forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Moj kratki strip!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Beva Posted - 04/10/2011 : 19:11:06
Za početak, ovo je vježba scenarija i kadriranja tako da je sama priča manje bitna (mada postoji, kakva-takva)... Svaka sličnost s xilrionovim stripom je slučajna :)

Hvala Banetu Kercu na pomoći oko kreiranja rastera (mada će mu vjerojatno biti krivo kad vidi za što sam ga koristio :D)...

I da, ovo je moj prvi završeni strip, ako ne računam onaj jedan po Macanovu scenariju...

Nisam još smislio nikakav naslov, a najprikladniji bi bio 'Šetnja', pa nek se tako i zove...

17   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Beva Posted - 08/10/2011 : 10:16:15
Hvala svima na pohvalama... Pokušat ću u skorije vrijeme uraditi još ponešto...
maddox031 Posted - 08/10/2011 : 02:08:17
nisam neki ekspert

ali meni osobno je prica super, i sve se da zakljuciti zasto je sto napravljeno ;)

samo tako dalje
Sarghan Posted - 08/10/2011 : 01:58:16
Meni se sviđa. Iako sam nakon dva-tri čitanja shvatio o čem je riječ, ipak mislim da nekoliko stranica više ne bi štetilo.
A i ja kao Barker također nazirem Stanov utjecaj. Osobito su mi oči glavnog lika u prve dvije table upale u oči
Beva Posted - 06/10/2011 : 10:41:43
quote:
Originally posted by Barker

nije lose beva
ne samo sto se vidi sclavijev uticaj, ja ponegde nazirem i stana ;)

Ma koliko mi to laskalo, daleko, daleko sam ja od Stana :) Ali hvala...

A ako malo bolje pogledaš, vjerojatno ćeš vidjeti u nekim detaljima i malo (lošije verzije) Alessandrinija ;)
Barker Posted - 06/10/2011 : 01:28:06
nije lose beva
ne samo sto se vidi sclavijev uticaj, ja ponegde nazirem i stana ;)
Darth Ivan Posted - 05/10/2011 : 00:03:16
simpa!
jest dosta depresivan strip, ali lijepo!
Imrahil Posted - 04/10/2011 : 23:44:04
Simpatično
Beva Posted - 04/10/2011 : 23:22:21
quote:
Originally posted by cat claw

Hvala :)
Beva Posted - 04/10/2011 : 23:16:04
quote:
Originally posted by mcn
Zašto ubije prvoga, a ne i drugoga?

Drugoga je također zvao kako bi ga ubio, no kroz razgovor je shvatio kako ovaj ustvari ionako ne živi bogznakako... Zato je značenje rečenice 'A što bih time promijenio?' - zašto ubiti nekoga tko ionako ne živi? Mislio sam se koju rečenicu ubaciti, pa rekoh nek mozgaju malo...

quote:
Originally posted by mcn
Iz čega proizlazi zaključak drugog razgovora?

Ako misliš na ovo gore, upravo sam objasnio...

quote:
Originally posted by mcn
Zašto na kraju ubije sebe?

Motiv mu je prije samoubojstva razriješiti neke stvari koje su ga godinama mučile... Nakon toga je učinio ono o čemu dugo razmišlja i skočio...

quote:
Originally posted by mcn
Fali li još devedeset stranica izmedju kraja druge i početka treće stranice?

Ako fali, ja sigurno taj strip nikad ne bih završio :)

quote:
Originally posted by mcn
I, u ovakvom stilu - osim što bi noge trebao malo pažljivije crtati, zgrade bi stvarno trebale biti izvučene ravnalom. Odudaraju od pažnje posvećene svemu drugome.

Noge su mi inače rak-rana, a zgrade sam crtao bez ravnala jer je tako brže... Nije neko opravdanje, ali eto...

quote:
Originally posted by mcn
Kadriranje dobro, sive dobre, u svakom slučaju strip bolji nego što sam očekivao.

mcn

Pošto ne znam što si očekivao, shvatit ću ovo kao kompliment i zahvaliti se :)
cat claw Posted - 04/10/2011 : 22:56:42
mcn Posted - 04/10/2011 : 22:15:07
>Inače, taj radnik je onaj dječak iz prvog flashbacka, možda to nije najjasnije...

Nije, ali strip je još nejasniji. Zašto ubije prvoga, a ne i drugoga? Iz čega proizlazi zaključak drugog razgovora? Zašto na kraju ubije sebe? Fali li još devedeset stranica izmedju kraja druge i početka treće stranice?

I, u ovakvom stilu - osim što bi noge trebao malo pažljivije crtati, zgrade bi stvarno trebale biti izvučene ravnalom. Odudaraju od pažnje posvećene svemu drugome. Kadriranje dobro, sive dobre, u svakom slučaju strip bolji nego što sam očekivao.

mcn
D.J. Posted - 04/10/2011 : 22:13:42
quote:
Originally posted by Beva

A inače su mi ideje većinom užasne tako da sam ja zadovoljan... Je, depresivan je strip, valjda ostavština od toliko pročitanih Sclavijevih Dylan Dogova :)

Inače, taj radnik je onaj dječak iz prvog flashbacka, možda to nije najjasnije...

Ako si isao na DD atmosferu, mislim da si uspio
A i mislim da nema problema sto se tice prepoznavanja radnika, tj. djecaka bullyja.
Beva Posted - 04/10/2011 : 21:07:15
A inače su mi ideje većinom užasne tako da sam ja zadovoljan... Je, depresivan je strip, valjda ostavština od toliko pročitanih Sclavijevih Dylan Dogova :)

Inače, taj radnik je onaj dječak iz prvog flashbacka, možda to nije najjasnije...
D.J. Posted - 04/10/2011 : 20:48:46
Inace, cool ti je strip. Dosta depresivan, ali to su valjda vremena.
Crtez mi se je jako svida, jedino je malo zbunjujuca ona scena na trecoj stranici u drugom redu kad ubija onog radnika, ali i to je OK posto u trecem redu sve postaje jasno.
D.J. Posted - 04/10/2011 : 20:45:17
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by Obi-wan

Kada izlazi?

Čim ga ubace u Thorgalov strip kao dodatak ;)

Inace, ovdje na forumu u zadnje vrijeme je prava najezda kreativnosti i autorskih stripova: dva Torghalova, Cactus Story, Zagorela, xilrionov i ovaj tvoj. Jos malo pa ce biti dosta za Autorski izlog integral!
Beva Posted - 04/10/2011 : 20:23:54
quote:
Originally posted by Obi-wan

Kada izlazi?

Čim ga ubace u Thorgalov strip kao dodatak ;)
Obi-wan Posted - 04/10/2011 : 20:00:18
Kada izlazi?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000