporan. Nije to za mene više.
bisley Posted - 15/11/2010 : 14:33:56
quote:

Ej, živija stari, a ne znam sad sigurno, ali vjerojatno 2 miseca koliko se sičan... tri najviše

Jesi li dobio neke smjernice, nešto čega se moraš držati ili si imao slobodu?
Rico Posted - 14/11/2010 : 20:16:11
Ej, živija stari, a ne znam sad sigurno, ali vjerojatno 2 miseca koliko se sičan... tri najviše
bisley Posted - 14/11/2010 : 18:05:47
Rico koliko si vremena radio Marulića (za hrvatske velikane)?
Rico Posted - 09/11/2010 : 06:51:26
danas idu na ocijenjivanje
Rico Posted - 08/11/2010 : 10:48:00
>>>>>Inače, ja sam originalno mislio bojati tako da je iza lika tamno, a prema rubovima crteža ide svjetlo. Kao da biljka vuće lika u rupu.

Apsolutno si u pravu, tako sam i ja krenuo, ali posto je ovo za majicu ja sam okrenio jer mi ovako bolje dizajnerski izgleda, tj. stapa se s majicom na krajevima i izbjegavam ostri rub, eto
dupli Posted - 08/11/2010 : 10:03:17
Tri dana me nije bilo na mreži i tek sam sad ovo vidio.
Hvala Rico! Lijepo obojano
Inače, ja sam originalno mislio bojati tako da je iza lika tamno, a prema rubovima crteža ide svjetlo. Kao da biljka vuće lika u rupu. Probao sam bojati u Paintu (luđak) ali ću izgleda morati "nabaviti" Photoshop. I da, nisam baš samo pola sata potrošio na crtež.
cat claw Posted - 07/11/2010 : 23:20:18
???????????????
Sreca tvoja da Delboj i Curunir ne zalaze ovamo. Razapeli bi te ko Vilijema Volasa!
Sneaksie Thiefsie Posted - 07/11/2010 : 18:17:19
quote:
Originally posted by cat claw

koga to Hvali matematicar?

Od nemackog fahlen/fehlen i italijanskog fallire,usled nedostajanja slova F (valiti -> hvaliti -> faliti)
cat claw Posted - 07/11/2010 : 18:01:14
koga to Hvali matematicar?
Sneaksie Thiefsie Posted - 07/11/2010 : 16:09:59
quote:

>Nije iz prve jasno da li je lik besan, uplašen....
Da, ja sam ga htio napraviti fokusiranog na glavnog napadača, dakle ne boji se ničega i gleda točno u "lice" največe ruže

Meni izgleda i kao da,usled snaznog stiska oko vrata,oci mu polako idu na stranu i navise jer gubi svest zbog asfiksije i nesnosnog bola izazvanog lomljenjem koscica

Sad jos samo hvali matematicar da objasni kako mu Trnoruzica vadi dusu iz kvadratnog korena

Ili botanicar da objasni kako svega ovoga ne bi bilo da je Ruzica Trnavcevic sasecena u korenu

cat claw Posted - 07/11/2010 : 15:52:11
Dala laticu, ne dala, uvenuce....
all_ba Posted - 07/11/2010 : 14:41:42
quote:

jesam, a to je rijetkost, nego glupo je objašnjavati sto znace ruze, al evo ukratko, vjekovna "borba" muskarca i zene, lijepo a opasno itd... naravno kroz simboliku.....

To si dobro rekao, no to nema veze sa tvojim crtežom. Al' hajd' da ne bi trošili bespotrebno riječi..., važan je u ovom slučaju tvoj rad, to je ono najvažnije.
Rico Posted - 07/11/2010 : 14:29:55
jesam, a to je rijetkost, nego glupo je objašnjavati sto znace ruze, al evo ukratko, vjekovna "borba" muskarca i zene, lijepo a opasno itd... naravno kroz simboliku.....
all_ba Posted - 07/11/2010 : 13:50:40
quote:

Every Rose has it's Thorn

Trnoružica sam bila, sada više nisam, važno je da si ti zadovoljan.
Rico Posted - 07/11/2010 : 13:45:27
Every Rose has it's Thorn
all_ba Posted - 07/11/2010 : 13:32:48
quote:

da rezimiram, vrlo sam zadovoljan rezultatom:)

Crtački da, no ideja sa ružama mi se ne sviđa. Gdje si vidio ruže kao simbol negativnog, a u kontekstu tvoje priče to je upravo to, nema logike.
Rico Posted - 07/11/2010 : 12:33:00
da rezimiram, vrlo sam zadovoljan rezultatom:)
cat claw Posted - 07/11/2010 : 11:45:06
@mcn
Aaaaa, u tebi se konacno probudio!
mcn Posted - 07/11/2010 : 11:31:58
>Nije iz prve jasno da li je lik blesan

mcn
Rico Posted - 07/11/2010 : 10:47:02
>Nije iz prve jasno da li je lik besan, uplašen....
Da, ja sam ga htio napraviti fokusiranog na glavnog napadača, dakle ne boji se ničega i gleda točno u "lice" največe ruže
cat claw Posted - 07/11/2010 : 10:12:16

zakasnio si!!!
Ustvari, prica je pocela na topicu radionice i tamo ima i ova tvoja slika. Onda je Rico otvorio ovaj topic, a mi se sad pravimo blesavi

The Hammer of Hell Posted - 07/11/2010 : 09:57:45
quote:
Originally posted by cat claw

Čekićaro, šta si hteo da kažeš s tim linkom?
Možda tebi nešto tu i liči, ali ja ne vidim BAŠ NIKAKVU SLIČNOST.
Doduše, ruže malo podsećaju na one zmije, ali to je sve.

Ništa posebno. Samo mi dosta sliči, šta nije uopće loše.
cat claw Posted - 06/11/2010 : 23:49:38
Čekićaro, šta si hteo da kažeš s tim linkom?
Možda tebi nešto tu i liči, ali ja ne vidim BAŠ NIKAKVU SLIČNOST.
Doduše, ruže malo podsećaju na one zmije, ali to je sve.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.13 seconds. Snitz Forums 2000